MONTIGNAC (133) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 9
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Iar faza cea mai tare: cluburile care au sub 1 an au fost mutate intr-un alt subforum pe care inca nu m-am prins unde-l gasesc, ca nu apare pe lista de forumuri |
http://forum2.desprecopii.com/forum.asp?FORUM_ID=93 uite aci draguto. da un log out si apoi intra din nou in forum, probabil iti ia vechea imagine din cache.
R
andanii spune:
e bine cand se termina totul cu bine
multumesc pentru tot ajutorul, acuma vad ca pot reedita mesajele mele .... of ce bine .... roxanaz miii de multumiri ....
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
brindusik spune:
io de ce nu apar in listuta de ce nu ma primiti si pe mine?
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
sanse spune:
Astazi am fost la sedinta....
Toata ziua pe drumuri
Ma bucur Andanitzo ca ai rezolvat Acum urmeaza sa ne miscam si noi ...
Sunt bucuroasa ca am gasit fructe congelate vrac la Auchan... mure,fructe de padure,visine fara samburi -super bune
Va pup .Fug sa vad ce teme a facut zuza
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
melany72 spune:
Ce bine e ca avem moderator la subiect, vezi?
Ia sa ma duc sa vad daca sunt grasa in lista!
puisorul spune:
offff, mi-a cazut netul si am pierdut mesajul
Melany, din pacate cred ca nu osa vad prea des emisiunea ca de obicei dorm la ora aia alaturi de pitica
Roxana, multumim de ajutor . Dar hai mai des pe la noi
Sanse,si ce faci bun cu fructele?
Eu am luat o pasta de branza de la Colina din Kaufland si ne place foarte tare.Mai ales ca e tartinabila si e fara "imbunatatiri".
Meniu azi:
MD: omleta,gouda,ridichi
P:iahnie de fasole mung
C: mancare chinezeasca, nu conforma dar delicioasa
O seara frumoasa doamnelor
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
sanse spune:
Citat: |
Sanse,si ce faci bun cu fructele? |
Le paappp
Pot face si o tarta..,nu?! Pentru dusmani..
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
ninha spune:
Bine am revenit la normal! Multumim ptr tabelul nou-nout
Incep cu meniul:
MD: fructele de rigoare+cafea+o mana de migdale lasate la inmuiat peste noapte
P: o omleta cu ciuperci si o salata (trebuie sa invat sa mestec incet, ca eu o infulec ca haplea)
C: un bol de supa de vitel
si normal ca intre P si C am bagat o jumatate de cioco neagra 85%
Intrebare(sper sa nu zic vreo tampenie!): tofu unde intra? la proteine sau la glucide? Poate ma lamureste si pe mine cineva?
voi cu cat va platiti bonele pe ora?
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
brindusik spune:
am de raportat ca am dat pe laturi:(( am mancat floricelele mult dorite..insa ce am observat ca de fiecare data cand tin destul de strict monti o vreme ma stric la burta daca dau pe alaturi...adik daca bag chestii cu indice glicemic ridicat..cred ca mr. monti e cu ochii pe mine
md:iaurt cu fulgi
gustare:alune
prinz: jumate de pate vegetal cu 3 felii de fin crisp
gustare:1 mar
cina(nush daca sa-i mai spun asa ca oricum o iau la 5): 2 snitele cu ardei copti in otet
pe la 7: floricele(mama lor) si acum o grefa