Of, forumul asta....
Raspunsuri - Pagina 21
alex_andra spune:
ok, marina, am inteles punctul tau de vedere
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
kariguld spune:
Andra, doar un mic citat din ce scria la blog "va consider proaste...." plus multe altele asemanatoare scrise de d-na in cauza. nu adresat catre cele care au jignit-o, ci catre NOi toate care scriam sau am scris la subiectele ei. deci? chiar nu are rost nici un comentariu.
mai adaug ca sunt de acord in totalitate cu ce spune Marina.
editez,
cred ca o persoana care are intradevar nevoie de ajutor, nu repeta stereotipuri ani la rand, primeste sfaturile care i se ofera, isi face cateva prietene cu care tine legatura si in afara forumului, se schimba iar schimbarea se "vede".
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
alex_andra spune:
ah...am zis ca nu mai zic nimic in subiectul asta, dar nu pot...
moderatorii s-au saturat de noideea si decid sa o ignore...dar cum o ignora: cand e jignita se fac ca nu vad, nu intervin, iar cand ea riposteaza, buf...i se inchide blogul.
Kariguld, imi pare rau, nu vreau sa par gica contra...iti respect opinia si parerea, e dreptul tau la ele.
Dar am si eu parerea mea.
Noideea nu a fost tratata corect.
Si cu asta gata, chiar ca ma retrag, boala lunga, moarte sigura.
Cristina_C spune:
andra, fii obiectiva, reciteste-i blogul si-o sa remarci ca primele provocari nu au fost chiar jigniri, i s-a spus doar ca nu e crezuta, asa cum a scris si Marina inainte, ca n-o crede. Iar ea le-a facut pe "necredincioase": femei de joasa speta si asta e jignire, e urat sa spui asa. Asa a inceput totul, a nu se uita!
maru spune:
alex andra, sincer, eu nu inteleg ce te tine pe un forum atat de nedrept! In locul tau nu as mai intra, l-as ignora cu desavarsire!
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru alex andra, sincer, eu nu inteleg ce te tine pe un forum atat de nedrept! In locul tau nu as mai intra, l-as ignora cu desavarsire! Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Maru, ma tin cateva lucruri, IN CIUDA ironiilor gratuite, de genul asta.
maru spune:
cred ca suferi de vreun victim syndrom, pentru ca nu era nici o ironie. Nu imi place, nu stau. Nu pierd timpul sa dau lectii de corectitudine.
giulia71 spune:
Sa lamurim lucrurile: recunosc ca m-a luat gura pe dinainte cand am zis ca e cenzura de joasa speta, nu i-am zis-o direct Mirelei ca nu am de unde stii daca ea sau nu i-au inchis blogul. Asta sa ne intelegem. Nu spun asta sa-mi recapat pozitia de "bun"forumist, ci doar pentru ca asa este.
Acu, si sper ca e ultima mea postare la subiectul asta, mi s-a parut ca fata in cauza si-a deschis acel blog in care sa povesteasca ce au mai facut ea/sarcina si fetita. Daca vreti, eu am perceput-o ca pe o retragere intr-un "colt" in care isi insiruia ideile acolo, nimic rau in asta nu?
N-a chemat pe nimeni in ajutor acolo, alte persoane au intrat pe blog cu diverse comentarii care au deranjat-o.
A ripostat si ca atare i s-a inchis blogul-asta n-am priceput!!!
Dar in fine...
Eu ma voi retrage de la acest subiect si sper ca lucrurile sa se linisteasca pentru toata lumea
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru cred ca suferi de vreun victim syndrom, pentru ca nu era nici o ironie. Nu imi place, nu stau. Nu pierd timpul sa dau lectii de corectitudine. Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Atunci ai putea si sa nu-ti pierzi timpul si sa faci ceva mai constructiv pt tine, in loc sa-mi spui ce ai face tu in locul meu.
Nu ma intereseaza ce ai face tu in locul meu.
Fomalhauti spune:
Si iata alt "of" pe care il am pe forum....Si nu ma refer strict la subiectul Noideea (de cate ori am repetat asta?!). Ma refer la multe alte subiecte, chiar acum e unul "proaspat" la "in unul sau in doi...".
Nu pot interzice nimanui sa-si spuna parerea. Dar poate, fiecare, ar trebui sa se gandeasca un pic atunci cand spune "minti" sau "eu nu te cred". Intotdeauna exista o probabilitate ca povestea sa fie totusi adevarata ("viata bate filmul") si cred ca e foarte neplacut cand cauti ajutor si cineva iti spune "minti". Vrei niste sfaturi, o vorba buna, poate si critici...dar te trezesti cu o investigatie "politista": ai scris ca ieri erai in Romania, azi esti in Austria (subiectul "proaspat" de care vorbeam...). Cand ai ajuns...? Si iar intreb: care este scopul acestor mesaje? Sa demonstreze vigilenta? Perspicacitatea? Si totusi, orice poveste, oricat de neverosimila, POATE sa fie adevarata.
Ca sa nu mai spun ca autoarea subiectului de care vorbeam a fost acuzata ca vrea bani...POATE vrea bani. Dar poate nu vrea, poate povestea ei e adevarata...Si atunci oare cum se simte cand i se aduc asemenea acuzatii?
Kari, am inteles ca tu o acuzi pe Noideea de minciuna din alta perspectiva. Nu e pur si simplu o parere bazata pe anumite deductii...Am inteles ca tu cunosti familia respectiva. Insa se poate sa cunosti doar varianta "cealalta", varianta sotului sau a familiei lui. Si nu vad de ce tu (sau noi) ar trebui sa o credem pe aceea. Doar nu te astepti ca el, sotul sau mama lui sa povesteasca in public cum el si-a batut sotia, a strans-o de gat de fata cu copilul sau a inselat-o.
Si totusi, daca maine ex-ul Noideei ar intra pe forum si ar scrie...orice, eu una nu i-as sari in cap sa-i spun "minti" - fiindca exista intotdeauna o probabilitate ca omul sa nu minta si eu sa il jignesc si nu vad de ce as face asta...