Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Oana imi pare rau ca nu ai facut eco astazi si ca, in plus de asta, te-a mai suparat si sefa ta! :(
Sper sa ai parte luni de eco si control!

Mami de Luca again ~ Diana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

despre subiectul postarilor noastre

Citat:
citat din mesajul lui ellanik
Acum vin si eu cu o rugaminte .Poate o sa vi se para deplasat sau....poate veti intelege adevaratul motiv al acestei rugaminti .Daca e deplasat va rog sa ignorati postarea mea. Nu vreti sa nu mai vorbim despre nastere fie ea naturala sau prin cezariana? Oricum nasterea la fiecare va fi altfel,dureri oricum vor fi.Pt mine nasterea se rezuma la simplul fapt ca in sfarsit voi avea un copil pe care l-am asteptat cu sufletul la gura.Sincer , pe mine nu ma intereseaza unde/cum/daca doare epiziotomia, nu ma intereseaza cat de mare va fi cezariana,daca doare daca nu.Pe mine ma intereseaza rezultatul. A fost misto treaba cu ingrosatul cuvintelor cheie de catre fetele care au scris .Astfel am putut evita usor acele postari. Nu ma intelegeti gresit.Gasesc zilnic persoane care sa-mi zica de dureri, de "linistea" noastra dusa pe apa sambetei ca si cuplu atunci cand va veni bebe,de multe alte grozavenii de parca un copil nu ar fi o bucurie ci o povara si o sursa de nervi.Nu ma injurati dar asta e parerea mea.

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Citat:
citat din mesajul lui Ina_3040
Cer scuze celorlalte fete pt ca am pus cam multe intrebari legate de subiectul meu, am vazut ca nu mai vreti sa discutati despre aspecte neplacute, doar ca acuma ma framanta si nu prea am unde sa cer un sfat.

Ina nu-ti cere scuze ca esti macinata de o problema reala! Ar fi culmea sa abordam subiecte legate de orice aberatie ne trece prin cap iar adevaratele noastre probleme si preocupari de gravidute sa le lasam balta doar pentru ca nu-s funny!

Mai fetelor, eu propun sa scriem ingrosat in capul postarii un fel de titlu (ca "subject"-ul la mailuri) despre ceea ce urmeaza sa citeasca celelalte, astfel incat daca ne intereseaza citim, daca nu sarim. Ca acuma fiecare are morcovul ei, fiecare are timpul ei liber si aici se scrie mult, si trebuie sa recunoastem, nu ne intereseaza pe toate aceleasi subiecte. In plus unele dintre noi se pot simti inoportune cand simt nevoia sa intrebe cate ceva important pentru ele, ca in cazul de mai sus, doar pt ca e legat de nastere si nu de fructele de mare (sorry, am fost rautacioasa, dar nu m-am putut abtine).
Nu ma intelegeti gresit, oricine poate scrie ce vrea, dar sa dea posibilitatea celorlalte sa aleaga daca vrea sa citeasca sau nu prin acest titlu, gen: ma plictisesc / bancuri / culinar / despre cum am dormit noaptea / raspuns pt X / intrebare / rezultate de la dr/eco/analize / despre oferta magazinelor din Bucuresti / nazdravaniile copiilor / despre suzete / ce-am mai facut ieri etc.
Sper sa vi se para buna propunerea mea si mai ales sa o pumem in aplicare, pt ca dupa ce vor veni iepurasii chiar nu vom mai avea timp sa citim orice si ar fi pacat sa ne destramam gasca doar pt nu reusim sa tinem pasul.
Gata, va pup pe toate si sper sa nu fi suparat pe nimeni.

31+ (AMR 8+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salutare si de la noi pe ziua de azi, de citit va citesc dar nu mai am niciun chef sa scriu, cred ca am intrat intr-o pasa tare proasta in care abia astept sa se termine.

LA MULTE LUNITE! ALEX de DIANA, sa cresti mare si sanatos, si chiar ca te-ai schimbat mult, sa o tineti tot asa.

OANA i-mi pare rau sa te aud si pe tine suparata, cred ca si medicii astia au momentele lor proaste, si eu saptamana trecuta m-am dus bou si m-am intors vaca, maine ne ducem la cabinet si sper sa fie ok sa nu o aud ca vrea sa mai prelungim ca o strang de gat.

INA chiar m-am gandit la tine aseara cand am vazut la tv ce s-a intamplat la voi, dar am vazut ca esti ok si nu am mai zis nimic.
la faza cu placenta nu stiu ce sa spun, doar ca sper sa luati deciziza cea mai buna.

JASMINE felicitari pentru vestile bune de la echo si sa stati cumintei pana la termen.

MIRUNA sa ne mai spui cate ceva sa stim ca esti bine.

ALINA2 ma bucur ca esti bine, ce haioasa esti tu cu programele romanesti, se vede ca iti este dor de tara.

REBIANA cercelusii sunt cu pietricele albe si albastre sau asa le vad eu?
abia astept sa-i vad la purtatoare.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 39+ IOANA
AMR 6 ZILE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Stiu ca are cerclaj, dar mie si la cealalta sarcina, cu cerclaj, tot ecografic pe burtica imi masura colul. Si la fel imi apasa pe col, de eu nu ma ridicam din pat decat ca sa ma duc la toaleta (stiti ca va ziceam eu ca la 5 luni era infipta cu capul in jos, spre iesire, statea numai in firul de cerclaj).

Eh, cum o fi acum , pacat doar ca n-a aflat tot ce o interesa.

Imi place noul nume, sa stii, mi-ar fi placut si mie, dar sotul e tare ciufut, cred ca pana la urma ii zicem "3", cum glumea el la inceput .

si-mi pare rau ca esti tot cu greturi... nu stiu cum reusesti sa rezisti si sa fii tot vesela si optimista

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui selina-d
Yaia tu ce mai zici? ai intrat in concediu? Tudor al tau intelege ca vine bebe? Noi tot vorbim de bebe, dar nu cred ca realizeaza ce se va intampla. Daca il intrebi unde e bebe isi arata burtica lui

Selina, eu numar zilele ramase pana la concediu. Adica pana vineri...dar azi mi s-a parut ca efectiv nu mai pot! Am mancat mai toata ziua, bebe super miscaret, burta intarita, dureri prin toate partile, mai ales de spate si intre picioare...efectiv nu-mi gaseam pozitie pe scaun sa pot lucra. Stiu ca mai sunt doar 2 zile si jumatate, ca vineri am zi scurta, dar parca nu mai trec zilele astea.
In plus, probabil pe langa oboseala si nerabdare, mai e si stresul ca am multe de pregatit inainte de nastere pentru bebe, spalat si calcat hainute, decorat camera si stresul asta ca nu le-am facut ma fac sa fiu si mai putin rabdatoare zilele astea. spunea cineva ca nu s-a apucat de bagajul de spital...ei bine, nici eu. Mi-am facut o lista, dar nu am facut nimic altceva in privinta asta. Astept concediul.
Nu cred ca Tudor intelege care e treaba cu bebe. Adica vede la televizor sau in carti si reviste si recunoaste un bebe si stie ca bebe e in burtica la mami si arata corect, desi si el la inceput isi arata propria burta. Dar probabil asta si din cauza ca bebe din burtica i-a adus de cateva ori masinute mici si a invatat unde este. Dar nu constientizeaza ca in scurt timp isi pierde din privilegii si o sa trebuiasca sa ne imparta cu o mogaldeata mica...e si cam mamos, sa vedem cu o sa se adapteze cu un bebe plangacios in casa, desi sper ca bebe sa fie bine primit macar la inceput pentru ca o sa-i aduca un cadou de la spital...nu stim inca ce, inca nu am cautat. Sper sa avem rabdare suficienta pentru amandoi si sa ne acomodam repede unii cu celalalti.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Si asta e ultimul mesaj pe ziua de azi, ma duc in pat.

La Multi Ani, Alex, sa fii sanatos si norocos!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

STEFIMIC pup daca nu as fi avut aici posibilitatea de a vedea programe romanesti, cred ca m-as fi urcat pe pereti.(i'm addicted to tv) sau la fiecare 2 sapt as fi venit acasa, ceea ce l-ar fi adus pe sot la faliment
in sufletul meu nu sunt f mandra de cum evolueaza tara mea, dar in fata strainilor ridic in slavi Romania.si sunt mandra ca sunt romanca, iar de Romanica noastra mereu o sa-mi fie dor, acolo imi sunt radacinile, familia, cei dragi, prietenii....
hai ,gata, ca o dau in melancolie si imi e super bine si aici...

ce putin mai ai!!!!!!! incepe inumaratoarea inversa
ahhh, abia astept sa-mi vad si eu buburuza nu mai am rabdare
te pupik.

OANA si eu m-am suparat cu dr vineri. ca l-am intrebat daca putem sa-i vedem fatzuca si mi-a retezat-o :" lasa ca o s-o vezi in curand" astia-s dr nu ma plang f tare ca e un dr f bun si are f mare experienta,dar asa m-a dezamagit si enervat.
ce sa facem, avem nevioe de ei.pup

upssss, am spalat de mana cateva hainute noi primite pt pitica mea (mi-a fost lene sa bag masina pt 3bodyuri si 2 salopetici intregi) SIIIII am cam inceput sa am contractii(nu regulate, nu va speriati) . simt asa ca durerea de la menstruatie. dar e naspaaaa.
ma duc sa ma intind un pic.

va pupik.

36 +
AMR 3
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

dayanara - la mine colul e problema principala si era foarte important sa-mi spuna ce si cum,mai ales ca in decembrie 2008 am pierdut o sarcina de 20 de saptamani din acelasi motiv :deschiderea colului;e drept ca atunci n-am avut cerclaj facut

andira - eu 32 de saptamani am implinit pe 10 februarie si in ziua aia am fost la eco;maine am deja 33 saptamani

si da,mai am un baietel de 5 ani si 2 luni

Legat de compensatie...mi-e clar si mie ca am dreptul la ea dar sincer nu ma simt in stare sa ma lupt cu astia de la HR,le-am zis si ca am de gand sa ma adresez la ITM si mi-au zis ca n-am decat,banii aia n-o sa-i obtin,ei stiu legislatia si sunt acoperiti;nasol...

stie cineva unde anume as putea sa vorbesc totusi la ITM,macar asa informativ?
pe www.itmbucuresti.ro am gasit doar asta :
Telefon inspector serviciu (pentru relatii):

* Relatii de Munca.: 331.76.98

si email : Email: itmbucuresti@itmbucuresti.ro

dar ma indoiesc ca raspunde cineva la mailuri

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Stiu ca are cerclaj, dar mie si la cealalta sarcina, cu cerclaj, tot ecografic pe burtica imi masura colul. Si la fel imi apasa pe col, de eu nu ma ridicam din pat decat ca sa ma duc la toaleta (stiti ca va ziceam eu ca la 5 luni era infipta cu capul in jos, spre iesire, statea numai in firul de cerclaj).

Eh, cum o fi acum , pacat doar ca n-a aflat tot ce o interesa.

Imi place noul nume, sa stii, mi-ar fi placut si mie, dar sotul e tare ciufut, cred ca pana la urma ii zicem "3", cum glumea el la inceput

si-mi pare rau ca esti tot cu greturi... nu stiu cum reusesti sa rezisti si sa fii tot vesela si optimista

32+

Sar'na! Alexandra e deasemenea un prenume deosebit, daca va hotarati sa ramaneti la el (am avut o eleva f inteligenta si profunda cu acest prenume).
Cat despre optimism.. ufff, ma mai lasa uneori dar redevin pozitiva spunandu-mi ca nu mai e asa mult!

Mami de Luca again ~ Diana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana - ce "bafta" de oameni idioti ai si tu. Eu am norocul asta la muncitori cand e vb de casa... numai tampiti...
asteropipan- si eu arat partea frumoasa a romaniei strainilor.
yaia - mai ai putin si stai acasa...ce bine

Vineri ma duc si eu la eco...sper sa fie bine..

Denisa, 33 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput