Of, forumul asta....
Raspunsuri - Pagina 22
danny1 spune:
Formahaulti,alex_andra .
sa fiti iubite si ma retrag ca discutia asta devine fara sens cu unele prsoane.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans 12+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti Kari, am inteles ca tu o acuzi pe Noideea de minciuna din alta perspectiva. Nu e pur si simplu o parere bazata pe anumite deductii...Am inteles ca tu cunosti familia respectiva. Insa se poate sa cunosti doar varianta "cealalta", varianta sotului sau a familiei lui. Si nu vad de ce tu (sau noi) ar trebui sa o credem pe aceea. Doar nu te astepti ca el, sotul sau mama lui sa povesteasca in public cum el si-a batut sotia, a strans-o de gat de fata cu copilul sau a inselat-o. Si totusi, daca maine ex-ul Noideei ar intra pe forum si ar scrie...orice, eu una nu i-as sari in cap sa-i spun "minti" - fiindca exista intotdeauna o probabilitate ca omul sa nu minta si eu sa il jignesc si nu vad de ce as face asta... |
Fomalhauti, daca tu doresti sa crezi ca eu o acuz pe noideea, e problema ta. repet, pot sa pun si eu o poveste aici, sa spun ce vreau si cat vreau....gasesc sustinatoare, dar cu siguranta voi gasi si persoane care "citesc" adevarul. adika isi dau seama ca mint.
si mai repet inca ceva, e foarte posibil ca cineva sa ma cunoasca, sa-mi cunoasca familia si pe mine si pe el si sa vina sa spuna ca ceea ce povestesc eu sunt fantezii.....
n-am doua'j de ani, sunt f aproape de varsta ta si am ceva experienta de viata....iar cand fac o afirmatie, o fac intemeiata.
ah, si nu sunt singura care a vazut "adevarul".
si ca sa fiu sincera, nu's de acord cu ceea ce mi-ai spus mai sus. dar nici nu ma straduiesc sa te conving ce stiu eu si ce cred.
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Fomalhauti spune:
Kari, chiar nu am vrut sa te supar. Ideea e ca eu nu cred ca anumiti oameni ii pot "citi" sistematic pe ceilalti. Pe toti ceilalti. Cunosc numeroase cazuri in care oameni care cunosteau alti oameni personal si nu virtual s-au inselat. Daca ar fi sa vorbim numai despre divorturi...
Si nu cred ca psihologii divorteaza mai rar decat alte persoane. Nici ei nu "citesc" sistematic oamenii. Cred ca toti, absolut toti ne inselam din cand in cand in privinta celor din jur.
Cu atat mai mult ne putem insela atunci cand "cunoastem" o persoana din cateva (sau foarte multe) postari pe un forum.
Eu am inteles ca tu cunosti persoanele implicate in aceasta poveste. Dar tot se poate sa te inseli...Cate familii cunosti in care totul parea perfect si intr-o zi ai aflat ca se despart, ca au relatii extraconjugale fiecare (sau unul din ei) sau ca sunt in conflict de ani de zile? Nu ai avut prietene care te-au dezamagit dupa ani si ani de prietenie, care au facut lucruri pe care puteai sa juri ca nu le vor face? Nu ai colegi de scoala care au avut o evolutie cu totul diferita de cea la care te-ai fi asteptat?
Este posibil ca tu sa ai dreptate. Dar daca nu ai? Daca tipul care tie probabil ti se pare "la locul lui" chiar isi batea sotia? Daca intr-adevar conduce masina beat fiind? Lucrurile aste nu le are scrise pe frunte si sunt foarte grave chiar daca se intampla numai din cand in cand.
Daca noi doua vom fi foarte dezamagite una de cealalta atunci cand ne intalnim sa plecam in croaziera?
Fomalhauti spune:
Revin: Kari, eu nu sunt sigura ca tu si alte persoane care nu o cred pe Noideea va inselati. Sau alte persoane care se indoiesc de veridicitatea altor subiecte. Poate ma insel eu si voi aveti dreptate. Dar, daca eu gresesc, eu nu fac niciun rau. Doar imi pierd ceva timp si eventual distrez pe cineva care rade si isi spune "Uite-o si pe proasta asta, cum le crede pe toate...". Dar, daca voi gresiti s-ar putea sa provocati durere cuiva care are deja probleme.
Asa cum am mai povestit si eu am anumite suspiciuni fata de unele subiecte. Chiar acum am niste suspiciuni fata de un subiect...Dar am deschis, am citit, am inchis...Cred ca il voi mai urmari, dar chiar daca vor aparea suspiciuni asemanatoare celor pe care le am eu, tot nu voi scrie nimic. Fiindca e posibil sa ma insel.
kariguld spune:
Fomalhauti, nu m-am suparat! foarte sincer, n-am avut prieteni care sa ma dezamageasca foarte tare. si daca imi amintesc bine, chiar nu am avut dezamagiri decat f minore si neinsemnate.
este adevarat ca ne putem insela in privinta oricui, ca lucrurile care le vedem la suprafata sunt altfel in interior. de fel sunt mai circumspecta, mai selectiva, adun informatii, studiez omul/problema si abia apoi trec mai departe. o fi gresit? nu stiu?! cert e ca pana acum m-am pazit de multe dezamagiri.
e posibil ca eu sa ma insel? da, e posibil! dar daca nu ma insel? daca stiu lucrurile din mai multe parti? daca am dreptate?
anumite lucruri se vad, se citesc pe om, uneori nu-i nevoie decat de o strangere de mana si cateva cuvinte ca sa-mi dau seama cu cine vreau sa defilez. caracterul omului da pe dinafara prin multe gesturi si vorbe rostite, chiar daca omul nu realizeaza prea tare acest lucru.
sunt oameni care azi sunt sus, maine jos, azi spun alba maine albastra, bate vantul dinspre rusi bat si ei intr-acolo, bate dinspre nemti bat si ei intr-acolo. promit una si fac alta, nu-si respecta cuvantul si nu ai nici o baza pe ei. eu, ce parerea sa-mi fac despre asfel de persoane?
a, ca sunt si din cei care sunt seriosi, pe care te poti baza, devotati, dar mai fac cate una....iarasi iti formezi o parere. personala!
stii ce mi-a sarit in ochi si mi-a deschis mintea la noideea? povestile ei, multe, multe si amanuntite....cu lux de amanunte uneori. si contradictiile in care traieste. mai dar prea seamana cu cineva pe care stiu in viata reala.....
gata, ca am scris destul.
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
kariguld spune:
Fomalhauti, una e sa ai suspiciuni cand citesti ceva si nu cunosti persoana in real si alta sa cunosti persoana. altfel privesti si interpretezi lucrurile. personal, nu pun la indoiala ce se scrie pe forum, niciodata nu am facut asta. nu-mi permit sa spun "asa cum sustii tu sau afirmi, etc", nu!!! ce spune interlocutorul meu iau de bun si serios. dar sunt totusi cazuri cand persoana spune una azi, maine alta, nu spune clar si concis ce doreste, tot o da de gard....si atunci imposibil sa nu ai suspiciuni. si se schimba situatia daca mai si cunosti persoana in cauza....
uite cazul de la "in unul sau doi", personal am niste indoilei, dar nu ies la rampa sa pun persoana la colt.....as putea eventual frumos sa-i spun ceva....in nici un caz sa fac acuzatii. dar cel mai bine nu mai citesc pe acolo....pierdere de timp.
si alt aspect, pe care l-am mai spus la subiectul asta, cand o persoana are nevoie de ajutor accepta ajutorul oferit, isi creeaza cateva legaturi si mentine relatii de prietenie. accepta sfaturi, nu se expune in detaliu si amanuntit ce cum si de unde. nu vine in piata publica sa strige de pe piatra ce o doare, ce ia facut barbatul si soacra si toate neamurile. suferinta nu se expune la taraba, nu e de vanzare. se poate ca in multimea de ascultatori sa fie un cunoscut sau un vecin care te cunoaste...... eventual o impartasesti catorva apropiati in care ai incredere. sau iti faci aici prietene....problemele sunt mult prea coplesitoare si nu-ti mai da mana sa stai si sa detailezi unor necunoscuti (dintre care nici nu te cred) viata ta, suferintele....
hai ca iara m-am intins....
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
kariguld spune:
Fomalhauti, sigur ca nu vom fi dezamagite una de alta. cred ca stii, eu sunt o adimratoare de-a ta! si plecam in croaziera! sa creasca copii intai.
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
maru spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex_andra
Atunci ai putea si sa nu-ti pierzi timpul si sa faci ceva mai constructiv pt tine, in loc sa-mi spui ce ai face tu in locul meu. Nu ma intereseaza ce ai face tu in locul meu. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) |
daca nu te intereseaza opinii, pareri si "ce as face eu in locul tau", forumul nu e un loc proprice sa irosesti timp pretios. Pana la urma asta e esenta unui forum: sa afli opinii, pareri.
eh, am lucruri mai bune de facut...
ADRIANKA spune:
Ma bag si eu un pic cam ca musca...dar am observat stand asa pe tusa niste chestii care imi stau pe limba (nu, nu sunt papilele gustative) si trebuie sa le zic.
Kari, pe oriunde se vorbeste de Noideea arunci asa o pastiluta cu puncte de suspensie cum ca o stii in realitate, dar esti 100% sigura ca asa e? Adica ai vorbit personal cu Noideea si ti-a confirmat ca ea e persoana pe care o banuiai? Ca daca e asa, ar trebui sa spui fara atata mister si atunci toata lumea ar intelege ce ati inteles si voi, fetele care ati pus-o la colt. Dar nu vad drept sa o acuzi in fata tuturor de ceva ce numai tu stii si de care nu esti convinsa 100%.
Scuza-ma ca am intervenit, de obicei chiar stau cumintica pe margine, dar nu inteleg de ce nu spui mai pe larg si atunci cred ca s-ar intelege mult mai bine lucrurile.