Of, forumul asta....
Raspunsuri - Pagina 20
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_C Inca o data, stiti ceva ce nu stiu eu? Cum a fost sanctionata? Nici macar avertisment nu are, n-am vazut nici un triunghi. Iar alt subiect poate deschide oricand, are voie doar. |
Inchiderea blogului nu este sanctiune? Eu asa o vad. i s-a bagat pumnul in gura.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Marina spune:
eu ma intreb sincer doar cati ani ar trebui sa mai inghitim chestiunea asta, Dumnezeule suntem oameni si mai crestem si noi un copil chiar doi. Chiar si singure. Si pana la urma povestea asta e fix ilustrarea proverbului " ce-i prea mult strica".
Basca ca psihiatria/psihologia se face pe bani fix pe principiul ca omul trebuie sa constientizeze ca trebuie sa faca un efort, sa investeasca ceva ca sa rezolve problema . Ciorba asta lungita pe forum cu hai sa-i facem bine fetei ii face zic eu numai rau ei, hai sa dam un sfat , hai sa o ajutam cu o parere mi se pare de-a dreptul periculoasa in cazul D-nei in cauza care isi cauta echilibrul de vro 4 anisori numai pe aici. Daca nu a reusit prima tura de fete sa o ajute si dupa atata vreme inca cauta sprijin inseamna ca ceva e prost in abordare si trebuie incercat altceva.
Cristina_C spune:
Poate chiar nu a moderat nimeni acolo, mai stii? Forumul asta e mare, poate nimeni care "raspundea" de bloguri n-o fi fost prin zona.
Inchiderea blogului? Stai ca mi-am amintit ceva, deja nu mai era blog, ca aterizase la ZZ. Si e libera sa sa deschida altul, am mai spus-o.
Cristina_C spune:
Marina, dar nu mai poate intra pe DC daca ar vrea? Nu mai poate deschide un subiect, desi unii nu-i doresc prezenta? Ca sa lamurim treaba asta...
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Dar Cristina, asa cum tu, sa zicem....dau un exemplu general, nu ma refer la tine...ok...asa cum tu poti sa-ti spui o parere a ta, ca asa consideri tu, ca ti-ai spus parerea, dar ea sa jigneasca interlocutorul, asa poate fi valabila si viceversa. Dar nu....noideea a fost provocata, atacata si NICIUN moderator nu a zis nici "pas". Unde este echitatea?? Ca moderatorii nu dau avertismente doar cand sunt anuntati. Mai dau si singuri cand observa ca o ia lumea pe "aratura". Am mai vazut un caz, de curand...un subiect deschis, nu mai stiu pe ce tema, autoarea topicului cere inchiderea lui, dar NU, topicul nu este inchis decat dupa cateva pagini, pagini in care primeste cateva atacuri la persoane CLARE (din punctul meu de vedere) fix de la un MODERATOR. Deci? Unde este echitatea?? Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) |
Mi-am adus aminte, subiectul era de la "In 1 sau in 2".
Marina spune:
sa raspund si ca moderator de ce nu dau eu avertismente ca e "atacata" Doamna in cauza.
strict parerea mea nu stiu toti moderatorii desi stiu ca unii au aceiasu opinie:
- acum vreo X ani mi s-a parut ca a fost atacata, i-am plans de mila si am apreciat dorinta de a rezolva situatia, am dat cateva avertismente. Problema pare pe drumul cel bun. Dupa care o luam de la capat, cateva fete isi amintesc si riposteaza dar nu discutaram acum ceva vreme, sunt si fete noi pline de entuziasm care se implica. Si iar si iar acelasi ciclu , acelasi subiect, aceleasi probleme.
Pentru mine una ceva nu se leaga. Imi pare rau dar nu sunt psihiatru, sunt subiectiva si dupa atata vreme nu mai cred pur si simplu in povestea ei. Daca o fi adevarata e chiar nasol pentru ca asa cum am mai zis psihologia/psihiatria pe forum pentru mine e pierdere de vreme. S-a dovedit inutila. Sunt oameni care invata din greu sa practice meseriile astea si ar trebui respectati la adevarata lor valoare.
alex_andra spune:
Nu pot modera blogurile, dar le pot inchide pe motiv ca ea a vorbit urat cu nush cine.
Dar ca nush cine a vorbit urat cu ea, nu se pune, ca...nu se modereaza blogurile.
LOL.
Si...stai, sa ma duc sa iau cu copy paste ...
PCT 14 din Regulament :
Atit Moderatorii cit si Admistratorii trebuie sa aiba o atitudine obiectiva si echidistanta fata de membrii comunitatii. Totusi, nu uitati ca pot avea si ei pareri personale. Exprimarea acestor pareri personale poate fi insa facuta numai cu precizarea "punct de vedere personal". Este important insa de precizat ca deciziile luate de Moderatori si Admistratori sunt definitive si reflecta politica acestui site.
Asta, marina, apropo de : "Imi pare rau dar nu sunt psihiatru, sunt subiectiva"
...in fine, pana la urma, fiecare ramane la parerea lui...
Marina spune:
aha incepem jocul cu citatele si regulamentul. Got it
normal ca sunt subiectiva, si nu imi amintesc sa fi moderat ceva pe la tema in discutie de muuuuuuulta vreme. Si nici nu m-am apucat sa impart sanctiuni la subiectul asta , dar sincer personal mi se pare cam mult. Mai repet odata si uite scriu mare sa fie toata lumea impacat PARERE PERSONALA:
- subiectul si persoana in discutie treneaza de multi ani pe DC. Nu am sesizat nici un progres asa ca pentru mine e evident ca psihologia de forum e un fiasco total, necesita o alta abordare
- Psihologia/Psihiatria sunte meserii respectabile care presupun multi ani de scoala asa ca nu ar strica sa respectam aceste meserii. Nu sunt ieftine dar scopul e sa constientizezi ca faci un efort
- am o parere exceptionala despre pshihologi/pshihiatri si imi duc copilul la psiholog pentru ca are probleme de adaptare la gradinita pe care personal nu le inteleg. Nu ma simt o mama denaturata dar evident nu toata lumea are modul meu de a aborda problemele, si asta il include pe fi'miu
-si nu vreau sa adancesc conflictul vechi vs noi membrii dar ce pot sa fac cand am senzatia asta crunta de deja vu? Crezi ca daca tac e o dovada de obiectivitate? Scenariul se repeta periodic fara mari deviatii.