*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (374)
Raspunsuri - Pagina 15
numeioana spune:
Nicoleta, eu am zis-o in spirit de gluma, e o expresie, si in special pentru tine, sa nu pierzi timpul si energia degeaba... Empatia nu-mi lipseste...doar ca n-ai inteles tu nuanta cu care m-am exprimat...
Nu vreau sa te supar, imi cer scuze!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
ah, Nicoleta, ca sa nu te superi si mai rau, precizez ca ma distrez ca-s prea cu capul
de oboseala, si poate d-aia nu inteleg lucruri!
Lyvy, si eu am trecut prin asa ceva, este absolut horror..insa am mers la medic imediat, s-a agravat intr-o singura zi..sanatate voua!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
kitzy spune:
Lyvy vai, saracuta de ea, cred ca ti se rupe sufletul, sa se faca bine repede repede, offf, saracuta, ce mai sufera 
Dar....nici eu un vad ce cauta Fenobarbitalul aici, e clar ca doarme mult si din cauza bolii si de la Fenobarbital ca e sedativ. Multa sanatate!
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
numeioana spune:
Lyvy, sanatate multa si felicitari pt bebe mic!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Luny, stai linistita, pe tine nu sunt suparata, cum as putea?
Ioana, daca era pentru energia mea, atunci da, ai dreptate. Nu am sesizat nuanta de care vorbesti.
Si clar nu sunt genul care sa-si ia jucariile si sa plece asa repede, desi devine tentant uneori. ![]()
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
Nicoleta spune:
As fi vrut sa scriu ceva rece si acid, dar nu-mi vine in minte. 
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
numeioana spune:
Pt mine?
Kya spune:
- asta referitor la capitolul putze. N-am , n-am nimic de comentat ![]()
Lyvy imi pare tare rau de mititica bolnavioara! Saracuta!
sa se faca bine cat mai repede.
Referitor la alt capitol - am fost si noi la magazinul Okkee de langa Bila in Titan. I-am cumparat (prea) multe jucarii. Acum e incantata de niste creioane triughiulare, si decoreaza peretii cu ele
Noroc ca se spala.
Puzzle-uri de lemn nu i-am luat pentru ca: mi-a spus ca vor fi si la targ vinerea viitoare, si la jucariile Melissa & Doug vor avea reduceri mari. Asa ca mai bine le iau de acolo mai convenabil. Pont si pentru voi, daca va intereseaza.
Deocamdata cat am fost acolo Sanziana s-a jucat cu chestia aia cu lacatele pe care o are si Sash. Nu va spun cu ce lacrimi am smuls-o de acolo...
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
kya multam de pont,eu chiar merg la trag dupa una alta, cadou de ziua lui, si ce s-o mai putea![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lyvy spune:
Gecko, ia dat Fenobarbitalul ca si anticonculsivant, pentru ca febra nu mai scadea nicicum si riscam sa intre fata in convulsii, a incercat sa-i dea per oral, dar vomita instant tot ce ii dadea. Dar totusi e normal sa dorma atata, au trecut totusi 10 ore.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+7 sapt
Pozele mele
Povestea nasterii