Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Zozela, ti/am trimis un PM.

Mergi la inceput

burtici, cum e chestia cu chat.ul aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Adriana nu mi-a zis aici nimeni nimic de asta.. oricum mare parte din sarcina cu Andra am dus-o acasa.. dar cred ca depinde de fiecare in parte, ce riscuri are sau cum reactioneaza organismul..
chiar am sa intreb si eu de curiozitate aici sa vad ce imi spune dok.. si stai linistita ca nu m-am suparat de intrebare..
noi in timpul sarcinii am practicat mai putin, din motive de sot care "nu vrea sa faca rau lui bebe", cum am vazut ca mai sunt pe aici cazuri ..

Arthurana si eu mereu ma gandesc ce o sa facem cu acest FAC, cand va veni vremea.. ca pusi nu folosim..

si 9+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Burtici, va de noapte buna. imi 'cad ochii/n gura' de somn iar maine am o zi... plina ca/mi tre. 36 ore sa pot sa fac fata (asa ca o sa fac spate...glumesc, sau baietel... deja ne/am apucat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Fetele si eu in schimbul de noapte!

Viss esti mortala!...Si cu povestile din "cripta" si cu eclerul ala pentru care te-ai batut vartos! Fata mea, felicitari pentru inimioara ! Ai un bebitza sanatos si voinic acolo, nu m-am indoit nici o clipa!

Vin si eu cu povestea despre sex cam tarziu, dar asta e, poate ajuta la ceva s-o cunoasteti:
eu aveam si am chef nebun, in ciuda durerilor de burta si dupa o luna de abstinenta, zic hai s-o facem! Era cam in 7 februarie. Sotul fricos, rezervat peste masura, dar s-a lasat convins. Frumos totul, eu multumita - scuze de marturisiri!-cand, la baie imi cade fata, vad sange pe hartie igenica, dar nu sange maroniu ci rosu, rosu curat..sa innebunesc, ne-am inegrit amandoi de suparare. Rascolim internetul si aflam de congestia uterului si a organelor genitale interne specifica sarcinii si ca zona e mai irigata cu sange, iar vasele sunt mai superficiale, tot 'tabloul' asta ducand -la unele femei -la sangerari imediat dupa contact sexual.
In fine, sangerarea mea rosie s-a oprit chiar in seara aia, dar m-au cam trecut nadushelile. Doua zile mai tarziu pe 9 februarie , ne-am dus la eco si totul era OK , am vazut inimioara pulsand. Am intrebat si doctorita de sangerarea aia dupa sex si ne-a confirmat explicatia cu congestia si modificarile genitale de mai sus. Eu nu am avut asa ceva la sarcini anterioare, a fost ciudat, dar -cum stim toate -fiecare sarcina e diferita.

Asta fiind povestea mea, acum postesc, dar.. sunt in asteptarea de vremuri mai bune!

Noapte buna fetele!

Lumi 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Ma gandeam si eu asta seara ca daca eram in Romanica puteam si eu sa-l vad be bebe la echo mai des. Mi-este dor, si sincer cand vezi inimioara ca bate si bebe e la locul lui si creste iti incarca bateriile si iti ridica moralul. Din pacate nu pot sa cer echo ca nu pot justifica la asigurarea de sanatate. Am intrebat daca pot plati eu din buzunar totul si mi se raspunde: Ecografie se face numai cu recomndare de la medic. Deocamdata nu sunt motive pt. echo...Nu am avut replica. Sunt un om sincer si nu pot sa inventez povesti de genul: am cazut pe scari, am cazut in cada pe burta, sau cine stie ce, ca sa ma trimita de urgenta la echo...Fereasca Dumnezeu. La 12 sapt. merg la echo pt.pliul nucal. Deci tre' sa am rabdare si sa sper ca bebe este bine, la locul lui, sanatos si voios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Nushulica,

Mi-a trimis si mie mama un email despre zeama de varza, si varza murata in general si cat de sanatoasa este. Are multa vitamina C si B-uri.
Mie de acru imi e pofta mereu. Mi-e tare dor de varza murata de casa...am incercat eu acum cativa ani sa fac in casa, si cum sunt nepriceputa la bucatarie, si nu am pus muraturi niciodata, am dat-o in bara rau. Am pus-o intr-un borcan si am lasat-o in debaraua din bucatarie. Nu am inchis borcanul cum trebuie (avea un sistem mai ciudat de inchidere, nu cu capac ermetic)...si l-am lasat acolo. Dupa o perioada a inceput sa puta, dar rau de tot, barbata-miu tot intreba ce miroase, si eu de cate ori eram in zona aia ma miroseam...la subrat, picioare, alea alea...efectiv putea rau de tot. Intr-un final mi-am dat seama, mi-am adus aminte de tentativa mea de varza murata si am aruncat-o la ghena comunala(m-au injurat vecinii cred la maxim)...zile intregi a mirosit tot palierul...Asa ca nu mai indraznesc sa murez varza.
De cumparat am luat la borcan, din aia care pun americanii pe hot-dog...nu se compara cu varza aia crocanta si buna de Romania.
Am mai avut candva pofta de zacusca...si la fel am cumparat de aici..Aoleu...oribila.
Ai mei vin la noi de doua ori pe an, dar sunt tare fricosi, le este frica sa aduca ceva de mancare, ca practic nu este legal de adus mancare. Stiu ca o gramada de romani vin cu valize de mancare specific romaneasca. Stiu o tipa a carei mama ii aducea si sarmale, icre, braza de burduf, salamuri, chestii care nu se gasesc aici...Tare geloasa eram pe ea. Ma invita si pe mine sa gust si eu de abia asteptam. Pacat sa s-a mutat. Am pierdut o prietena dar si perspectiva de a manca zacusca :) O prietena romanca mai gasesc dar de unde gasesc eu acum zacusca...Doamne ce m-a apucat? Parca am cam luat-o pe aratura. Nu stiu de ce vorbesc atata de mancare. DAR PROMIT RETETE NU VA DAU!
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliaip spune:

buna fetelor!
ma numesc iulia si sunt foarte fericita sa ma alatur voua, mamicilor de sept-oct.
datele mele sunt
u.m. 19.01.2010
dnp 26.10.2010
mai am un baietel de 1 an si o luna, Ioan
pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buna dimineata!
Fetelor noi, bine ati venit! Sa aveti sarcini usoare, la termen si cu bebei sanatosi!
Mie mi-e un sooomn...m-am trezit si cu o durere de cap, sper sa-mi treaca repede.
Nushulica, pai si medicul meu zicea la prima sarcina ca-s o pacoste, ca mereu ma plang de foame...si atunci plecasem de la 54-55 kg... Acum de la 61, cine stie la cate ajung....deja am inceput sa iau proportii, chiar sunt curioasa cat oi avea, dar nu ma cantaresc decat la medicul de fam. sau la prietena mea, ca dupa cantarele alea m-am luat din start. Al meu e cam "dereglat". Dupa o luna jumate aveam 62, azi am 12 saptamani deja, deci...cred ca am vreo 65, dupa cum ma simt.
Si mie-mi place varza murata, in primele doua luni cred ca am mancat aproape zilnic. Acum parca nu mai sunt asa innebunita, dar maine imi aduce cineva iarasi.
Lali, mai tarziu intreb la resurse umane si iti spun exact.
O zi cat mai frumoasa va doresc!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Arthurana da si eu sufar mult cu mancarea.. insa asa de o pofta mai mergem la un magazin polonez.. tu nu ai magazine cu prod europene? la polonezi sau rusi gasesti si muraturi.. noi am luat de la rusi gogonele, iti puneai tu cat vrei.. stiu ca ei fac si pepene rosu (lubenita/harbuz) murat (pt mine astea sunt muraturile supreme) dar nu am gasit.. au si varza murata si foi de vita de vie pt sarmale, si zacusca.. sunt mai scumpe ce e drept dar macar de-o pofta asa din cand in cand..

Iulia bine ai venit! sarcina usoara si bebe sanatos! trebuie sa scrii 10 mesaje sa scapi de moderare!

si 9+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput