Pepenasi de iulie - august 2008 (173)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

iaca am terminat si io sesiunea cu o restanta

nu mai stiu cine da grau la bebel, dia sau didi cum il faceti efectiv? a mea s-a cam saturat de cereale dupa 1 an si ceva de mancat numai asta la micul dejun (daca ii fac o tartina mananca numai carnea, cel mult si painea, oua nu papa, branza nu papa, iaurt papa da' parca e prea simplu). il fierb pt 2-3 zile sau fierb zilnic, cat, cum , unde, etc multumesc

-----

Are mami o MINUNE DE LA DOAMNE-DOAMNE

-----

Ruby eekyaa.
Ehla xana, ehla xana kondamou
Ehla bruwee, maydeenabee
Seesu samee ahkeeraa
Ruby ruby kree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Multumesc SUN de explicatii cu turcia.
TECKY ai pm .
Nu am timp de scris acum ca am de strans ce a lasat deni in urma, a intins jucarii, carti,creioane si multe altele.
Va doresc noapte buna.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

mada irl acu mi-am amintit ca ziceai pe pagina trecuta de lactobacili si echinaceea. asta ii dau si eu lu' baby insa lactobacili (protectis e la noi) ii dau 1 luna iar echinaceea am gasit in combinatie cu propolis si vitamina c si in prospect zice sa se dea 3 luni. tu i-ai dat numai 2 saptamani sau de 2 saptamani ii dai?

-----

Are mami o MINUNE DE LA DOAMNE-DOAMNE

-----

Ruby eekyaa.
Ehla xana, ehla xana kondamou
Ehla bruwee, maydeenabee
Seesu samee ahkeeraa
Ruby ruby kree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Seara,

Am avut azi asa o zi comico-tragica Am luat-o de dimineata in barba, am parcat neregulamentar si s-a luat secretara de la scoala Soniei de mine ca ii blocam intrarea , apoi am venit acasa sa descopar ca am ramas IAR fara caldura , am varsat apa de vreo inspe ori, Julia a spart doua cani si un pahar si s-a terminat in glorie cu Sonia care mi-a spart cadoul de Valentines day de la Mick . Cine zicea bre ca atragi panarame cand esti negativ??

Cristina imi pare rau sa aud de zilele grele, hai ca mai ai putin si te vezi si cu a doua minune in brate

Moni Cum e puiul? Da mami?

Sun gata ma mut ...la tine in bucatarie!!

Capri ce bine ca papa Ilincu'

Miki am scris eu de intarcare acum cateva cap. Am sa caut sa dau paste ca nu am timp sa scriu din nou acum...

Mada bland madam...bland

Biri - intelegi tu

Profa

Sib tare Ana ta am vazut filmulete si pozicile si pe langa cat de frumosi is am mai vazut ceva care m-a facut sa zambet

Vicky - mah io-s confuza rau vis-a-vis de mesajul tau de ieri, ma facusi falsa bre?

Asea, sar'mana ca m-ati suportat in pathetic mode today.

Va pupez dulce, ma duc sa-mi pun cupii la nanic

Somnel usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Seara buna spre noapte!

K in totdeauna BOSTANA sare in ajutor cu sfaturi,pareri

Am citit si rascitit si nu am inteles nik cu indicele ala bre

Franceza?

Care imi spne si mie o biata fumeie fara neuron caci se pare ca mi la mancat migrene

Adriana(mada) cand poti tu dai paste nu cum
Tu cum te simti dupa ziua de azi?

_
MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA SI DILARA

Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Nati , Dia, Cristina, Turtu,

Mi-a fost dor de voi toate, fetelor Nu stiu de ce dar m-a apucat asa o nostalgie....
Multumim de cuvintele frumoase din album !

Nu o sa intru eu prea des nici de-acum incolo si nici prea mult nu voi scrie doar asa, din cind in cind

Sa va scriu de copiii mei, cei 3 muschetari: intreba cineva despre jocuri: cind e unul trebuie mereu sa inventezi jocuri si sa fii mereu disponibil ca partener de joaca pt copil. Cind sint 2 se schimba povestea . Cind sint 3 deja al 3-lea e el insusi jucaria !!
La noi asa e, Victor e jucaria lui Matei si a Romanei, el il jumuleste, il invata sa sara, sa alerge, sa dea in minge, zice ca el e antrenorul de joaca al lui Victor, ea il dragaleste, spune ca e bebelusul ei, il plimba de minuta prin casa, il hraneste cind are chef, ii cinta, danseaza cu el, il piaptana si il imbraca, ii pune clame in par !!
Amindoi sar pe el cind vin de la scoala sau gradinita, el tropaie de fericire cind le aude glasurile.
Romana imi spunea , uneori, la inceput, " I want to put the baby back in your tummy", desi il pupa si il mingiia in momentele acelea. Acum imi spune : " Mami, I'm so happy we have a baby, he is so cute and funny ! I love the baby !"

Intr-o seara m-am simtit rau de tot, nu puteam sa ma ridic din pat. Veneau la mine, si Matei si Romana sa ma pupe, sa ma intrebe daca am nevoie de un ceai, daca vreau sa-mi aduca ceva, sa-mi dea vitamina C, sa-mi citeasca ceva, sa ma acopere?? Erau foarte grijulii si foarte simpatici si normal ca m-am facut repede bine cu asa infirmieri ! In acele momente m-am topit dupa ei , mai mult ca de obicei

Victor e acum interesat de mouse si tastatura, cum le prinde libere cum incearca sa le dea omor , cred ca vrea sa vada cit de rezistente sint . Le repereaza instantaneu oriunde, in vizita, la muzeu , etc E genul de " tace si face": isi pune singur dvd-ul preferat cu muzica, se instaleaza comod pe canapea si asculta foarte serios.

E innebunit dupa apa, ar sta la baita non-stop, isi trage singur cada mica in cada mare, isi pune apa, se tine ocupat cu orice si oricit.
De mincat maninca singur, orice si oricit desi nu e gras deloc.

Nu-i place zapada si nu-i place frigul , seamana cu mine
Nu vorbeste prea multe dar se face inteles.
E foarte sociabil, nu plinge cind il las cu cineva sau cind plec din raza lui vizuala, ii place sa exploreze oriunde ar fi, nu e timid deloc, e curios si curajos insa nu isi asuma riscuri prea mari,
A inceput sa mearga la 15 luni, dupa ce i-au iesit toti dintii si numai dupa ce s-a simtit sigur pe el si in control !

no, cam asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Irlandeza si eu ca tine azi, o fi luna plina?? numai timpenii mi s-au intimplat, nu mari dar asa cit sa ma scoata tare din sarite dobitocul de vecin imi blocheaza garajul cu un camion sa nu pot sa ies, si cica sa astept vreo 15 minute nu domne nu astept, iete nah! ca tre sa iau copiii de la gradi.. ma duc sa iau copila si ea uda leoarca pe haine, teachera statea pe posterior linistita, ca cica s-a jucat la chiuveta... da domne si n-o schimbi, o lasi asa, dushata?? oricum schimbam scoala in curind ca altfel iar intram in ea. numai de astea, nu mai continui, am nevoie de un ceai ceva ...

Cristinelu ma bucur ca bebe e bine si tu ai mai intart pe aici! mai ai un pic

Natiiiii am lesinat da ris cu Matei si gagica lui, eu asa ceva... cum statea pe burta ei si aia nici pis nu zicea e de funniest home videos, pe bune, luati marele premiu... Multam de sfaturi , si eu ma gindesc la unu mic asa, poate un teckel (asa s-o scrie??) a avut cineva rasa?

nu ma duce mai mult neuronu ca n-a fost ziua mea favorita, ma culc...

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna seara Bostana!

Ca eu ma chinui sa ma tin apuc sa citesc da de scris pauza, am fost asa busy zilele astea. Sa inceapa si scoala odata, sa vina martie, aprilie sa se aseze si la noi lucrurile un pic ca mai am oleaca si .
Biri singura nu pot sa vin stai linistita, daca vede Ari pozele zic cum ii cheama pe pisoii si deja gata ea vrea sa mearga in vizita. Ca ea crede ca e f usor de mers asa in vizita.
Din cauza lui Irlandia cu filmele cu fetele mumoase, amu vrea la Irlanda cupilul meu ii zic mama e in alta tara tre sa luam avionul tre sa facem bagaje, reactie ei: lets goooo lets gooowhere's my bag??
Nati super filmuletzul, ce dulce e Mateiii, ce cuminte sta Phoebe. Da la femele e greu cu ciclul si etc si noi am avut doua, da si masculii ca astia is teritoriali.
Sibylle super pozele si filmuletzele, is adorabilii. Ce scump e Anna cu tzatza. Pupici la pisoii scumpi.
Marimar multumim mult. Si mie imi place NZ. Sper sa ajungem si pe acolo cand mai cresc fetele. Poate si de tot mai incolo ori NZ ori Australia, mai vedem da ne atrage ideea, mai pe viitor asa.
Mada si Ami bea tone de lapte, Ari mereu a baut tone.
Vaiiii Maria Mirabelaaa, ce frumosss!!! Noi avem Veronica si Veronica se intoarce.
Katalyna cum a fost la film?
Na sorry atata am apucat sa recuperez restul maine, ca deja miorlaie Ami dupa lapte. Merg si eu la somn.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Mada si noi vrem Veronica, de unde ai facut rost ? Noi avem Dumbrava Minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara!Eu sunt tare fericita ,azi a facut domnisoara mea primul pisulica la olita!Se pare ca intr-un final a inteles la ce foloseste de fapt olitaEra asa nostima dupa ce a facut,se uita curioasa si totodata mandra de ea la ceea ce a produs.Si ce fericire maxima pe ea cand am laudat-o si am mers impreuna sa rasturnam olita la wc!
MIKICRISS, ideal ar fi sa faci inatrcarea treptat,asa cum te-au sfatuit si fetele.Ar fi mult mai bine pentru tine.Eu am facut-o brusc,fiindca nu am reusit altfel,iar in primele trei zile am avut sanii umflati si durerosi de nici nu-i puteam atinge.Am luat pastilele alea la care daduse link Iriss,de care a luat si Ana_a,Lactostop, am baut si ceai de salvie.Mi-am pus un sutien foarte stramt si am facut dusuri reci pe sani.Multa bafta iti doresc si sa fie cat mai usor!
TURTURICA, bine ai revenitCe precoce e Maya,deja numara pana la cinci?Culorile am incercat si eu sa o invat pe fiica-mea rosul si albul pentru inceput,dar ea se incapataneaza sa vada cu posetrioru de pamant si tipa la mine:"nu osu ,abe"
MONI_OR,daca a prins ura pe pompa nu ai ce sa-i faci,n-o s-o accepte si gata.Noi o imobilizam si ne luptam efectiv cu ea ca sa-i tragem mucisorii,chiar si cu aia manuala.Am reusit pana la urma sa o invat sa sufle nasul si am scapat de chin.Mai elimina si prin stranut.Multa sanatate puiului
SUN, grasa nici mie nu mi se pare.Asa per ansamblu arata ca un copil de doi trei ani.Nimeni nu ne crede ca are doar un an jumate Cu treaba aia cu "parintii zen", i-am dat libertate sa umble la sertare,chiar si la alea cu farfurii,o las sa se catere pe unde vrea ea sub stricta mea supraveghere evident,peretii inca nu e pasionata sa-i mazgaleasca,de fapt nu o pasioneaza scrisul in general,daaaaaar...Am momente cand vreau sa fac ceva (eu stiu sa matur,sa fac mancare etc) si exact atunci ea vrea atentie iar eu nu reusesc sa-mi fac treaba si desi nu vreau ,ma enervez si uneori chiar o cert,tip la ea.Realizez ca ea nu-i vinovata, ca e doar un copil si nu poate intelege ca eu am treaba dar uite ca tot nu ma pot abtine si calc pe bec.
E totala Thea cu candela!
DIDI Super tare!
ARIADNA, Dumnezeu sa o odihneasca pe prietena ta iar sotului sa-i dea putere sa treaca cu bine peste aceasta pierdere
MARIMAR,imi place atat de mult cum vorbesti de copiii tai !Si ce scumpi sunt ei cum se joaca impreuna!
CRISTINA, ma bucur ca bebe e mai bine acumCe putin a mai ramas!
DIA , hai ca mai aveti putin si va mutati in casuta voastra
TEKY, felicitari pentru kilograme!Esti ambitioasa.Acu ca tot am terminat cu alaptatul poate ma mobilizez si eu la o cura de slabire ceva ca as avea maaare nevoie
LADYMINA, felicitari si tie pentru kilogramele pierdute!
NATI,ce frumos sta goldenita sa o calareasca Matei!As arau ce-mi pare ca nu stau la casa

Mai am muuuult de scris da ma opresc ca pic de somn .O noapte linistita va doresc

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput