Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 17
LoraG76 spune:
Ha! Fac si eu parte din club - la prima sarcina stateam tot la etajul 4 - si-am avut apoi carut din ala mare, greu, cu roti mari din cauciuc...de atunci nu mai suport carucioarele alea, nu mai cumpar never-ever. Urcam 4 etaje cu tot cu carut si cu copil in el. Acum deja am ochit unul...cu roti mici, carut usor...ma cam grabesc, nu? 
Cat despre oboseala, maaama, obosesc si cand vorbesc mai repede...prima data nu mi se intampla asa, aproape ca nu oboseam deloc. Acum nici sa merg repede nu pot, nici sa urc scari, bine ca ne-am mutat si avem lift, nu's ce m-as face fara.
Si eu stiam la fel, ca in ziua in care face copilul 2 ani trebuie sa te intorci, insa daca asa zice legiuitorul...na. Eu la Iustina am stat doar 8 luni acasa, acum nu stiu cat voi sta.
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
kiti2205 spune:
Am fost aseara la eco! Bebe e bine, i-am auzit inimioara batand
.
L-am zapacit pe doctor cu intrebari, i-am declarat ca eu vin la eco la fiecare doua saptamani, ca altfel innebunesc si m-am mai linistit un pic. Mi-a zis sa nu ma stresez, sa incerc sa fiu cat mai relaxata, ca o sa fie totul bine, pentru ca bebe are dpn pe 10.10.10
.
Nu ca asta ar fi un motiv valabil, dar a vazut omul ca sunt un pic dusa si s-a gandit ca imi va face bine o explicatie de asta fara logica. Si mi-a facut
.
Acum astept cu nerabdare data de 2 martie, sa ma duc din nou sa vad inimioara. L-am anuntat si pe Vladutz ca mami are in burtica un fratior sau o surioara si acum se lipeste cu urechea de burta mea si zice "Cled ca bebe a zis ceva..", eu zic - ce mami? si el "a zis ca vlea sa ii cumpeli o sulpliza". Numai la surprize ii sta capul.
Sper sa fie totul bine de data asta si sa raman cu voi pana la capat
Pupici pe burtici si greturi cat mai putine.
madutza_bra spune:
'Neata! Bun venit noilor burtici!
Si eu am observat ca obosesc destul de usor. La noi dormitoarele sunt la etaj si urc si cobor in continuu toata ziua. De caratul in brate intebam pt ca lui Cristi ii e greu sa urce sacrile. Il tin de manute si urca dar il mai iau si in brate, ca dureaza 10 min pana ajungem sus, el se opreste sa admire si sa puna mana pe fiecare stalp
. E greu pentru el la 1 an si 2 luni.
Am osbervat ca nodul in gat a inceput sa fie prezent dupa fiecare masa. Orice as manca imi sta in gat dupa 5 min. Oricat as pofi la ceva dupa cateva guri nu mai imi trebuie. Cred ca mananc doar asa sa nu ma doara stomacul de foame. Nu am luat inca nici un kg. 
Povestea nasterii
Mada
7+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Edit: Of. of uitasem sa-mi schimb semnatura ![]()
mihaelka77 spune:
Bune dimineata fetelor. Nu am mai intrat demult pe net deoarece am avut niste zile mult prea incarcate cu diverse activtati... acum sunt mai "libera" putin.
Sambata trecuta m-am trezit si nu mai aveam nici un simptom de sarcina...nici sani durerosi, nici sensibilitatre la mirosuri, nici stari de greata... Duminica la fel,nimic... asa ca am intrat in panica si luni eram la doctor,alba la fata ca hartia, cu inima batandu-mi nebuneste. La consultatie... puiul meu era bine merci, 1,9 cm si i-am auzit inima batant. Acum sunt linistita si au revenit si starile de greata ![]()
alinaa80 spune:
buna fetelor!abia am aflat zilele astea ca sunt insarcinata, deci am 4 sapt si 3 zile .mai am o fetita de 2 ani si 6 luni si din vara am prestat pt aceasta sarcina.
datele mele sunt:
U.M. 18.01.2010
D.P.N. 24.10.2010
kiti2205 spune:
Vreau si eu semnatura cu burtica...dar nu am reusit sa ma descurc. Imi explicati si mie cum se face?
multumesc
crina-s spune:
buna dragutelor
bun venit noilor burtici! sa fiti sanatoase si voi si bebeii vostri!
si eu mananc foarte multe acrituri (bine si inainte imi placeau), dar acum le ador
spuneti-ne chiar nu exista o posibilitate sa va trimitem un borcan de zacusca in usa?
8+
crina 
eveline spune:
Iar n-am avut rabdare si am fugit de la servici...em un cabinet de ecografie in apropiere si m-am infipt acolo. I-am vazut inimioara (ca un punctuletz falfaitor...imi imaginam altceva insa instantaneu mi-au dat lacrimile oricum). Totul e in grafic, oricum mai multe n-avea ce sa-mi spuna acum...a crescut puiul, are 12 mm acum, wow. M-am mai linistit si eu...
7+ si mamica de
Bianca
Buburuza_10 spune:
Eveline, Nastasie, va multumesc mult pentru incurajari. La 4 (ora 2 a Romaniei) sunt programata la echo. Simt eu asa ca va fi totul ok si ca ma voi intoarce cu vesti bune! 
Kiti2205, hihihihi! ce simpatica ai fost!!! Cui nu-i plac sulplizele? Superrrr DPN ai!!! Iti doresc si bebe tot de 10 pe linie! 
Mihaelka77, iti inteleg emotiile ca am vazut si eu acelasi film. Cel mai aiurea e ca se intampla in week-end si simti ca mori pana luni dimineata cand te poti prezenta la dr. Dar si cand vezi molgadeata!!! Ce fericire! Ce usurare! 
Alinaa80, bine ai venit! 40 de saptamani linistite si nastere usoara iti doresc! ![]()
11+
Buburuza_10 spune:
Eveline, felicitaaaaaaaaaaari!!!
Ma bucur ca ti-ai vazut minunea de 12 mm!!! Dumnezeule, ce masinarii complicate suntem... doar cand te gandesti ca din inimoarele astea milimetrice ajung ditamai oamenii de 1.80 m... wowwwww!
11+