Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
Arthurana spune:
Anca Mihaela,
Nu am facut ciorba. Nici nu cred ca fac. Sincer nu gatesc cine stie ce, dar INCERC sa cumpar mancare sanatoasa. Mancam fructe, iaurturi, pui gratar, peste, paste. Plictisitor.
Am perioade cand mamanc dulce de nu ma pot opri.
. Mai ales patiserie. Aici in satul meu este un sigur loc unde fac covrigi, si patiserie. Mi-am promis ca nu mai trec pe acolo pentru ca eu am intrat in sarcina supraponderala. De cand ma stiu ma lupt cu kilogramele, iar acum in sarcina cred ca trebuie doar sa mananc cat mai sanatos, totul in moderatie. De la a stii, si pana a aplica e cale lunga.
donna79 spune:
Buna seara, doamnelor!
N-am mai scris nimic pentru ca n-am avut acces la internet la serviciu si acasa nu mai apuc sa deschid computerul ca adorm.
Sambata mi-am vazut si eu puiul la eco, sacul parea mai mic (de cca 5 saptamani si o zi - o fi o problema???) embrionul era ok (6 saptamani, fix cat aveam in ziua respectiva) si cel mai minunat...106 batai pe minut. Doctorita se tot scuza ca nu mai era hartie in aparat si nu imi poate da poza. Daca as fi putut vorbi i-as fi spus ca nu e nevoie de poza, nu am cum sa mai uit ca am vazut cel mai frumos lucru din lume.
Asa ca, va rog, vreau si eu in listuta voastra.
Data nasterii: 12.06.1979
UM: 02.01.2010
DPN: 09.10.2010
Greturi: o gramada
Pofte: as bate pe cineva pentru niste caise (in clipa asta...peste o ora cine mai stie ce va fi)
Fumat: nu (m-am lasat acum 6 ani)
Animalute: 2 potai e care le ador si la care nu vreau sa renunt. Le-am cazat in camera alaturata si sper ca va fi OK.
Sex: ce-i aia? am facut candva asa ceva?... Poate dupa primul trimestru sa revin la sentimente mai bune, acum nu vreau nici sa aud.
Somn: pic din picioare de somn, acum ma duc sa ma culc.
Daca am omis vreo informatie utila va rog sa ma trageti de maneca ![]()
A...subscriu la ce zice Nushulica, verificat testat probat: zeama de varza rulz!
Noapte buna burtici!
Donna
Arthurana spune:
Copilul meu drag, a fost pedepsit azi pe nedrept la gradinita. M-au sunat sa-mi spuna ca repeta cuvantul FAC, FAC, FAC...saracul copil repeta ce ma aude pe mine vorbind cu ai mei la felefon in romana. Iar educatoarea credea ca injura...ca practic suna la fel.
A trebuit sa-i explic.
Fiul meu nu are nici 3 ani si ma baga in bucluc. Alta daca le povestea la toti pe la gradinita (cu cuvinele lui de copil de 2 ani si ceva cum i-am pus un supozitor in fund ca era saracul constipat)...Nu stiu cum a explicat si ce au inteles aia, ca iar m-au sunat.A trebuit sa merg cu cutia de supozitoare si sa le arat la ce se refera. Pe mine ma apucase rasul, dar educatoarea si directoarea erau f. serioase. Aici au niste legi mama mama...pentru protectia copilului.
Daca cineva te vede in public ca i-ai dat o palma la fund unui copil si te reclama, imediat apare politia si un asistent social de la protectia copilului. Asta o stiu de la cumnata-mea care a avut o experienta intr-un mall...Sper sa nu ajung sa-mi pierd rabdarea, si mai ales nu in public.
Pupici
blackpanterro spune:
Miha, dar in America ti-a spus dr asa? Ma gandesc ca daca pericolul e mare trebuie mentionat nu? (sa nu crezi ca intreb de rautate dar chiar nu am auzit niciodata asta si nici pe net nu am gasit absolut nici un articol pe nici un site de specialitate).O sa intreb dr pe 24 cand ma duc la testul de down.
Noi la prima sarcina am facut sex in aproape fiecare zi fara nici o protectie, dr a zis sa ii dam bataie ca nu e nici o problema, noi am ascultat cuminti :). Acum la fel, ca nesatuii :)), dr mi-a spus ca cervix-ul(colul?) e inchis complet, uterul sus si ca putem linistiti sa facem nebunii, niciunul dintre ei nu m-au avertizat de chestia cu sperma.
Adriana 11w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
blackpanterro spune:
HAHA, Arthurana, la fel patesc eu cu Aidan la magazin cand ii spun sa imi dea un pusi, ma mai aude lumea si se uita ciudat pt ca pusi in engleza nu inseamna acelasi lucru ca si in romana :)))
Adriana 11w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss fetelor, va multumesc tuturor. mi-e greu sa insirui.eu care retin numele, prenumele pacientilor, acum nu retin decat pe bucati..cred ca sunt distrata de cand cu sarcina,si neuronii mei nu mai sunt oxigenati(pai de, ies la saptamana din casa, noroc ca mai deschid si eu geamul sa mai primesc niste aer ![]() ![]() ![]() in legatura cu botezul, eu oricum am rude putine, nu am parinti, asa ca, dc vor fi mai multe persoane care sa se bucure alaturi si cu mine,va fi minunat ,+6 si 6 zile |
Suflet, cum as putea sa nu ma bucur pentru voi. Cand cei din jur sunt bine...sunt si eu, cand ii vad ca sufera... nu mi/e bine. Am plans suficient asa ca nu mai vreau. Vreau sa ma bucur de tot iar voi sunteti un izvor de minuni... si am atatea de invata.
Ma 'fastacesc' dar eu ma tin de promisiune asa ca... pregateste/te, iupiii
Karin25 spune:
Salutare burtici!
Is rupta de somn! Azi noapte m-am culcat foarte tarziu (prietenii stiu de ce) si dimineata la 8 atrebuit sa ma trezesc si abia acum am ajuns de la job.
VISS FELICITAAAAAAAAAARI! nici nu iti imaginezi cat de tare m-am bucurat de fericirea ta! Meriti din plin! Bravo! Sa fii cuminte! Sa te odihnesti si sa stai in pat.
Ce fain ca voi sunteti toate aproape! Ce m-as intalni si eu cu voi de 8 martie! Dar e cam lung drumul...
Felicitari noilor venite!
ZOZELA FELICITARI Imi place de tine! Asa arata o luptatoare adevarata! TOATA STIMA!!! Sa iti dea DD o sarcina usoara, fericita si la termen!
ARTHURANA Am ras cu lacrimi... Vezi ce nasol e cu criza asta! Pana si rosiile trebuie sa ti le cumperi ca nu le mai primesti gratis! ESTI GENIALA!
Feliciutari celor care si-au vazut bebeii! Abia astept si eu ziua de vineri sa ne revedem.
VISS Mi s-a facut o pofta de eclere si savarine!!!
cRED CA E MOMENTUL SA IMI MALTRATEZ SOTUL SI SA IL TRIMIT SA IMI CUMPERE!!! AND THE SHOW BEGINS NOW!!! ![]()
Va pup dulce pe toate!!!

Edith
5+
nushulica spune:
ferice de voi astea care aveti deja pofte,si mai ales de dulce!!!
ce-mi plac si mie eclerele,dar momentan nici nu ma pot gandi la dulce dar sa si mananc
astept astept si-mi scot eu parleala![]()
lora 30kile zici?
moamaaa daca erai la dr mea facea spume la gura
eu ti-am zis am luat 22 si ea imi spusese max 16
si am plecat de la 59-60 adik nici nu eram o obeza...acum plec de la 62
deh asa-mi trebe daca in decembrie si ianuarie am rupt kfc-ul dar si frigiderul personal
dona bag de seama ca esti fix cu o zi mai mica decat mine
si vad ca si tie iti face bine zeama de varza![]()
arthurana e de rasu-plansu ce se intampla acolo la voi.pe de alta parte copilul nu are nicio vina,ba chiar e f inteligent
ma culc si eu,copilul doarme deja de vreo jumate de ora si profit ca maine dim la 7 e trezirea , numai ce ma trezesc cu un deget in oki sau o carte peste cap sa-i arat catelu si pisica![]()
si
de
David
kriss79 spune:
citat din mesajul lui zozela![]() 1.ieri 2.test de sarcina 3.sigur,ca am facut Bhcg-ul 4.25 Octombrie Ela, sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa! Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit! |
zozela, am tras cu ochiul..FELICITARI!! sa ai o sarcina usoara!ai acelasi UM si DPN precum am avut eu la fetita mea..
Cristina si
Alessia Stefana
maya71 spune:
| citat din mesajul lui Arthurana Copilul meu drag, a fost pedepsit azi pe nedrept la gradinita. M-au sunat sa-mi spuna ca repeta cuvantul FAC, FAC, FAC...saracul copil repeta ce ma aude pe mine vorbind cu ai mei la felefon in romana. Iar educatoarea credea ca injura...ca practic suna la fel. A trebuit sa-i explic. Fiul meu nu are nici 3 ani si ma baga in bucluc. Alta daca le povestea la toti pe la gradinita (cu cuvinele lui de copil de 2 ani si ceva cum i-am pus un supozitor in fund ca era saracul constipat)...Nu stiu cum a explicat si ce au inteles aia, ca iar m-au sunat.A trebuit sa merg cu cutia de supozitoare si sa le arat la ce se refera. Pe mine ma apucase rasul, dar educatoarea si directoarea erau f. serioase. Aici au niste legi mama mama...pentru protectia copilului. Daca cineva te vede in public ca i-ai dat o palma la fund unui copil si te reclama, imediat apare politia si un asistent social de la protectia copilului. Asta o stiu de la cumnata-mea care a avut o experienta intr-un mall...Sper sa nu ajung sa-mi pierd rabdarea, si mai ales nu in public. Pupici |
M/ai facut sa rad, imi si inchipui...