MONTIGNAC (133) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 12
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui melany72 Maya, bravo pt dentist.Suntem copii mari acum. In leg cu automatizarea...e vorba de conceptia Dr Oz care zice ca ar trebui macar o masa pe zi, daca nu 2, sa manacam la fel, mereeeeeuuuu. Ninha, pai bine ma , de ce l-ai halit? Sot nu ai? Ia hai sus pe leg magic ala. Eu m-am dat jos de pe banda.4km azi. Andanii, mai da o veste ceva.Valentina, unde umbli? Somleac?...feteleeeeeee? |
Melany sa stii ca chiar asta am facut, m-am suit pe leg magic dis de dimineata. Nu pot sa-mi imaginez cum arat pe el, dar fiu-meu s-a distrat la maxim privindu-ma!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
ymca spune:
maya ai inteles bine...ideea e ca in zilele noastre avem un milion de optiuni alimentare...asta-i un lucru bun pentru industria alimentara care creste si se diversifica, dar e un lucru rau pentru talia noastra (citez din carte, nu am eu astfel de ganduri profunde)...ideea ar fi sa nu ne mai gandim atat de mult la mancare, la poftele pe care le avem in fiecare zi, etc...ci sa incercam sa automatizam procesul...sa mancam alimentele alea bune, cam aceleasi in fiecare zi, la mic dejun si pranz recomanda el...la cina, sa ne satisfacem tot felul de pasiuni culinare dar prepararea unei cine nu trebuie sa depaseasca 30 minute. deci ia in calcul si variabila timp. nu trebuie sa-ti petreci timp pretios gandindu-te la mancare, gatind mancare, gustand mancare, mancand mancare...ci trebuie sa fie ceva simplu, rapid, tac-pac. sper ca am inteles bine, daca nu sa ma corecteze melany
pana acum am reusit sa-mi automatizez o durere de cap. e a patra zi de cand o port cu mandrie pe cap
ninha spune:
Ia uite ce am gasit:
http://www.getfit.ro/continut.php
Mi se pare destul de util
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
brindusik spune:
ma confesez...azi am dat dizertatia la master...in euforia momentelor ca am scap de un stres cum am ajuns in birou m-am infipt in arahdele cu ciocolata ale sefului..cred ca si impulsionata de faptu ca toate lumea imi spunea ca arata bine si ca am slabit
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
melany72 spune:
citat din mesajul lui andanii MEALNY ce sa mai zic , sunt cu rusii pe cap , sunt varza , ma simt rau , ma dor toate cele , azi am ciuperci umplute la cuptor cu varza murata , sunt obosita, simt ca ma paste o raceala, ma bucur nespus ca maine e sambata si va pup pe toate |
Cum or fi ciuperci cu varza numa' tu stii...eu doar imi inchipui.Tii post sau erau si cu cascaval.Te trag de limba ca poate asa mai vii pe acasaaaaa...
melany72 spune:
citat din mesajul lui maya_m adica ce mananc azi la pranz sa mananc si maine si poimaine..... pan' la sfarsitul vietii....sau ce mananc la pranz sa mananc si la cina...hai ca m-ati pierdut...oricare ar fi varianta corecta se vede treaba ca domnul OZ n-a avut de-a face cu fasolea |
Macar o saptamana sa o tii asa...adica sa schimbi meniul la saptamana.Eu asa m-am gandit, nu ca ar fi spus EL.
Cica in 2 saptamani te obisnuiesti!!
melany72 spune:
citat din mesajul lui ymca maya ai inteles bine...ideea e ca in zilele noastre avem un milion de optiuni alimentare...asta-i un lucru bun pentru industria alimentara care creste si se diversifica, dar e un lucru rau pentru talia noastra (citez din carte, nu am eu astfel de ganduri profunde)...ideea ar fi sa nu ne mai gandim atat de mult la mancare, la poftele pe care le avem in fiecare zi, etc...ci sa incercam sa automatizam procesul...sa mancam alimentele alea bune, cam aceleasi in fiecare zi, la mic dejun si pranz recomanda el...la cina, sa ne satisfacem tot felul de pasiuni culinare dar prepararea unei cine nu trebuie sa depaseasca 30 minute. deci ia in calcul si variabila timp. nu trebuie sa-ti petreci timp pretios gandindu-te la mancare, gatind mancare, gustand mancare, mancand mancare...ci trebuie sa fie ceva simplu, rapid, tac-pac. sper ca am inteles bine, daca nu sa ma corecteze melany pana acum am reusit sa-mi automatizez o durere de cap. e a patra zi de cand o port cu mandrie pe cap |
Bravo, ai inteles cum am inteles si eu.Dar ce facem cu astia de acasa.....?!
Hai ca pup sa treaca migrena!
melany72 spune:
citat din mesajul lui ninha Ia uite ce am gasit: http://www.getfit.ro/continut.php Mi se pare destul de util Ninha, mami lu' Mirci http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image |
Si?
Nu e cea mai completa lista...dar vad ca se accepta linkul pe aici...eu cand am incercat nu mi-a mers.
Vrei sa calculezi calorii?
melany72 spune:
citat din mesajul lui brindusik ma confesez...azi am dat dizertatia la master...in euforia momentelor ca am scap de un stres cum am ajuns in birou m-am infipt in arahdele cu ciocolata ale sefului..cred ca si impulsionata de faptu ca toate lumea imi spunea ca arata bine si ca am slabit Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
Cu o fusta noua nu te probai si tu....ce ai facut ?
sanse spune:
adica ce mananc azi la pranz sa mananc si maine si poimaine..... pan' la sfarsitul vietii....sau ce mananc la pranz sa mananc si la cina...hai ca m-ati pierdut...oricare ar fi varianta corecta se vede treaba ca domnul OZ n-a avut de-a face cu fasolea |
Eu incerc....incep un disociat ca Nikita cu ceafa de porc... Si azi si maine si toata viata
Chiar Andanii.....cum erau ciupercile alea? Zi si tu ceva
Azi am avut zi de pascut:
Md:salata verde si castraveti + boabe de naut fierte
p:La fel
gustari:boabe de naut coapte
Sunt ca un balon de la nautul ala...
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC