Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 18
crina-s spune:
eveline felicitari!
si eu m-as duce la eco de 2 ori pe saptamana daca s-ar putea....
8+
crina 
nushulica spune:
eveline felicitari pt inimioara!!!wow da ce mari sunteti 12mm
noi aveam 7mm luni la eco
madutza felicitari pt noua semnatura,si eu tot azi schimb semnatura deci 7+si noi
si
de
David
eveline spune:
Multumesc din suflet fetelor. Cand ies de la servici merg sa-mi iau analizele, sper sa fie bune si alea si inseamna ca am o zi perfecta. Numai rezultatul la HIV il iau maine ca abia maine il face tanti dr.
7+ si mamica de
Bianca
ariciu80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nastasie buburuza, bafta la eco. eu aseara nu am scapat de nod si am dat un pic afara.m-am linistit. vai, dar ce scoruri.eu numai pe eco dau 150 ron.mor cand vad afara la soramea ca nu se plateste avand asigurare.si cand ma aude ce preturi sunt pe la noi se cruceste. azi tre sa fac mancare si nu stiu ce ca sa manance toata lumea:eu mai usor asa, fi-miu si sotul.mai caut pe net. adriana& razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan |
Nastasie, avem si noi dreptul la 3 eco gratuite in timpul sarcinii cu trimitere de la medicul de familie.
Ariciu
in 6+ si mamica de
de 3 ani
ariciu80 spune:
Acum am terminat si eu de citit ce ati scris in ultima vreme (2 zile). Recunosc, aseara am citit pe sarite. ![]()
Bun venit noilor burtici! Ne adunam, ne adunam... Cam cate suntem pana acum? Cred ca mai mult de 50...
Imi pare rau de discutiile de ieri... nu intru in amanunte ca stiti la ce ma refer. Sper sa fim ok de acum incolo si sper sa nu se mai supere nimeni. In rest voi ce mai faceti? Ca eu ma chinui in continuare cu raceala, dar sunt totusi pe picioare.
Ariciu
in 6+ si mamica de
de 3 ani
nastasie spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ariciu80
Nastasie, avem si noi dreptul la 3 eco gratuite in timpul sarcinii cu trimitere de la medicul de familie. Ariciu in 6+ si mamica de de 3 ani |
habar nu aveam.si cum adica iau trimiterea si ma duc la dr meu ginecolog si nu platesc?oare?e posibil asa ceva?sau tre sa fac eco numai unde imi da dr de familie?
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan
ariciu80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nastasie habar nu aveam.si cum adica iau trimiterea si ma duc la dr meu ginecolog si nu platesc?oare?e posibil asa ceva?sau tre sa fac eco numai unde imi da dr de familie? adriana& razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan |
Asta tb sa vb cu ginecologul tau. Daca iti accepta trimiterile de la medicul de fam. Deh... asa e la noi in Romanica. Ideea e ca, de ex, eu am luat o trimitere data trecuta, cand mi se parea mie ca parca nu mai misca bb in burtica asa mult, si m-am dus in aceeasi zi la clinica Hipocrat, mi-a facut gratuit o eco 2D si m-am linistit. Totul era perfect. Nu m-as duce insa la Giulesti cu trimitere de la medicul de familie...
Ariciu
in 6+ si mamica de
de 3 ani
nastasie spune:
dar pot intreba si medicul de familie nu?ca pana la urma nu tin mortis sa fac gratuit tot la dr meu daca nu se poate si nu se poate.pot face si in alta parte.oricum merci de info.o sa ma interesez.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
ariciu80 spune:
Poti intreba si la medicul de familie. In general in clinicile private unde se fac analizele cu trimitere, iti poate face si eco din asta gratuita. Numai ca trebuie sa suni inainte sa intrebi daca nu s-a terminat plafonul pe luna respectiva. Si inca o chestie... Eco gratuit e numai 2D.
Ariciu
in 7+ si mamica de
de 3 ani
madutza_bra spune:
Ce mai fac fetele?
Eu am asa o stare de apatie... Sunt singurica acasa si am zis ca fac treaba multa dar nu am chef de nimic.
Vroiam sa intreb fetele care au greturi daca iau ceva vitamine prenatale: gen Elevit sau Materna . Eu la prima sarcina am luat Elevit si nu am avut deloc greturi in schimb aveam o mare pofta de mancare. Acum nu am luat de frica sa ma apuce iar foamea aia mare. Ma gandeam poate la voi nu provoaca pofta de mancare..daca vreti sa incercati.
Va pup! Cred ca ma bag la un somn mic ![]()
Povestea nasterii
Mada
7+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008