Pepenasi de iulie - august 2008 (173)
Raspunsuri - Pagina 13
boticelina spune:
Neata pepenime, vai am vazut si eu pozele noi si nu ma mai satur, doamne cat de frumosi si minunati sunt copiii nostri 
Monila exista si aspiratoare nazale prin care tragi cu gura, daca de zgomotul aspiratorului se sperie Luca. Iti iau eu daca vrei si-ti trimit ca o sa mai tot folosesti si la Alex. Si eu la fel ca Ana si Mina am facut la muci, i-am sters des lumanarile si doar seara ii puneam cate o picatura de Vibrocil sa poata dormi macar juma de noapte. In 3 zile era OK.
Ankule si eu la fel ca Ana_a, am un gol in stomac cand ma gandesc cat de putin mai aveti, daramite maica-ta... Sper sa-ti pui repede netu acolo ca sa stim ca sunteti bine 
cu parazitii de burtica si eu stiam cam ca Bujo, miros urat in gurita, cearcane, dureri de burtica in jurul buricului, apetit crescut pentru lapte. Asta la oxiuri si giardia. >La tenie de exemplu e doar inapetenta si perdere in greutate. SI eu sunt paralizata de frica pentru ca acum cu zapezile astea comunitarii s-a rahatit pe aleile facute de oameni prin zapada si am vazut cu ochii mei cativa rahati care gemeau de segmente de tenie. Numa cand ma gandesc ca le pot cara in casa la pisici sau pur si simplu ajung pe pantofi si apoi copilul duce la gura ceva ce a cazut pe jos 
Noi am primit un www.ikea.ro/ro/Produse/107/9960/Jucarii/KLAPPAR.htm" target="_blank">hipopotam, este big, big love
, Bujo iti multumesc din adancul sufletului, acum dormim cu el, mancam cu el, ii deschide botul si-i da sa manance bucatica cea mai buna, ii numara dintii, il trage de coada, il pupa din 5 in 5 minute, n-am mai vazut asa chimie ![]()
va pupez, ma intorc pe ogor...
Monica si gargaritza
Nancy, 04.07.2008
blog revival
- chestii gargaricesti
video bazar
"If you are unware of your choices, then you have none"
Chuny spune:
Moni, eu batista bebelusului o folosesc cu gura :-) fara nicio problema.
M-am uitat la pozele de pe picassa si am lasat si comentarii. ce frumosi pepenasi aveti !!! Am admirat si dansatoarele, desigur! Ma gandesc ce chefuri or sa traga ele peste fro 12 ani asa
, cand papa si maman vor fi la restaurant.
Tot din ciclul mama alaptatoaree de cupil cu dinti : Anna e la tzatza si bea; intre timp o descopera pe cealalta si spune : " deux tzatza!"
Deci TZ e consoana dentala, da?? :-)))
Eu pe picassa nu pot pune poze, dar va puteti uita in albumul meu daca vreti sa-mi admirati copiii : Puteti incepe de aici, cu Anna pe ponei[/green]
V-am pupat!
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir *****
***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
mcoca spune:
Sib, super pozele! Sunt verde de invidie cand o vad pe Anna pe ponei
. Maya nici nu se apropie de el 

.
Vicky si Printzesone
bobitamica spune:
Hello,
Nu am scris de o saptamana...am avut musafiri si am tot gatit....apoi am facut curat si asa mai departe. Acum m-am adunat si eu si am reusit sa citesc cate ceva din capitolul acesta....
Vreau sa scriu ceva pentru CAMY...Draga noastra CAMY..nimeni nu iti doreste raul trimitandu-te la psiholog....vreau sa stii ca psihologul nu este egal psihiatru. Oamenii asa zisi "dusi" cum spui tu merg la psihiatru,nu la psiholog. Bolile psihice sunt foarte dure..sa ne feresca Dumnezeu. ....Psihologul nu este nici macar sfatuitor sau indrumator...este o persoana care te ajuta ca TU singura sa iti depasesti problemele. El nu ia nici o decizie in locul tau..doar te ajuta sa vezi cum vei rezolva problemele. Uite iti dau ex foarte concludent..adica pe mine. Eu am fost la psiholog dupa nastere...si nu mi-e rusine sa recunosc...este absolut normal...cand simti ca lucrurile scapa de sub control. Eu cred ca e foarte important sa faci tot ce tine de tine sa iti gasesti echilibrul pentru ca Flavius are nevoie de mamica echilibrata emotional. Eu nu am avut nici un strop de lapte si cand persoane"binevoitoare" spun...vai ce bine ar fi fost daca aveai lapte...sau dr. care spune"ai cele mai proaste tate pe care le-am vazut vreodata"...te mai apuca ...Si sa stii ca mai am si acum nevoie de psiholog. Eui resunosc nu sunt o persoana puternica dpdv psihic...asta e...nu toti suntem la fel. Important este sa iti mentii echilibrul cum spuneam...
Cam asta.....fetele nu iti vor raul...
Si daca pleci de aici...nu rezolvi nimic...din contra...Oricum e numai alegerea ta.
Acum sa revin..
ANKA...eu sunt bucuresteanca get-beget.Mama mea a fost nascuta intr-o casa la Piata Unirii de azi. Bunicii in schimb sunt din Cluj dar au veni in Bucuresti de la 19 ani.
MONI...imipare tare rau...stiu cum e cu aspriratul...irina intai scotea mucii lui Winni,Rocco apoi si la ea...
Ma bucur ca a scris TURT,MARIMAR....bine ati revenit fetelor..
MA duc sa mai citesc si revin...ca nu stiu ce sa scriu si nu vreau sa aberez...
va pup
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Kimmy spune:

Iar fugiti de mine?![]()
Sun,imi spui te rog din suflet cu ce o dai pe T. pe fatuca?Azi e ultima zi de Zyrtec la Timi.Mi se pare ca sunt tot uscati obrajorii.Eu am ceva pentru piele sensibila,fara parabeni,parfumuri,conservanti,etc,si scrie ca e indicat si la copilasi,dar parca as folosi ceva ce e special pentru fata.
revin,sa mai si citesc ceva
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
Tecky spune:
ladymina tot la regim?Cat ai slabit pana acum?Eu de cand am inceput munca am mai slabit 2 kg,am ajuns sa fiu mai slaba decat inainte sa raman gravida.![]()
M-ati innebunit cu clatitele
,azi fac si eu.
Sunt de acord sa ne intalnim in luna martie inainte de plecarea ankalaurei.
Fug sa platesc locurile de parcare la ADP,nici nu vreau sa ma gandesc ce coada ma asteapta....
ariadnabr spune:
Neata fetele,
Is prin jur azi dar am o inima asa de grea si-s plangacioasa asa c-o sa stau pe bara probabil. Am intrat numa' sa va pup tare tare 
O zi buna sa aveti 
marimar spune:
Moni Oradea, nu stiu daca ti-am zis : Felictari pentru bebe 2, mamica curajoasa ! Imi pare rau ca Luca e bolnavior si aveti probleme cu aspiratul si medicamentele , stiu ca e greu
. Partea buna e ca nu dureaza o vesnicie, vine primavara, vara in curind, soare, etc. Luca are o camera minunata, vesela, am vazut poze 
Kimmy, incearca ulei de migdale, e minunat pt piele, pt fata. Poti sa-i pui direct pe fata, pe corp si in baita.
Ana, da, cresc copiii prea repede si nu stiu cind ??? Ca sint cu ochii pe ei mereu
Si uite ca in curind si pepenasii fac 2 ani !!! I can't believe it !!
Sun atunci iti spun "Kia ora !" ( salutul maor). Sper sa iti placa Aotearoa,( the Land of the White Long Cloud !) Iubesc tara asta a mea adoptiva enorm, New Zealand este my favourite country, simt ca mi-am gasit locul unde apartin, unde sint ACASA !
Tecky, bobitamica, Mina
Didi81 spune:
Teck, sa ne spui si noua cum a fost cu locurile de parcare, ca avem si noi de platit.
Marina, hai vinoooooo si povesteste-ne de voi! 
Aida zilele astea cu greu a acceptat fructele cu cereale dimineata. A cerut branza, ou, chestii de-astea. Azi de ex la micul dejun a mancat un ou cu putin ardei (la insistentele ei) si dupa aia mancat si ceva fructe cu chiu cu vai. Oare simte nevoia de oua si branzeturi mai multe sau pur si simplu nu ii mai plac fructele?
Daca ar fi dupa ea zau ca ar manca numai carne, oua si lactate 
Nu ca m-asi plange, dar daca ar manca si fructe mai multe ar fi perfect ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
marimar spune:
Mada, 
Ari si Ami sint o incintare cum stau ele cuibarite in cos !!
Sibylle, curajoasa fetita ai dar si foarte haioasa cu deux tzatza ha ha ha
Poate apuc odata sa va povestesc si de ai mei 3 muschetari ( adica 2 si o printesa razboinica !!)![]()