Pepenasi de iulie - august 2008 (173)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ufff Da' mult ati mai scris!

Simptome la paraziti mai....pot fi si somnorosi si cearcanele sunt albastrui...

Moni incearca sa-l aspiri inainte de masa si somn, in rest sters pur si simplu. O sa-i elimine prin stranut.
Eu am incercat batista, totul e sa nu atingi de peretii narilor, acum il cam imobilizam pe David dar aveam succes, apoi o lua singur si o tinea la nas.
Ii ia aerul, pur si simplu, ii provoaca tusea....
Multa sanatate!

Didi e jale la ADP, sta socrul de 2 zile la cozi si tot nu a reusit sa plateasca

_

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Michella sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos, cuminte si norocos! (mai treci pe la noi sa ne spui de pepenasa si de C, ce-a facut cu scoala...de voi, in general!)

Turtuuuuu pai doar asa scurt??? Nimic de Mara? Nimic de voi?

Fetele multumesc MUUUULT de tot pentru comentariile la poze, pt cuvintele frumoase....mi-a crescut inima cat un cozonac!

Ce mi-ar placea sa vii Cuscri...si poate vine si Ana! Ar fi super super! (bine, eu daca ma gandesc asa, mi-ar placea sa fim doar gagicile intr-un pub cu muzica faina, cu rasete, varba la greu si un vin rece, un cocktail, o cafea cu spuma...hehehe)

Moni incearca sa-l faci ziua sa sufle nasucul singurel, e destul de usor sa se prinda cum face! Si seara daca nu vrei sa-l chinui, da-l cu pulmex baby sau asa ceva sau (asta e babesc, putitor dar chiar merge) taie-i o ceapa si pune-o in camera la el seara! Sanatate multa puiului!

Sib imi plac atat de tare copiii tai! Vladi ramane lipit de sufletul meu forever iar Anna cu creionul ei m-a terminat! Si cu poneiul si cu deux tzatza!

Nati am lesinat de ras...nu e posbil, cat de dulce e Matei calare pe goldenita! Tooo-tal! Cand veniti anul asta la Tulcea? Ca nu vreau sa va mai ratez!!!

Misha succesuri nebanuite cu ADP-ul! Noi in putoarea noastra stii ce facem? Ii dam 10 ron vecinului pensionar de langa, si ne plateste el...ca el plateste pt diversi vecini, diverse dari! Ce tare ca ai slabit asa bine, suuuper...bine, tu oricum erai inalta si frumoasa!

Boti cat de tare Garga, ce plus mare si speriecios iubeste! Cand ne-o mai arati? E atat de frumoasa fiica'ta...

Vio am vazut-o pe Alexandra si nu mi s-a parut obeza sau grasa; este dolofanici, da dar pare si inalta...e asa, mare cu totul, ca fi'mea! Eu chiar zic sa lasi copilul in ritmul lui....

Ana-Maria asa este, noi ne-am adaptat la casa Theei. Singurul sertar legat cu "scoci" a fost cel cu actele dar l-a desfacut si nu le-a facut nimic; acum singurul dulap lipit e cel in care am un set de 12 persoane, de farfurii si etc, de la nashi, care e cu fir de argint, mii de euro, kk maka, si n-as vrea ca din greseala sa-l sparga. Pt ca altfel, la bucatarie, are totul la indemana si nu a spart, stricat niciodata nimic. Peretii...well, nu le mai stiu numarul celor curati, nu cred ca e vreunul nepictat dar chiar nu conteaza! Si tot asa, cu toate!

Iza eu ii comand produse organice de pe rangali.ro si pt piele iritata avem un fel de spray, de la essential care for baby-organic repair lotion si mai avem o crema pt piele uscata, tot de la essential care, organic ultra rich. Si, in general, folosim lipikarul de la la roche, e crema ei de baza, pt corp si fata! Ahhh, si cand are perioade mai uscacioase, luam si gel de dus organic si e f bun; altfel folosim spuma de la avene. Si cand isi mai face ea tratamente cosmetice cu sare de baie sau creme de la eugenii, pufuleti, din astea, o spal cu apa termala de la la roche, mai ales ca e spray asa si ea zice singura faas fasss. Eu zic ca merita sa incerci macar cremele organice, chiar sunt foarte bune! (numai ca trebuiesc aruncate la 3-6 luni de la deschidere)

Fi'mea tocmai se chinuie sa ajunga la candela, ca-i place ei sa bage degetul prin flacara si nu ajunge:)) Si tot ofteaza si tot oame-oame (Doamne-Doamne) si eu, ca un porc, nu vreau sa ajut copilul...asa cevaaaa

O zi frumoasa sa aveti!

p.s. Mada, Dumnezeu sa-i calauzeasca pasii spre lumina si pace lui Rosie iar voua sa va dea puterea de a merge mai departe, fara ea! Fizic, caci altfel va fi mereu alaturi de voi!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mai am o problema : cum sa ii explic eu Aidei diferenta dintre manusi si capsuni? Pt ca are o pereche de manusi in forma de capsuni si de cate ori vede fructele astea in carti, zice "masile" (adica manusile)

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didi81

Mai am o problema : cum sa ii explic eu Aidei diferenta dintre manusi si capsuni? Pt ca are o pereche de manusi in forma de capsuni si de cate ori vede fructele astea in carti, zice "masile" (adica manusile)

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

ai incercat sa-i arati manusi normale si o poza macar cu capsuna?... desi sunt capsuni la supermarket...

_

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Buna!
Ankule da mai are intoleranta la lactoza, iar la gluten nu are deoarece poate manca paine si altele dar daca ii dau biscuiti sau gris sau altele de genul asta se umple de bubite de zici ca-i urzicata! Acum asteptam sa faca 2 ani ca sa-i fac analizele ca sa stabilim clar la ce-i alergica si la ce nu! In legatura cu examenele eu am terminat facultatea de un an, mersi totusi ca te-ai gandit la mine te pup apasat, sunt in zona va citesc!
Pupici Camy !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna ziua

Acum am timp asa ca profit sa zic ceva de noi.
Am facut vaccinul a fost ok , nu are nimic si nu a vut la picior , doar ca a avut o stare de iritabilitate in ziua respectiva , nu afacut febra.
Acum scrie la masa in spatele meu pe caiet.Are 11.700g si 88 cm , e inalta si slaba, seamana cu tasu , ca masa mai are de slabit .
SUN vazut poze super tare T, deseneaza frumos, noi doar pe dulapuri avem preferinte.Si deni deschide tot ce se afla la inaltimea ei , nu prea se urca pe dulapuri dar tipa si imi arata unde vrea si atunci o pun eu sa exploreze, poate are rau de inaltime ca masa.
Vad ca se scrie mult ,au mai scris si fete despre care ma intrebam ce o fi ?Salutari Turtu, Marimar./
Boti
Anka ce putin mai ai .
Se discuta pe aici de vreo intalnire?? ca nu am citit cu atentie, ne vedem cu Anka daca tot pleaca , sa scrieti mare si cu rosu sa vada si astea mai chioare ca mine, poate fac ceva si ajung si eu de data asta, mai ales ca vreau sa te cunoisc ANKA.
BOBITA faci treaba nu gluma bravoooooooooooo!
Eu am fost obosita si m-am simtit rau in ultimile 2 zile, iar azi mi-a venit ciclul asa ca era explicabil , dar uitasem ca trebuie sa vina.
MONI sanatate si merge ok la noi cu batista bebelusului de gura.
CINE A FOST IN TURCIA POATE IMI DA SI MIE DETALII, VA ROG CUM ESTE IN MAI LA INCEPUT VREMEA ?, CUM E ANTALYA?, CAT FACI CU AVIONUL ?,CUM E PENTRU COPIL LA MANCARE ?(AU BUFET PENTRU COPII O FI BUN ?). PARCA A FOST CINEVVA ANUL TRECUT , GINI OARE ? VA ROG ASTEPT DETALII.As vrea sa mergem in mai si nu stiu cum ar fi mai ales ca nu am mai fost in turcia pana acum, vreau sa stam sa ne odihnim , nu vreau excursii, si sa stea deni la aerosoli.
MADA IRL sa ai putere sa treci peste aceasta pierdere.
NATI a ras deni ca a vazut calarirea catelului, super Matei cum se juca cu el.
Am vazut poze dar nu am timp sa nominalizez, super frmoasa bostana avem!!!
Gata ma duc sa bag o mrepriza de joaca cu deni ca face bau cu mine dupa draperii.
Va pup

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Multumesc tare mult pt raspunsurile vis-a-vis de paraziti.

Boti faza cu bautul de lapte e intradevar simptom sau asa se zice? Ca asa Julia baga 750ml pe zi si ar prefera laptele mancarii solide!! De aia intreb...Iar Sonia cam acuza dureri de burtica.

Cred ca o sa ajung la doctor in curand, fie chiar sa linistesc mamica paranoica din mine

Mergi la inceput

Multumesc frumos si pt vorbele frumoase pt Rosie. Eu am pierdut doar o prietena, sufletul meu e insa zdrobit pt durerea sotului ei care e pur si simplu bucatele mici. Vreau sa-l ajut, dar nu ai cum... il asculti cum vb despre ea, cum se acuza (el era la volan ), il vezi cum sufletul din el se stinge incet si sigur si nu poti sa faci NIMIC. Doar sa ii spui ca esti acolo pt el si asta e asa de putina mangaiere cand ai pierdut dragostea vietii tale...Offff Doamne...

Sa ma iertati azi... si va rog spuneti o rugaciune la ora 13,15 ora UK...pentru ca a fost o fata tare tare buna si frumoasa sufleteste.

www.onetruemedia.com/shared?p=a5b0d0226df87ac4d12963&skin_id=601" target="_blank">Rosie

Va pup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Mada imi pare nespus de rau pentru tragedia prin care treceti cu totii, eu stiu sigur ca Rosie e intr-un loc mai bun acum

cu viermisorii - doc de fam mi-a zis ca reiese si din analizele de sange daca e infestarea mare - eozinofilele marite indica asta. Exista si analiza specifica pentru fiecare grup, antigen giardia, antigen tenie, etc., la noi costa 40 lei/bucata fiecare analiza de-asta specifica. Din ce mi-aduc eu aminte giardia iubeste laptele si uraste solidele, deci poate fi un indiciu dar cred ca doar un doctor poate vedea the big picture, adica cercane, preferinte alimentare, halena, dureri de burtica...

Eu am facut un copro in vara copilului pentru ca am vazut (sau mi s-a parut ca am vazut) ceva la ladita pisicilor . Apoi am deparazitat la sange pisicile. Ex copro a iesit clean dar stiu io? Acum la ultimele analize eozinofilele au iesit f mari, deci cred ca si garga are ceva dar mi-e mai frica de Zentel decat de viermi

Sunu incerc sa pun poze azi ca sa vedeti ce dragoste mare e cu popoe (hipopotamul) dar mai tarziu, acum sunt la muncutze...

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
blog revival - chestii gargaricesti

video bazar

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Multumesc Boti Cum cumpar si eu de la tine Maria Mirabela??

Mergi la inceput