MONTIGNAC (133) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

am de raportat ca am dat pe laturi:(( am mancat floricelele mult dorite..insa ce am observat ca de fiecare data cand tin destul de strict monti o vreme ma stric la burta daca dau pe alaturi...adik daca bag chestii cu indice glicemic ridicat..cred ca mr. monti e cu ochii pe mine

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

AHA, Brindushik, e randul meu sa te cert! Floricele?! Da-o-ncolo de treaba!
Eu am mancat un castron de seminte de floarea soarelui. Nu stiu cum naiba m-am ales cu asta! inainte de sarcina nu puneam gura pe ele, in timpul sarcinii mi s-a pus pata pe ele, si acum... am ramas asa. Si degeaba nu-mi cumpar eu ca-mi aduce socru-meu facute de el .

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!

Citat:
citat din mesajul lui puisorul
Roxana, multumim de ajutor . Dar hai mai des pe la noi

puisorule zau ca as incerca sa scriu mai des, dar in afara programului infernal mai si stagnez (bineinteles si pe fonduul nuor destrabalari de cateva zile). dar multumesc frumos de grija si promit sa fiu mai cuminte!
Brandusik, cred ca trebuie sa dai datele pentru tabel si am sa te inserez acolo.
o zi buna tuturor si fara abateri!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

sanse, da. sunt cu ochii pe tine. nu si cu gura

puisorul, ma bucur pentru pitica ta ca se simte bine la gradi. ma bucur si pentru imaginea ta din oglinda si vreau sa ajung si eu la momentul acela...azi daca se poate!

ninha, eu am o procedura foarte complicata pentru migdale: iau punga, imi torn in pumn si le rontai una cate una! nu simt niciun ulei si mi se pare mult prea complicat sa le pun in apa cu o seara inainte...seara de-abia imi gasesc patul. cat depre bona eu dau 1100 ron pentru program 9 ore, 2 copii; pe unul il ingrijeste toata ziua si pe celalalt de la 13.30 de cand il ia de la gradi; la 20 de zile lucratoare iese ca ii dau cam 6 ron/ora.

brindusik, ce bine ca ai amintit aceasta problema. fix la fel sunt si eu. daca respect monti cateva zile la rand, si introduc un alt fel de mancare in program, ma deranjez la stomac. trebuie sa fiu foarte atenta. in weekend era s-o patesc. am mancat ceva si am plecat in oras....nici n-am ajuns bine unde trebuia ca a inceput dezastrul...nu stiu cum am condus pana acasa...n-am amintiri despre mine oprind la semafor...stiu doar ca ma distram singura de replica pe care o aveam pregatita pentru politistul care-ar fi indraznit sa ma opreasca din cursa mea catre WC.

melany si eu vreau sa automatizez MD si cina si sa las doar pranzul sa zburde liber ca pasarea cerului. confesiune: ieri, te-am citit cu MD si-am inteles McDonald's...am fost socata...adica de ce tocmai Melany? de ce sa manance ea de-acolo? alta chestie de automatizat chiar nu si-a gasit decat McDO? au fost cateva secunde bune in care te-am certat...

eu ma lupt cu niste dureri de cap enorme pe care le pun pe seama presiunii atmosferice si le las sa treaca natural...nici n-am la mine medicamente.

mancare: am avut in casa varza calita cu carnita, mazare cu pui si ciorba de vacuta - toate monti si bune, dar am cam gresit cantitatile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

roxanaz...senchiu.....dar mi-a dat andanii ideea de a modifica singura ca era tabelul in mesajul meu si am putut sa reeditez...
ninha....sa stii ca semintele de bostan is foarte bune in general..au fier si mai ales femeilor le e indicat sa pape semine de dovleac in timpul menstruatiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

brandusik bravo, vad ca te-ai introdus in lista
da ce s-a intamplat de s-a marit pe acolo , de apare cate ceva si pe randul doi la fiecare nume ????? poti sa stergi cate un spatiu pe acolo , pleaseeee ... nu arata deloc bine asa

of sa terminam capitolul asta sa-l iau eu eventual si sa-l pun la punct

hai sa scriem , sa scriem sa-l terminam rapid va rooooogggggg

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

andani gata am sters spatiul...dar...nu merge facut alt model de tabel? asta arata tare nashpetel adik e greu sa urmaresti ceva in el...eu nu stiu html...dar nu putem ruga pe unul dintre moderatorii site-ului sa ne dea un model de tabel?...adik vad tabele peste tot pe site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna

Ninha,eu zic ca tofu e protido-lipidic.

Ymca, lamuriti-ma si pe mine ce e automatizarea asta . Si iti urez o imagine cat mai placuta in oglinda cat mai curand

Andanii,scriem noi dar vad ca s-au cam ascuns fetele

Meniul de azi:
MD: surimi, gouda, ardei
P: cateva briose cu ciuperci si branza
C: mancare chinezeasca ramasa de ieri

Sa mai zic ca dupa 3 zile de gradi fiica-mea are muci?

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ymca

sanse, da. sunt cu ochii pe tine. nu si cu gura

puisorul, ma bucur pentru pitica ta ca se simte bine la gradi. ma bucur si pentru imaginea ta din oglinda si vreau sa ajung si eu la momentul acela...azi daca se poate!

ninha, eu am o procedura foarte complicata pentru migdale: iau punga, imi torn in pumn si le rontai una cate una! nu simt niciun ulei si mi se pare mult prea complicat sa le pun in apa cu o seara inainte...seara de-abia imi gasesc patul. cat depre bona eu dau 1100 ron pentru program 9 ore, 2 copii; pe unul il ingrijeste toata ziua si pe celalalt de la 13.30 de cand il ia de la gradi; la 20 de zile lucratoare iese ca ii dau cam 6 ron/ora.

brindusik, ce bine ca ai amintit aceasta problema. fix la fel sunt si eu. daca respect monti cateva zile la rand, si introduc un alt fel de mancare in program, ma deranjez la stomac. trebuie sa fiu foarte atenta. in weekend era s-o patesc. am mancat ceva si am plecat in oras....nici n-am ajuns bine unde trebuia ca a inceput dezastrul...nu stiu cum am condus pana acasa...n-am amintiri despre mine oprind la semafor...stiu doar ca ma distram singura de replica pe care o aveam pregatita pentru politistul care-ar fi indraznit sa ma opreasca din cursa mea catre WC.

melany si eu vreau sa automatizez MD si cina si sa las doar pranzul sa zburde liber ca pasarea cerului. confesiune: ieri, te-am citit cu MD si-am inteles McDonald's...am fost socata...adica de ce tocmai Melany? de ce sa manance ea de-acolo? alta chestie de automatizat chiar nu si-a gasit decat McDO? au fost cateva secunde bune in care te-am certat...

eu ma lupt cu niste dureri de cap enorme pe care le pun pe seama presiunii atmosferice si le las sa treaca natural...nici n-am la mine medicamente.

mancare: am avut in casa varza calita cu carnita, mazare cu pui si ciorba de vacuta - toate monti si bune, dar am cam gresit cantitatile.

Toate ca toate dar dependenta de McDonalds nu sunt.Chiar pot spune ca in afara de salata si inghetata nu mananc nimic de pe la ei.Si alea rar. Mai degraba de la BK ca sa nu fac reclama pe acilishea...dar si cum acolo ajung de max 3 ori pe an, iar nu pot numi dependenta.

Nu fetica, eu acasa mananc, facute de manutza mea, adicatelea eu sunt aia care le face si desface pana ajung sa ma enervez.

Uite, azi m-am imbracat in niste blugi care-mi veneau mai largi si acum sunt fest.Deciii...de luni, poate vine si mama sa ne bagam amanoua, la regim strict.Inca nu stiu care dar va anunt eu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Buna

Ninha,eu zic ca tofu e protido-lipidic.

Ymca, lamuriti-ma si pe mine ce e automatizarea asta . Si iti urez o imagine cat mai placuta in oglinda cat mai curand

Andanii,scriem noi dar vad ca s-au cam ascuns fetele

Meniul de azi:
MD: surimi, gouda, ardei
P: cateva briose cu ciuperci si branza
C: mancare chinezeasca ramasa de ieri

Sa mai zic ca dupa 3 zile de gradi fiica-mea are muci?

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

No muci no pain cum s-ar zice.Asa e in comunitate, dar stii si tu asta.Ce vrei , isi intind mucii peste to, nu se spala pe maine...sunt mici.Lasa ca trec in weekend.Vorbim pe joia urmatoare cand o sa fie din nou, la fel.Dar lasa ca face anticorpi.Eu am tinut-o asa vreo 2-3 luni.

Sanatate.

Ma enervezi cu briosele alea...ca as manca si eu un bax!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Fete frumoase ,intru maine ca abia am intrat in casa plecata de la 7 dimineata .

Ma doare un cap...

Am fost cuminte ,va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput