*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (374)
Raspunsuri - Pagina 14
cami33 spune:
Sunteti criminale 

Sa va povestesc ce-am patit eu
: de la inceput i-am tras cate putin, cu frica, pana la cel mai mic semn de disconfort. Pana intr-o seara la baita cand am reusit decalotarea totala, dar...s-a blocat asa
. Nu mai reuseam sa trag pielicica inapoi, copilu' urla, eu strigam disperata dupa tat-su, Alex plangea din solidaritate cu frate-su
.
Pana la urma a reusit randunoiul sa-l acopere si mi-a interzis categoric sa ma mai ating de putza odorului
(bine, eu tot o mai fac, dar mai finut
)
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
Nicoleta spune:
Luny, daca nu le-ai fi adus tu in discutie nu le-as fi adus nici eu. De la tine am preluat modelul "lula si prefectura".
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
lyvy spune:
Salutare randunici!
Am citit asa mai repejor capitolul asta, vad ca vorbiti de putze, eu nu am , sau inca nu am, asa ca nu comentez.
Ieri am fost la eco, am pui mic de 9mm si am vazut si inimioara
Iris e fff bolnavioara, are pneumonie, sunt fff suparata si mi se rupe sufletul cand o vad cum sufera.
Raceala a inceput de vineri, aparent banala, cu niste muci, fara febra.
Febra a inceput de luni seara, nu foarte mare si controlabila, eu mare desteapta nu am dus-o la medic, ca doaram mai tratat din astea acasa
. De ieri duap-masa, a iceput cu febra mare 39.5-40.0, care nu mai ceda la nimik din cele stiute si nestiute : Paracetamol sup, Nurofen sup, Novocalmin sup, Ciorapi cu otet, cersafuri ude,scadeau cateva unitati fara mare semnificatie, si am tinut-o asa pe biata fata pana de dimineata
, cand am dus-o la medic, am uitat sa zic ca intre timp a inceput si diareea si vomita destul de des, bine ca nu prea avea ce, avnd in vedere ca nu maninca nimik si nici nu bea aproape nika.
Asaaa, primul a consultat-o, a zis ca nu aude la plamani nimic, ca e o viroza, sau o amigdalita, ceva infectie clar ar crede ca e, dar nu stie siguuuur
, m-a trimis la altul, care mi-a zis din prima ca are pneumonie si ca radiografia o va confirma, am facut radiografie si asa a fost.
Mi-a propus internare, am refuzat-o of course, si am ajuns la compromisul de internare fictiva la spital, pentru tratament, dar sa stam arestati la domicilu. Ok, i-a pus branula, ia bagat prima doza de Cefort iv, Fenobarbital im si Hidrocortizon im, fata era aproape inconstienta, febrila, GROAZNIC 

. Tre sa mergem la 12 ore pentru antibiotic, sunt fff speriata, de azi dimineata tot doarme, e fff ciudat comportamentul, nu a mancat nimic si a baut doar cateva guritze de ceai.

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+7 sapt
Pozele mele
Povestea nasterii
Nicoleta spune:
Si eu ma opresc aici cu subiectul. De data asta o "copiez" pe Gecko.
Geckolino, cum iti este burtica? Nume aveti? Toamna aveti?
numeioana spune:
Da, Nicoleta, ai dreptate, dar ar trebui s-o facem fara sa ne suparam, caci simt eu ca s-a produs o suparare la tine. Poate mica, dar este.
Gecko, si eu tot pe medici dau vina pentru toate problemele astea! E clar ca daca ar spune toti acelasi lucru, si anume ca nu se face nimic pana la 3-5 sau 17 ani si ca e ceva normal, ca nu trebuie sa te ingrijorezi... ce bine ar fi!! Dar cand unul te intreaba daca l-ai decalotat, desi stiai ca nu trebuie din maternitate si apoi te trimite la chirurg cu o groaza de intrebari si ingrijorari... si ala il "opereaza" pe loc desi tu te-ai dus doar sa-l vada... Traim intr-o lume de tot rahatul!! E normal sa nu mai ai incredere in medici daca te duci la 4 si fiecare iti pune alt diagnostic, cand te opereaza la piciorul stang cand trebuia la dreptul, cand il opereaza de apendicita pe colegul de salon cand trebuia pe tine...Ufff
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Lyvy, sanatate multa, sa treaca repede. Cu nemancarea, se intampla des in boala.
luny spune:
gecko eu am vrut-o sanatoasa... daca tu stii de mare si faloasa, o fi..in alte cazuri... daca eram asa convinsa ca nu se mai inroseste si vedeam ca face pipi normal, eram de acord cu tine, normal
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Ioana, ca ne suparam sau nu, mai depinde si de ceilalti, fireste ca nimanui nu-i convine sa fie trimisa la treaba ei. Ia fa tu un exercitiu de empatie, sa vezi cum e!
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lyvy Ok, i-a pus branula, ia bagat prima doza de Cefort iv, Fenobarbital im si Hidrocortizon im, fata era aproape inconstienta, febrila, GROAZNIC ![]() ![]() . Tre sa mergem la 12 ore pentru antibiotic, sunt fff speriata, de azi dimineata tot doarme, e fff ciudat comportamentul, nu a mancat nimic si a baut doar cateva guritze de ceai.![]() ![]() ![]() Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008) +7 sapt Pozele mele Povestea nasterii |
nu vad ce e anormal intre cele doua...ce gasesc anormal este administrarea fenobarbitalului...de ce????????????

luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Luny, daca nu le-ai fi adus tu in discutie nu le-as fi adus nici eu. De la tine am preluat modelul "lula si prefectura". ------------------------------------------------------ ... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea... |
mai mult nu pot, ca nu te inteleg, dar ma distrez prea tare.. eu ti-am raspuns exact la ce ai intrebat! sau ai intrebat altceva?..sau nu culegeai pareri si informatii?..
de ce te superi?
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!