Pepenasi de iulie - august 2008 (173)
Raspunsuri - Pagina 15
ladymina77 spune:
Tecky,felicitari pt performanta reusita.Ce dieta ai?
Eu,dupa presupunerile mele am dat jos vreo 4-5 kg in 2 luni si un pic, nu tin un regim anume doar abstinenta de la dulciuri,paine deloc, bauturi carbo deloc si fac si ceva miscare pe leg magic din cand in cand.Sunt si eu curioasa cat am acum,vreau sa ajung la 60 cat aveam acu vreo 4 ani dar nu-mi i-au cantar decat atunci cand incap in toate hainele dinaite desi nu mai am rabdare sa vad ce-am realizat.Sunt undeva pe la 66-67 acum cred.
Spor la clatite!
ariadnabr spune:
Dialog cu...
www.youtube.com/user/ariadnabr#p/a/u/0/fpniCOh8yn0" target="_blank">Matza la ciocolata![]()
"Gimmie that", "I cant" ...si "bye mommy" 
Choo choo pentru ca ele se joaca de-a trenul cu scaunele mele 
katalyna spune:
buna fetele!
ioana, am vazut ca baiatul tau este alergic, ce tratamnet ii dai? daca e mostenit, nu cred ca are legatura cu perioada alaptarii. nepotul meu este alergic la niste medicamente si la inca ceva si a fost alaptat mai bine de 1 an.
anka, mergem si noi azi la film la veveritze
la vitan, unde e cinamaul mai exact? la ce etaj? stiu ca am mai fost pin tineretile mele, dar am uitat
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
MIKYCRIS spune:
Michellab La multi ani!,sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Multumesc frumos fetelor pentru sfaturi!

nu am reusit sa citesc tot ptr k mia fost tare rau(am avut iarasi migrena ba chiar mai rau k innainte)dar am sa salvez mesajele k sa le citesc si recitesc.
Deasemenea multumesc si pentru voturi 

Trebuie sa o intarc pe DILARA pt ca trebuie sa incep tratament pt migrene k nu e de gluma dupa cum miau spus ieri asa direct pe fata:
1)-pai ce vrei sa ramana copii si fara mama?
2)-ori vrei sa se sparga vreun vas de sange la cap si sa ramai paralizata?
Si acum intrebarea mea ar fi - cum sa fac intarcarea mai usoara?
_
MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA
SI DILARA
Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452
katalyna spune:
dianami, asteptam povestea nasterii
psiholog si eu ma smt uneori tare depresata si vad totul negru si gri, simt nevoia sa vorbesc cu cineva ca in timpul ala nu se uita si la teveu sau trimite vreun mail, probabil am sa o fac la un moment dat si nu mi-e rusine de asta. daca as fi avut vreun cabinet prin zona sigur eram demult acolo.
ankuta, i-ai facut panelul de alergeni? este unul parca panel 4 pediatric, acolo zice clar la ce este alergic copilul, n-am inteles de ce trebuie sa faca 2 ani
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
Didi81 spune:
Flo,
, da, are si altfel de manusi, dar alea sunt preferatele ei.
Mada de Ir, ma voi ruga si eu pt Rosie. Dumnezeu sa o aiba alaturi... 
Sper din tot sufletul ca sotul ei sa isi gaseasca linistea sufleteasca si sa poata indura aceasta pierdere, desii stiu ca este atat de greu, cum nici nu se poate spune in cuvinte ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
boticelina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariadnabr ...echinaceea si probiotice dar tinute doua saptamani [....] uite asa le-am pus pe picioare pe amandoua, suntem virusi free de cam 3 sapt de acuma |
Mada, si noi, si noi suntem virus free de o luna jumate deja, nici macar un stranut n-am mai avut
Ti-am trimis un PM
Monica si gargaritza
Nancy, 04.07.2008blog revival
video bazar
"If you are unware of your choices, then you have none"
Nati spune:
Am revenit,
A fost asa de frumos azi afara, soare, putin vant si pretioasele +3 grade
, asa ca am iesit cu catel si purcel in parc, jivinele au alergat de nebune, Matei cu limba pana la brau alergand dupa ele si noi pe banca la o barfa.
Abia astept primavara sa stam mai mult pe afara.
Mada de Irl ,sa o primeasca cel de sus cu bratele deschise, iar sotului multa putere!
Sun, de venit in tara tot asa ca si anul trecut prin mai, zic eu ca e destul de caldut afara,ca are sa stea in curte la ai mei si sa nu-mi raceasca, sigur nu am sa-l pot tine in casa, are sa rupa lantul sa jughineasca potaile alor mei.
Sanatate multa, ca vad ca ai nevoie, ai grija de tine.
Pup mare pt Thea!
Mona, eu am aspirator din ala de tragi cu gura, am incercat pe baterii, da il apuca un plans, e speriat de bombe.
Merge brici asta de tragi tu cu gura, chiar ii place, bine ii dau sa se joace cu el, sa se obisnuiasca, sa nu creada ca e bau-bau.
Eu ii dau jumatate de pastila paracetamol daca are muci, vad ca functioneaza, i se desfunda nasul, mucii dispar.
Sigur medicul iti va da ceva daca e necesar.
Asta micu iar nu vrea sa doarma, e clar, dormim devreme azi, adica pe la 1 dimineata
in loc de 3-4.
Merg sa mananc niste fistic, cica asta nu ingrasa, ca-s la regim de slabire, da e mai mult de mentinere a kg-lor, ca nu misca cantarul mai jos.
Spor la treburi si sanatate maxima va dorim!
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
turturica spune:
ola pepenime.
"Noroc" cu problemele fie-mii, ca mai ies si eu din birlog, dara, mada, sunu mersi de vorbele bune 
despre noi: sintem bine, vaccinati si virusati (biri mersi inca o data de sfaturi
), cupilu' e stringator si aduna toate virusurile de la gradinita, pe care pe urma ni le imparte cu generozitate. Si se pare ca nici io, nici tac'so n-avem sistemul imunitar prea pus la punct, ca picam si noi ca mustele la fiecare boala colectata de la gradinita. Ultima achizitie, virus la stomac, fericire pe capul intregii familii. Ma rog, macar asa am reusit de-am slabit 2 kile in 2 zile, nu-mi mai trebe dieta deocamdata ![]()
in rest cupilu creste si infloreste, are 10 kile si ceva, optzeci de centimetri si ceva, nici slab, nici gras, nici pitic, nici inalt, pe-acolo pe curba. Ciripeste in 3 limbi (ca ta'su se incapatineaza sa-i vorbeasca in engleza), dar cuvintul de baza e NEIN
Stie sa numere pina la cinci si recunoaste 2 culori, rosu si galben, cunoaste toata animalele, toate partile corpului (p'astea le zice si-n romana, si-n engleza), iubeste macaralele (avem o tona prin zona) si mai nou e obsedata de alba-ca-zapada, singurul dvd pe care i l-am aratat si de care nu mai reusim sa scapam, ca l-ar vrea non-stop. Pe scurt, e desteapta si frumoasa, cra, cra.
Iarna asta s-a socializat la greu, intii cu familionul din romania si germania, dupa aia cu ooka & co. Pe care ma bucur c-am ajuns s-o cunosc impreuna cu familia, sint niste frumosi toti
. ooka e-o simpatica si jumatate, o gospodina desavirsita (m-a invatat sa fac saratele si galuste, exersez intruna de atunci), iar sofi e-o cirliontata finuta cu niste ochi superbi, jucausa, vesela si o foarte mare dansatoare, cum aude muzica, cum se pune pe dansat. Iar eu cu siguranta i-am impresionat cu stillul meu mirobolant de condus ![]()
Mi se pare goala casa acuma.
am citit pe sarite ce s-a mai scris, desi nu sint la curent cu tot ce s-a mai intimplat. Dar ma bucur ca gasca e intreaga si vesela pe aici, cu mici probleme inerente.
mada, Domnul s-o odihneasca pe prietena ta, sint convinsa ca e intr-un loc mai bun acuma. Cuvintele sint de prisos in asemenea situatii, am zis o rugaciune pentru ea.
anko, pe 30 martie plecati? Daca mai stateati o tzira poate ne-am fi vazut la bucuresti, ca venim si noi de pasti acasa. Oricum, emigrare placuta, la cit de determinata esti sint convinsa c-o sa va fie mult mai bine acolo. Dar ne mai auzim noi pina atunci 
siby, anna e-o simpatica si jumatate, ce mortala e ea cu tzatza
. Te-am citit pe blog, cum avanseaza lucrurile la gradinita?
Am vazut si pozele pepenasilor, sint toti niste frumosi, nu-mi vine sa cred ce mari si frumosi s-au facut. Ma scuzati ca nu nominalizez,
ca toti sint pepenasii nostri deosebiti.
Am remarcat si eu peretii sunului, pupam copilull precoce si frumos. Si eu ma numesc mamica zen, adica las copilul sa exploreze cit vrea, insa pina la pereti, ca acolo am si eu pasaricile mele. BTW, sunu, voi cind ati calatorit peste mari si tari, ati avut baby bassinet pt T.? Ca ne bate gindul de-o thailanda si avem de optat intre-o companie aeriana, zbor direct, fara baby bassinet si alta cu escala, zbor mai lung, dar cu baby bassinet si tot rasucim optiunile.
adina, Vic e-un scump, nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut, pupam ginerele frumos si drag. Iar Romana e intr-adevar o domnisoara pe cinste, frumoasa de pici. Mai scrie cum sinteti voi la viena.
Am vazut si camera frumoasa a lui luca, iar tu moni esti o graviduta stralucitoare, se vede ca iti prieste sarcina.
Am citit si discutiile iscate, io nu poci zice nimic care sa fie unbiased pentru ca am fost si sint pro-alaptat atunci cind cele 3 conditii zise de marimar sint indeplinite. Nu de alta, dar si eu am trecut ca si ioana printr-o mastita urita in prima luna dupa nastere, de-am ajuns la spital internata, cu perfuzii, cu sin gaurit, de-am considerat nasterea mic copil pe linga treaba asta.
Dar am vrut neaparat sa alaptez, asa ca dupa aia m-am incapatinat sa tin copilul la sin, desi lapte nu prea mai aveam, sa nu-i dau lapte praf, mi-au prins tare bine atunci povestile zise de mamici cu experienta, gen biri sau marimar.
Dar inteleg ca orice mama are limite psihice, in salon cu mine era o mamica cu aceeasi mastita urita ca si mine care a ales sa intarce copilul. N-am judecat-o si n-o judec, inteleg ca fiecare persoana e altfel si o mama echilibrata e ceea ce un copil are nevoie. Deci consider ca asta e esential pentru un copil, o mama echilibrata, linistita si impacata cu propriile alegeri.
Si da, cred ca un psiholog nu strica atunci cind sint probleme, eu am fost complet intoarsa pe dos dupa ce-am pierdut sarcina si recunosc ca o vreme n-am fost mama care trebuia sa fiu pentru Mara. N-am ajuns la psiholog tocmai pentru ca pina la urma Mara s-a dovedit a fi terapia mea.
Anyway, ca tot am scris fluviu, ma opresc aici, imi pare rau ca n-am apucat sa nominalizez pe toata lumea, sper sa reusesc sa mai intru, ca vad ca nu mai scrieti romane ca pe vremurile de la inceput, deci poate reusesc sa tin mai bine pasul ![]()
pup cu drag pe toata lumea 
Mami de Mara (19.08.2008)
Nati spune:
ankalaura, mai aveti asa de putin, sa bagi la pungi niste aer de romanik, si cand ti-o fi dor deschizi putin
.
Iar cu mama ta ai rabdare pana plecati, sigur ii este greu si ei.
Eu am plecat la Bucuresti la faculta prin 97' si imi tot zicea ca sunt asa departe, ca ea nu rezista fara sa ma stie langa ea.
Ei si acu chiar ca-s departe, si tot imi zice ca te-ai dus mama si te-ai dus.
Pana sa apara Matei, mai era cum era, da acum e jale, la fiecare telefon imi spune ca are soarta de caine, ca ea nici nepotul nu poate sa-l aiba langa ea.
Si sunt aproape 8 ani de cand sunt aici si tot nu ia trecut dorul, da nici nu cred ca va trece vreodata.
Asa ca mici intepaturi vor fi mereu, sa nu crezi ca scapi
.
Voi sa fiti sanatosi, sa va instalati bine, si va doresc o viata lina si faina in Canada.
turturica, marimar, bine ati revenit!
Am mancat fisticul, da tot plesnesc de pofta la o ciocolata,off tare e greu cu caloriile astea.
Ta-ta
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze