Pepenasi de iulie - august 2008 (173)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Turtu - echinaceea si probiotice dar tinute doua saptamani. Si cu ocazia asta sa dau credit cui trebe, multumesc Boti pt ideea cu doua saptamani, uite asa le-am pus pe picioare pe amandoua, suntem virusi free de cam 3 sapt de acuma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!

N-am mai intrat de ceva vreme ca iar am avut de lucru la casa. Vestea buna e ca avem rafturi in debara, asa ca ne putem muta o parte din haine...macar ele sa stea acolo daca noi inca nu...

Marina, Turtu, Marimar bine ati revenit! Ia mai scrieti despre pepenasii vostrii, ce mai fac, cum mai sunteti voi?

Diana ce m-am distrat de ideea cu vulpile! Tu esti deosebita, te admir si iti doresc multa putere sa cresti asa copii dulci!

Sun iti urez si eu multa sanatate! T. e o dulce, ma topesc de fiecare data cand vad poze. Aaa, si Miruna mananca unt gol, seamana cu mine la asta.

Moni multa sanatate cretzulinului! Of, stiu cum e cu batista, ca nici la noi nu are deloc trecere, siropelele la fel, maaare circ.

Anka vai ce putin mai e...spor la impachetat, si rabdare multa cu mama, ca sufera si ea.

Biri spor si voua la impachetat! Va sa zica ai gasit pe cineva sa-l hraneasca pe prichindel. Eu zic sa profiti!

mada de Irl Dumnezeu s-o primeasca pe Rosi la el, si sa-i aline sotului durerea pierderii. Nici nu-mi pot imagina cat sufera...

Mina spor la slabit, chiar am vrut sa-ti zic cand ne-am intalnit ca se vede chiar bine ca ai slabit. Arati bine!

Nati suuuper dulce Matei si goldenita! Am ras de numa'. Cata rabdare dom'le, chiar e un caine super. Matei e un dulce si frumos foc, ce mare a crescut!

Micky sper sa reusesti sa scapi de migrene! Intarcare usoara, si multa sanatate!

Am vazut si pozele noi cu pepenasii, foarte frumosi si haiosi! Ti se umple sufletul de fericire cand te uiti la ei cat sunt de veseli si ghidusi!

Cam atat am retinut, va pe toate, sunt cu ochii pe voi.
PS: eu am crezut ca "nevi" vine de la nevasta... Inca un mister elucidat!

Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Marimar, multumim de urari!

Moni, cum mai e Luca? Sper ca putin mai bine.

Biri, daa, uitasem ca surioara e o bona excelenta . Ai mei se trezesc pe la 7 dimineata. Uneori am prins-o pe Iulia ducandu-se in bucatarie. Se urca pe scaun si ia din dulap diverse chestii care se papa cu moderatie si fuge la ei in dormitor si imparte frateste. La masa intotdeauna are grija de Andrei si-l indoapa, insa cu burta ei nu e la fel de generoasa . Nu mai spun cum se indeamna unul pe altul la traznai...

Sybille, tare de tot Anna ta!

Didi, dar ce te faci cand copilul spune "masuni" in loc de "capsuni"? Asa spunea Iulia cand era mai micuta. Norocul meu ca n-a trebuit sa-i explic notiunile de masuni-manusi .
Tu poti folosi poze.

Miky, ai mei s-au intarcat brusc, singuri, dintr-o data. Cred ca e mai bine treptat, sa renunti la cate o masa. Cum va e voua mai usor.

Pupam bostana, nu mai nominalizez ca imi sunteti dragi toate.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Am scris un mesaj lung dar l-am pierdut .

Va scriu pe scurt, sa va spun ca imi este tare dor de voi dar nu am timp deloc sa intru pe DC nici sa citesc, de scris nici nu poate fi vorba.Weekendul asta si urmatorul sunt targuri de nunti si pentru copii asa ca sunt prinsa. Dupa astea sper sa revin si eu in bostana.

Sper ca toata lumea e bine sanatoasa si voioasa.
Noi suntem bine in general, Ilincu mananca excelent dupa boala asta, dar, ca sa compenseze, nu mai vrea sa faca nici macar kk la wc; face pe ea si eventual dupa aia anunta ca a facut. In perioada bolii nu se punea problema de pus pe wc la cum facea de des si uite ca acum s-a invatat asa...
Luni ne-am vazut cu Anka si fetele. R a stat singura la mine si s-a jucat cu Ilincu vreo 2 ore. Bai, ce cupil cuminte e! Nu-mi venea sa cred!

Daca puneti de vreo intalneala, please scrieti-mi si mie careva pe mess, ca acolo intru macar 1 data la 2 zile.

Va imbratisez cu drag pe toate si pe toti pepenasii.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele cochetele,

Ce frumos sa ai ce citi cand intri...plashe la mine!

Turtu ce dezvoltare minunata are Mara!!! Super, bravo! Poate cand ai vreme, ne-o mai arati, da? Ca tare-i dulcica, blonduta! Ii si va urez sanatate si imunitati calite! Noi am zburat cu Air France-ul atunci si cu Air Mauritius. La ambele, ne-au dat locul ala larg dar nu si bassinetul; regula ca sa il poti avea, era fie ca plodu sa aiba max 12 luni, fie max 10 kg si 80cm. Noi nu ne incadram la niciunele si vad ca nici voi dar poate voi zburati cu o companie care are alte reguli! Cand veniti de Paste ne vedem si noi?

Dia suuuper, hai ca incet incet casuta voastra prinde contur, bravo voua! Multumesc mult pt cuvintele frumoase! Ahh, sa stii ca nevi chiar de la nevasta vine, da' o nevasta nevinovata! Cum mai e Mirunica la somnic?

Miky ooof cu migrenele tale si singurica...greu trebuie sa-ti fie! Nu ma pricep la intarcat, pentru ca a mea a renuntat singura, oricat am insistat eu! Sunt convinsa ca vei gasi metoda cea mai buna pentru Dilara!

Nati suuuper; sper ca anul asta sa nu va mai ratez!!! Anul trecut era foarte cald in mai, asa ca nu cred sa fie de raceli si din astea, anul asta! Abia va astept!

Didu-Ridu, arata-i poze cu capsuni, cumparati o casoleta mica de capsunele, pune si manusile alaturi si o sa priceapa repede diferenta, pentru ca Aidel e o fetita tare inteligenta!

Capri sa va mearga bine si foarte bine cu afacerea! Lasa ca are vreme Ilincuta sa recupereze si partea cu wc-ul!

Iza, mi-am mai adus aminte...pe rangali mai sunt niste cremute de la barefoot botanics, sos skin se numesc...f bune si ele dar poti sa-ti comanzi altceva si o mostra mica de sos primesti cam la orice comanda! Iar cu pompa de san pt prietena ta (ca eu am impresia ca raspund dar deh, batranetea), eu m-am impacat bine cu nuk electrica, a fost cam 3 mil parca!

Dara dar Deni nu e deloc slaba la 11,7 kg! Ma bucur ca a trecut vaccinul cu bine, bravo! Stiu ca Gini si Pica au fost in Turcia anul trecut iar anul asta stiu pana acum de Misha ca merge...sigur te ajuta fetele!

Ma'c sa vaz budinca fiica'mii de-o fi gata; iubi face snitele cu susan, piure si salata verde cu castraveti si felii de lime! La ce foame am....(iar sunt in perioada in care mananc de sparg...ii tin companie Tetului)

Multumesc mult pt toate urarile, de tot felul!

Pup la voi toate!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

...

Hm...eu am avut niste zile mai " greute", asa ...de luni au inceput niste contractii dureroase de toata frumusetea, am crezut ca innebunesc si n-spe mii de ganduri nu mi-au dat pace. Marti dimineata L-am dus pe Mihaita la ai ei , am zis ca in caz de ceva sa pot sa fug singura la spital, sa nu il zapacesc si pe el ( noroc ca ai mei stau la juma de ora de noi). AM vb cu dr , mi-a dat sa iau arefam, gynipral si , daca nu trece sa ne vedem. AU trecut cat de cat contractiile, azi am fost si la eco sa vedem ca totul este ok cu bebe si ca domnu' col nu a suferit nicio modificare.Am avut niste emotii si pana nu am vazut eu cu ochii mei ca totul este ok si ca bebe e bine nu m-am linistit Dar am tras o spaima!...

Ma bucur tare mult ca s-au reintors Marimar si Turtu..!!..

Mada de irl, ..

Anka, nu imi vine sa cred!! Pleci peste o luna si un pic!!...

tuturor!..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 27+ cu Matei Stefan

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

cochetelor

am indraznit si eu sa intru putin in bostana voastra cu cei mai dulci pepenasi

cat de dragutz suna

Pentru ca se apropie venirea anotimpului florilor as vrea sa va urez un inceput de primavara cu sperante care sa devina realitate alaturi de puii vostri minunati!!

mai vin si cu o propunere

vreti sa luati..ceva martisoare anul asta!?

puteti impleti traditia cu un gest caritabil!

banutii stransi din vanzarea de martisoare facute de noi (membrele Asociatiei MAMe) vor fi DONATI proiectului umanitar 'Atinge o stea"!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487

pe PM va rog

multa sanatate va doresc, dragi mamici de pitici!

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">lume lumeeeeeee ia luati la MARTISOAREEEEEEE

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Capri, ma bucur ca Ilincuta papa. O sa vii si la Baby Expo?

Cristina, ma bucur tare mult ca bebe e bine. Ai intrat in linie dreapta de-acum.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Bancuri cu actorul meu preferat (cred ca e cel mai enervant actor):

Stiti de ce doarme Chuck Norris cu lumina aprinsa?
Intunericului ii e frica de el.

Chuck Norris nu face flotari - el impinge pamantul.

Multi oameni au pijamale cu Superman. Superman are pijamale cu Chuck Norris.

Chuck Norris a lovit o singura data pe langa - de atunci cerul e albastru.

Chuck Norris nu foloseste prezervativ pentru ca nu e nevoie de protectie pentru Chuck Norris.

Chuck Norris a lovit odata un cal in barba - descendentii acelui cal se numesc acum girafe.

Zambetul lui Chuck Norris a readus odata un catelus la viata.

Chuck Norris doarme cu perna sub pistol.

O piatra poate crapa in doua... Chuck Norris a fost singurul care a crapat doua pietre intr-una una.

Chuck Norris s-a batut cu Superman. Nu se stie cine a castigat, dar cel care a pierdut a trebuit sa poarte chilotii pe deasupra pantalonilor.

Un rechin a vrut sa il atace pe Chuck Norris - a murit inecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Acum am terminat de facut clatite,ca doar mi-ati facut pofta ieri
Am fost degeaba la ADP era o coada interminabila,o sa se duca sotul in martie cand o sa fie mai cald...
ladymina eu am slabit 9 kg in 2 luni,ma abtin de la dulciuri,prajeli,paine si fainoase.Am cu un kg mai putin decat atunci cand am ramas gravida adica 61kg.Bafta in continuare!
dara si noi mergem in Antalya la sfarsitul lunii iunie.Noi am fost cand nu o aveam pe Ralu in Kusadasi si a fost super.Cred ca 2 ore se face cu avionul,noi am fost atunci cu masina.Voi in ce perioada mergeti?
cristina of ce sperietura ai tras.
flo ai niste baieti frumosi foc.
SUN buna ideea cu vecinul dar eu nu am la cine sa apelez...
Va pup,noapte buna!

Mergi la inceput