Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata fete cucuiete!

Dar ati avut spor la scris, nu gluma! Bravooooo, imi place sa va vad vorbarete si bine dispuse!

Vorbiti de varza murata... Nu se gaseste aici... De abia gasesc smantana intr-un singur lant de magazine. Si cand gasesc, cumpar multa ca sa fie!

Zozella, bine ai revenit!!! Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa duci sarcina pana la capat!

Sa-mi tineti pumnii ca azi ma duc la echo pt pliul nucal.

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua tuturor!
Bine ati venit noi burtici, va doresc o sarcina usoara si bb-i sanatorsi!
Tocmai ce-am fost si eu sa-mi fac analizele...si in prima faza am avut un soc. Stiam si eu ca o parte din ele sunt gratuite si am intrat pe site-ul Synevo sa vad cat costa celelalte (lab asta e cel mai aproape de serviciul meu). Si mi-am pregatit frumusel banutii (calculasem 270 lei) si m-am dus ca o floricica la laborator...unde am aflat ca nu se mai face nimic gratis si ma costa 430 lei analizele. Mi-a venit sa plang, n-aveam atatia bani la mine...da tot raul spre bine... am gasit alt laborator privat care mai facea gratuitati si care imi si da rezultatele azi (s-a dotat cu nu-s ce aparat bengos si nu mai asteapta 10 zile cum credeam eu)...si care mi-a incasat 230 lei (mai putin decat imi calculasem eu dincolo).

Azi am sa merg sa mai fac un eco la indrumarea dr gineco, sa se vada inimioara.

7+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Buburuza, tinem pumnii, cum sa nu...de eco asta mi-e si ie cel mai frica...

7+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buburuza, bafta la eco.
eu aseara nu am scapat de nod si am dat un pic afara.m-am linistit.
vai, dar ce scoruri.eu numai pe eco dau 150 ron.mor cand vad afara la soramea ca nu se plateste avand asigurare.si cand ma aude ce preturi sunt pe la noi se cruceste.
azi tre sa fac mancare si nu stiu ce ca sa manance toata lumea:eu mai usor asa, fi-miu si sotul.mai caut pe net.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Lali, am intrebat si mi-a spus exact cum scrie in art. 11 din Ordonanta de urgenta 148/2005, revii dupa ce a implinit 2 ani - daca face 2 ani pe 1, tu vii la serviciu de pe 2.

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna dimineata, fetelor.ptr mine dim. e un moment cam naspa - ma scol cu gatul uscat,capul imi vajaie,spatele e intepenit si gafai-ptr ca eu visez mult spre dim.voi obositi?ca eu m-am spalat pe cap si dup-aia am avut palpitatii,respiram greu, de zici ca cine stie ce efort am facut
luminita
azi schimb semnatura:

,+7

Mergi la inceput

eu stiam ca in ziua in care face copilul 2 ani trebuie sa te intorci la serviciu.dar daca voi ati gasit ceva in lege, atunci...
viss, eu stau la etajul 4 si urc cu pauze ca mor.pana acum urcam cate 2 scari dar deh...acum...ma opresc pe la 2 sa trag aer.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

eu stiam ca in ziua in care face copilul 2 ani trebuie sa te intorci la serviciu.dar daca voi ati gasit ceva in lege, atunci...
viss, eu stau la etajul 4 si urc cu pauze ca mor.pana acum urcam cate 2 scari dar deh...acum...ma opresc pe la 2 sa trag aer.

varsta lui razvan

Te inteleg foarte bine si eu la prima sarcina am stat la et IV...ma incurajam cu gandul ca macar fac miscare si o sa nasc usor...o laie, nu mi-a servit la nimic. Mie nu mi-a servit, dar una peste alta miscarea e binevenita!
Mai nasol a fost cand urcam si coboram zilnic cu carucior si copil cate 4 etaje.... dar ce implinita ma simteam!

7+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

eveline, si eu la fel.lasam de obicei carutul la parter ca era scara cu interfon dar si asa mi l-au furat.si dupa aia urcam cu carut, in carut piata si copil.vai mama mea ce m-am chinuit.acum m-am gandit sa-l las in masina mea, atunci aveam una si o lua sotul dar acum daca avem 2 una va sta acasa si o sa pun carut in ea.si il scot de acolo.
miscare fac, dar cu pauze.prefer in aer liber, pe jos, dar sa fie cald.
fug sa pap un pic.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Buna dimineata burtici! La 'semnat condica' sa stiu ca sunteti bine...

Mergi la inceput