*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (374)
Raspunsuri - Pagina 13
luny spune:
daca nu erau indicatii ptr decalotare, si eu l-as fi lasat in pace, majoritatea se decaloteaza singure pe masura ce trece timpul si creste organul, uite Marele Blond![]()
si cu asta basta!
Stiu ca gecko nu i-a facut nimic la Bursuc..
mimo![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
nicoleta eu nu pricep...si ce te opreste sa faci asta?? fii traditionalista!![]()
PS: si nu pricep nici ce legatura are 'lula' cu prefectura...crezi ca e vreuna dintre noi care n-ar vrea paine pe vatra si oua bio?.. am vrea, dar uite ca nu mereu se poate.. inca o data, nu vad legatura..
Iubirea mea,
Nicoleta spune:
Asta care, Luny?
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
numeioana spune:
Da, Nico, si eu zic la fel! Fiecare face cum simte ca e mai bine, asta e o vorba "veche" intre noi si, chiar daca multe nu o suferiti, este f. sanatoasa!
Si mi-a placut ce ai scris...mi-e dor de copilarie, caci si eu am crescut bio la tara
si tot atat de frumos!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Asta care, Luny? ------------------------------------------------------ ... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea... |
'sa faci asta? sa fii traditionalista' daca asta iti doresti..
e o chestie de optiuni..
Iubirea mea,
zozela spune:

M-am cracanat de ras-nu sunteti normale!!

Aaa,suuper!! Credeam ca mai e ceva pe la 2 ani,acum
Ms,Ioana!
Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
numeioana spune:
Noua doctorul ne-a zis la ultima vaccinare ca ne mai vedem la 3 ani, dar cum s-a schimbat schema o sa fie la 4. Ce ma bucur!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
gecko spune:
si ca sa inchei apoteotic (inchei pentru mine...voi puteti continua) acest subiect atat de controversat....
Da, suntem in 2010...si suntem informati...dam un google search dupa "treatment of phimosis" si hopa...ce ne iese...
http://emedicine.medscape.com/article/442617-overview
"Nearly all males are born with congenital phimosis , a benign condition that resolves in the overwhelming majority of infants as they transition into childhood. In 1949, Douglas Gairdner showed that only 4% of infants had a fully retractable foreskin at birth but that 90% did by age 3 years. Contemporary work demonstrates that only 1% of males aged 17 years still have an unretractable foreskin."
http://www.merck.com/mmpe/sec17/ch239/ch239g.html
"Phimosis is normal in children and typically resolves by age 5. Treatment is not required in the absence of complications such as balanitis, UTIs, urinary outlet obstruction, unresponsive dermatologic disease, or suspicion of carcinoma."
http://www.mdconsult.com/das/pdxmd/body/184099534-2/0?type=med&eid=9-u1.0-_1_mt_6080335
"Phimosis in infants is physiologic and does not require intervention, but will disappear with time. It is usually resolved by 5 years of age, but in some boys it may last until the onset of puberty"
si dupa care putem parasi portalele de medicina (surse de informare pentr MEDICI) si putem sa citim in wikipedia, la tratament...oarece zice?
http://en.wikipedia.org/wiki/Phimosis
"Phimosis in infancy is nearly always physiological, and needs to be treated only if it is causing obvious problems such as urinary discomfort or obstruction."
asa ca....
parerea mea este ca parintii sunt tare nerabdatori...o vor mare si faloasa...si o vor acum...iar mediciii

...sunt prea avari sa spuna NU unei proceduri fara indicatie la o varsta asa mica dar care aduce un shfantz in plus in buzunar...si oricum si-au pierdut orice urma de credibilitate in fata pacientilor si apartinatorilor si ce spun ei este primit cu suspiciune...asa ca medicina se face dupa gura lumii (sau cum s-ar spune...Radio Shantz).
Nicoleta spune:
Daca am face fiecare dintre noi cum simte ca este mai bine, din prima, ar fi una. Dar uite ca exista forumuri, ne intalnim, discutam... fireste ca mai avem si dubii. Sau nu? Eu una recunosc, am. Unde am dubii mici imi permit sa spun si altora cum fac eu. Cine vrea sa citeasca bine, cine nu, iara bine. Nu e corect asa? Nu asta vrem, pro si contra? Unde am dubii mari, iara intreb. Si uneori intreb si ca sa-mi intaresc din convingeri.
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana Noua doctorul ne-a zis la ultima vaccinare ca ne mai vedem la 3 ani, dar cum s-a schimbat schema o sa fie la 4. Ce ma bucur! Ioana si David, cel mai scump martisor Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
aleluia! intrebasem si eu acum ceva timp, si nu mi-a raspuns nimeni..
Iubirea mea,