MONTIGNAC (133) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 11
Monnvas spune:
Cu riscul de a parea toanta, ce e gouda?
Dupa o saptamana de stagnare pe la 52,5 azi am schimbat bateria la cantar. M-a rasplatit cu un 52,2 Daca o mai schimb de cateva ori ajung la target.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
puisorul spune:
Melany, sa stii ca au iesit bestiale briosele.Azi le am la servici pe ultimele 3 dar in weekend cred ca mai prestez o tura. Adevarul e ca ma asteptam la muci dar nu asa de repede.
Monica, e un fel de branza pe care si eu am descoperit-o de curand. mai ales un sortiment picant de la Kaufland . Am descoperit-o in timp ce cautam branza ceddar pt niste biscuiti dar nu gasesc(daca vedeti prin vreun supermarket sa imi da-ti de stire). Tre sa schimb si eu bateriile la cantar
Va pup si ma bucur ca vine weeeeeeeeekendul
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
melany72 spune:
Neata!
Beau si eu cafeaua cu voi pe aici...
Cedar am vazut la Real parca, dar e facuta de Napolact...deci nu stiu cat de Cedar e..
Stiu ca am luat eu odata pt o reteta dar nu mai am habar de unde si de care.Cred ca trebuie sa iei scanner-ul de Cedar la tine.
Maine vin frate-miu, cumnata si mama pe la noi, sa o lase si pe mama un timp la baza de la Bucuresti.Nu stiu ce sa le fac de mancare.Azi mergem si noi pe la supermarket ca nu am fost de cand cu zapada.Nu putem pleca decat cu o masina de acasa ca a doua nu are cauciucuri de iarna si derapez, asa ca azi se implinesc "astrele"sa putem merge...sotul nu lasa masina acasa deloc.
Asta mai pe seara..
Copilul il iau la pranz de la gradi, fericire maree, si va sta singura 2-3 ore de cand plec eu la munci pana vine tac-su.
Sper sa si doarma...suntem la proiectul de a se invata si singura in casa, ca doar e fata mare. A zis ca nu-i problema, doarme si pe urma il bate pe taica-su la wii pana vin eu, ca doar o sa fie odihnita.
Duminica avem bilete din nou la teatru de papusi, cumparate marti si de abia am prins niste locuri mai bune la balcon.
Incep ziua cu un shake de proteine cu o juma'de banana.Am in plan si ceva banda azi ca ieri am sarit-o din cauza de durere la sold.
Va pup si o zi frumoasa foc.
maya_m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui melany72
Mult succes! Explica-i copilului ce si cum, ca ii da cu gel, ca pe urma nu doare si ca daca e cuminte primeste o diploma.A mea dentista i-a dat fie-mii cand i-a scos 2 dinti si e f mandra! O zi buna fetele. Am mancat MD, trebuie sa ma automatizez sa mananc mereu , la fel, macar saptamanal , MD la fel (azi fulgi cu kefir) si poate o mai iau si eu nitel in jos.MAcar 2-3kg. M-am hotarat, azi ma urc pe banda ca prea am devenit...statica. VA pup. |
ninha spune:
Buna dimineata, fetelor-dragutzelor!!
Am scapat cu bine, desi ieri a venit una pe la mine, care nu stia d dieta mea, si mi-a adus strudel cu visine (pe care l-am mancat, normal)si totusi azi dimineata nisi o schimbare la cantar O fi de la aerobicul de aseara?
Va multumesc pentru raspunsurile voastresi va urez un weekend suuuuper-monti!!!!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
ninha spune:
Mi-am luat un Leg Magic,dar mi-e asa de lene sa ma sui pe el!!
Ninha, mami lu' Mirci
melany72 spune:
Maya, bravo pt dentist.Suntem copii mari acum.
In leg cu automatizarea...e vorba de conceptia Dr Oz care zice ca ar trebui macar o masa pe zi, daca nu 2, sa manacam la fel, mereeeeeuuuu.
Ninha, pai bine ma , de ce l-ai halit? Sot nu ai?
Ia hai sus pe leg magic ala.
Eu m-am dat jos de pe banda.4km azi.
Andanii, mai da o veste ceva.Valentina, unde umbli? Somleac?...feteleeeeeee?
andanii spune:
MEALNY ce sa mai zic , sunt cu rusii pe cap , sunt varza , ma simt rau , ma dor toate cele , azi am ciuperci umplute la cuptor cu varza murata , sunt obosita, simt ca ma paste o raceala, ma bucur nespus ca maine e sambata
si va pup pe toate
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
maya_m spune:
adica ce mananc azi la pranz sa mananc si maine si poimaine..... pan' la sfarsitul vietii....sau ce mananc la pranz sa mananc si la cina...hai ca m-ati pierdut...oricare ar fi varianta corecta se vede treaba ca domnul OZ n-a avut de-a face cu fasolea
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maya_m adica ce mananc azi la pranz sa mananc si maine si poimaine..... pan' la sfarsitul vietii....sau ce mananc la pranz sa mananc si la cina...hai ca m-ati pierdut...oricare ar fi varianta corecta se vede treaba ca domnul OZ n-a avut de-a face cu fasolea |
ce tare esti!!!
Asa e, suna cam trist Eu una n-as putea!
Ninha, mami lu' Mirci