Of, forumul asta....
Raspunsuri - Pagina 19
giulia71 spune:
[/quote]
interesant punct de vedere.
[/quote]
Numa atat, adica interesant si atat? O explicatie ceva?
giulia71 spune:
Kariguld, pai zi-ne si noua astora mai naivelor care e baiu de fapt?
Ce se intampla in realitate si noi nu stim?
Carmenbr spune:
Giulia, ce explicatie vrei cand spui ca e cenzura de joasa speta, in casa Mirelei?!
Nu uita, e forumul ei, deci de aia si modereaza ea, nu tu. Pana la urma nici mie nu mi-ar conveni si sunt convinsa ca nici tie ca cineva sa te faca om de speta joasa in casa ta. Nu-ti place, e problema ta. dar locul ala de buna ziua trebuie sa ni-l lasam toti, indiferent ca iti plac cafeaua si biscuitii care i-am pus pe masa, sau nu. Nu e ok sa accepti comportamentul cuiva doar pt ca e gravida, ia medicamente sau mai stiu eu ce alt motiv. Eu am invatat asta the hard way, prin copilul meu si cred ca e cazul ca toti sa stie asta, daca un copil de 5 ani stie. Si ca sa nu las loc de interpretari, ma refer ca baiatul meu e pus in time out la scoala (tot un pumn in gura daca privesti altfel lucrurile) daca depaseste limitele, limite impuse de scoala, ca e "tarlaua" scolii, nu a lui. El o sa stabileasca regulile la el acasa!
Esti multumita cu explicatia mea?! Sunt convinsa ca nici a Mirelei nu difera prea mult, pana la urma e vorba de bun simt, care ar trebui sa fie identic cu oricine, in orice situatie. Aia 7 ani de acasa de care stim de la bunici!
Cristina_C spune:
Din cate stiu, n-a fost banata, nu i s-a inchis contul, nici macar n-a primit avertisment, nu i s-a interzis sa deschida un subiect nou asa cum orice membru DC are dreptul sa o faca (toate astea ar fi insemnat cenzura, dar eu nu vad cenzura!). Si trebuie sa recunoastem ca noideea face parte din userii care au scris imens pe forum, si cu nickul vechi, si cu cel actual. A scris mereu mesaje luuuuungi si a fost lasata in pace sa le scrie, au curs capitole intregi. Dar s-a intamplat ceva si atunci (ca a facut o pauza intre cele doua nickuri). Nu mai stiu ce-a fost prima data dar acum, daca ar fi ignorat mesajele provocatoare (pentru ca au fost!)si nu ar fi jignit nici ea (pentru ca da, a jignit!) si, din contra, ar fi scris mai departe linistita si ar fi dialogat doar cu sustinatoarele ei, nu s-ar fi ajuns aici, nu i s-ar fi inchis blogul. Probabil nu mai are timp sau, mai degraba, chef de DC, de asta nu mai scrie... Daca citeste aici, eu ii urez numai bine!
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_C daca ar fi ignorat mesajele provocatoare (pentru ca au fost!)si nu ar fi jignit nici ea (pentru ca da, a jignit!) si, din contra, ar fi scris mai departe linistita si ar fi dialogat doar cu sustinatoarele ei, nu s-ar fi ajuns aici, nu i s-ar fi inchis blogul. Probabil nu mai are timp sau, mai degraba, chef de DC, de asta nu mai scrie... Daca citeste aici, eu ii urez numai bine! |
Buun...deci fata e provocata, dar ea trebuie sa taca?
Pe principiul intoarce si celalat obraz?
Eu nu sunt de acord cu asta, indiferent ca o supar sau nu, pe gazda noastra, Mirela.
Si eu am vazut-o ca pe o cenzura.
Considerati-ma naiva, asta e.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
alex_andra spune:
Eu personal n-as putea sa tac daca m-ar face cei din jurul meu "presh".
Cu ce drept, pana la urma?
Da, stiu, am inteles, cele care au jignit-o pe noideea considera ca de fapt nu au jignit-o.
Am priceput asta. Considera ca si-au expus punctul de vedere, considera ca, de fapt, ea e o prefacuta care scrie romane mincinoase aici.
Ok, eu le cred.
Dar noideea s-a simtit atacata, 1 data, de 2 ori, etc.
Si a ripostat.
Si ...a fost sanctionata. Punct.
Eu personal, consider ca nu a fost tratata corect.
Asta e, nu pot sa gandesc altfel.
Si inca o data, considerati-ma naiva, dar eu o apreciez, pt ca a putut sa se ridice din mocirla si sa o ia de la capat, asa plina de defecta cum este vazuta ea.
Cristina_C spune:
Ce sa faca? Ce-ar face oricine...sa ia imediat legatura cu moderatorii, cu administratorii, mai ales daca era vorba de insulte, cuvinte urate sau doar ironii. Ei ar fi intervenit din timp. E adevarat ca la bloguri nu este buton de raportat la moderator, dar s-ar fi descurcat ea cumva.
Ar mai fi fost solutia cu ignoratul. Cum aceiasi forumisti scriu acelasi gen de mesaje si ea ajunsese deja sa-i cunoasca, era simplu: cand le vedea mesajele, nici nu le mai citea si gata, hai, ca asta, in mediul virtual, se poate. Nu sare nimeni la tine la propriu si-ti striga in ureche. Pastra dialogul doar cu restul. Dar tot solutia cu reclamatia ar fi fost cea mai sanatoasa.
Cristina_C spune:
Inca o data, stiti ceva ce nu stiu eu? Cum a fost sanctionata? Nici macar avertisment nu are, n-am vazut nici un triunghi. Iar alt subiect poate deschide oricand, are voie doar.
ymca spune:
fata provocata poate oricand sa raspunda la provocari intr-un mod decent si fara apelative de genul "catza", apelative care au mai fost prezente si in discursurile anterioare (eu am fost foarte trista cand am citit limbajul acela).
nu am deloc senzatia ca ar fi fost cenzurata. blogul ei a fost inchis, asa cum zeci de alte subiecte sunt inchise anual, atunci cand discutiile o iau razna. nu vad de ce blogurile sa aiba parte de un tratament diferit. sunt niste bloguri atasate pe platforma forumului; cine doreste blog personal, cu posibilitati de administrare si acceptare de comentarii placute vs respingere comentarii interpretabile, are zeci de variante gratuite si foarte user-friendly la care poate apela. nu a fost sanctionata, nu a primit avertisment si poate deschide alte subiecte, sau alege varianta intimo-prietenoasa care este PM-ul. eu nu am simtit nicio cenzura.
alex_andra spune:
Dar Cristina, asa cum tu, sa zicem....dau un exemplu general, nu ma refer la tine...ok...asa cum tu poti sa-ti spui o parere a ta, ca asa consideri tu, ca ti-ai spus parerea, dar ea sa jigneasca interlocutorul, asa poate fi valabila si viceversa.
Dar nu....noideea a fost provocata, atacata si NICIUN moderator nu a zis nici "pas".
Unde este echitatea??
Ca moderatorii nu dau avertismente doar cand sunt anuntati. Mai dau si singuri cand observa ca o ia lumea pe "aratura".
Am mai vazut un caz, de curand...un subiect deschis, nu mai stiu pe ce tema, autoarea topicului cere inchiderea lui, dar NU, topicul nu este inchis decat dupa cateva pagini, pagini in care primeste cateva atacuri la persoane CLARE (din punctul meu de vedere) fix de la un MODERATOR.
Deci? Unde este echitatea??