Locul fetelor Nou-Venite (69) Felicitari arianna!
Raspunsuri - Pagina 3
jesia spune:
lorin si eu vreau sa vina primavara
ca m-am saturat de iarna si friggg 

Ce nu te doboara te face mai puternic
lorin7774 spune:
Trutzi, Jes 


LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
mvb spune:
neatza si de la mine
.....stiu ca e amiaza, dar acu am tras si eu o gura de pauza![]()

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
trutzi spune:

| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb neatza si de la mine ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
inbox spune:
nu au venit rushii nici azi...deja nu mai am simptome de CM, nu ma mai doare nimic si am o stare de liniste ( deobicei sunt nervoasa si ma doare tot corpul)! Daca nu vin pana diseara cand plec de la serviciu cumpar un test!
Daca e sa-mi vina sau sa iasa negativ testul, sa va pregatiti...
aleesicoo spune:
ola dragele mele
ce sa zic intalnirea cu sotulache a fost minunata,
ii era frica sa ma stranga in brate sa nu o deranjeze pe fiica-sa, dar in schimb ieri mie mi-a fost fff rau
, am avut o stare letargica , nu puteam sta cu ochii deschisi, si am varsat toata ziua, si de la o gura de apa varsam
nici in primele luni de sarcina nu am avut asa stari,
bebelina insa era ff activa nu dadea semne ca ar fi afectat-o pe ea cu ceva
si azi vad ca ma mai simt asa un pic ametita, dar nu am mai varsat...o sa merg mai tarziu sa o iau pe mama de la serv si imi iau si o tensiune
asa stare tampita nu doresc nimanui, sa stau in pat toata ziulica ca o leguma

asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 24 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
nike974 spune:
nu am mai intrat pt ca mi-a fost ingrozitor de rau.mi-e crescut nivelul histaminei atat de mult incat vomit tot.daca stau in picioare, mi se vad oasele bazinului proeminente,iar in zona lombara pur si simplu se vede bazinul imbracat de piele..............nu mai spun de coaste si alte cele.
sunt un schelet cu burtica.
sper sa pot mananca ceva...............
nike974 spune:
Pachetele crocante si aromate umplute cu mere si stafide
Ingrediente:
3-4 mere, curatate de coaja si seminte, taiate cubulete
50 gr zahar
1 lingurita mix de condimente (scortisoara, cuisoare, ghimbir,coriandru)
50 gr stafide
4 foi de placinta
25 gr unt, topit
150 ml lichior de ciocolata Preparare:
Incalzeste cuptorul la 200 C.Intr-o cratita, pe foc mediu, pune merele, zaharul, 1 lingurita mix de condimente, stafidele si 100 ml lichior de ciocolata.Acopera cratita si lasa merele sa se inmoaie putin, aprox.6 minute.Lasa amestecul sa se raceasca putin.
Amesteca untul topit cu 50 ml lichior de ciocolata.Taie foile de placinta in 3 parti pe lungime.Unge fiecare foaie cu unt topit aromat.Pune o lingura de amestec cu mere la capatul fiecarei fasii de aluat si impacheteaza fiecare fasie astfel incat sa obti un triunghi.Aseaza triunghiurile formete intr-o tava de copt si da-le la copt 15-20 minute pana cand s-au rumenit si au devenit crocante.
Pui cu cimbrisor copt la cuptor
Ingrediente:
- 1 pui intreg
- 1 legatura cimbrisor proaspat
- 50 ml ulei de masline
- sare, piper
- 1 lingura boia ardei dulce
- patrunjel uscat toca Preparare:
Se spala puiul, se transeaza in bucati, se freaca fiecare bucata in parte cu boia de ardei dulce, sare si piper apoi se aranjeaza bucatile de pui intr-o tava sau intr-o oala termorezistenta. Peste pui se pune o cana de apa si 50 ml ulei de masline. Se acopera c folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins in prealabil. Dupa aproximativ 30 de minute se ia folia si se presara peste pui frunzulitele de cimbrisor. Se mai introduce tava la cuptor pentru aproximativ 30 de minute pana cand puiul s-a rumenit si carnea se desprinde de pe os (din cand in cand se scoate tava din cuptor si carnea se stropeste cu lichid-ul din tava). La final puiul se presara cu patrunjel uscat tocat. Se serveste cu garnitura de cartofi taranesti si muraturi. Pofta buna!
Sufleu de branza inimioara
Ingrediente:
3 oua, 50 g branza, 50 g cascaval, 2 linguri de smantana, un parf de sare, unul de piper, unul de curry.
In functie de tava puteti dubla cantitatile si astfel iese mai pufos si mai umflat sufleul.Eu am avut o tavita mica de silicon si mi-as iesit destul de pufos dar nu asa inalt cum as fi vrut.Secretul e sa bati bine de tot albusurile sa se tina spuma tare de fundul castronului intors , sa preincalzesti cuptorul si sa nu umbli la el pana ce e gata Preparare:
Se bat albusurile cu un praf de sare bine de tot.Separat amestecam galbenusurile cu branza si cascavalul rase si cele 2 linguri de smantana.Apoi incorporam cu grija amestecand de sus in jos galbenusurile in albus.Apoi punem un parf de piper si curry.Ungem tavita bine cu unt si preincalzim cuptorul.Inroducem tavita la cuptor cam 20 minute si lasam la foc mediu spre mic.Nu umblam deloc la el.Cand au trecut 15 minute oprim focul .Veti obtine un sufleu pufos si foarte gustos.
Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare
Ingrediente:
* 8 pulpe superioare de pui
* ciuperci de conserva
* 1 morcov,
* castravete + gogo#537;ar murat
* m#259;rar
* 2 conserve de maz#259;re
* 15 gr. unt
* 1 lingura faina
* 1 cana de lapte
* 1 leg#259;tur#259; p#259;trunjel
* vegeta
* sare
* piper * Preparare:
De la pulpe se scoate osul, se bate cu b#259;t#259;torul de carne, dar nu prea mult #537;i se unge cu mu#537;tar. Pune#539;i sare, piper, a#537;eza#539;i la mijloc ciuperci din conserva, castravete, gogo#537;ar, morcov t#259;iat be#539;i#537;oare, ca#537;caval ras #537;i apoi rulam. Se fixeaz#259; rulada cu scobitori.
Pentru maz#259;re: topi#539;i untul într-o tigaie mica, ad#259;uga#539;i faina amestecând bine #537;i l#259;sa#539;i sa fiarb#259; pu#539;in, amestecând continuu. Ad#259;uga#539;i treptat laptele, amestecând bine .
L#259;sa#539;i sa dea în clocot încet, adauga#539;i maz#259;rea, m#259;rarul #537;i amesteca#539;i pân#259; când sosul se îngroa#537;#259; #537;i se omogenizeaz#259;.
Sufleu de ciocolata alba love
Ingrediente:
ingrediente: 5 oua, 5 lg faina alba de prajituri, 1 esenta de vanilie, 5 tablete ciocolata alba(optionalo lingura de frisca), 1 praf de sare, 2 linguri de zahar alb, 1 plic praf de copt, 1 pliculet ceai de iasomie(pt.insiropat).
Pt.ornament : 4 tablete de ciocolata alba, 1 lingurita de razatura de nuca de cocos, 3 linguri mure.
Pt.decorul de zahar ars:1 lingura zeama de portocala proaspata, 1 lingura ulei de susan, 2 linguri zahar. Preparare:
Se bat albusurile cu un praf de sare tare pana sta lipit de fundul castronului.Separat se amesteca bine zaharul cu galbenusurile si apoi se adauga usor in spuma de albusuri.Se amesteca usor de sus in jos pana se omogenizeaza complet.Apoi amestecam faina cu praful de copt si cu ciocolata alba razuita fin de tot(in varianta rapida! daca nu va grabiti puteti topi la bain marie ciocolata si cand s-a racit la temperatura camerei sa o amestecati cu ouale batute si o lingura de frisca).Incorporam si acest amestec in compozitia de sufleu in ploaie si amestecand tot asa de sus in jos, astfel incat compozitia sa ramana spumoasa.Se picura o filoa esenta de vanilie.Se unge tava inimioara cu unt si se toarna compozitia in tavita.Se introduce la cuptorul preincins si se lasa la foc mediu cam 25 -30 de minute.Se scoate si se lasa sa se raceasca putin.Se stropeste putin (doar pulverizam fin )cu ceai de iasomie. Apoi se orneaza cu un amestec de ciocolata alba razuita si nuca de cocos in mijloc,pe margine se aseaza murele din belsug si apoi se picura cu putin sirop de dulceata o alta inimioara mica in mijloc.Langa ea facem cateva petale din zahar ars.Petalele se fac astfel: incingem o tigaie de teflon, punem zahraul in ea si -l lasam sa se topesca , cand devine lichid picuram o lingura de zeama de portocale si o lingura de ulei de susan.Amestecam si cand devine maroniu lichidul il turnam pe o farfurie rece de portelan in fasii pe care le dezlipim si le modelam cat sunt inca caldute dar nu fierbinti si mai turnam si pe marginea inimioarei mari.Petalele de zahar ars cu gust de susan se aseaza in mijloc. Aceasta retete se va servi cu cineva drag! miroase extraordinar si are un gust fin de neuitat!
ROTINI CU PESMET SI ZAHAR
Avem nevoie de:
2 linguri unt
Pesmet cit doriti
Zahar dupa gust
Zahar vaniliat
Brinza dulce de vaca(otional)
Fistic maruntit
Pasta(in cazul meu rotini)
Punem untul intr-o cratita la foc mic pina se topeste
Adaugam pesmetul si-l prajim putintel
Adaugam zaharul,zaharul vaniliat
Prajim 1 minut,dupa care adaugam pasta a la dante si fisticul
Servim cu gem .
Dragaica spune:
Neata si de la mine gagibelle, va invit la vesnica cana cu laptic.
Noi suntem bine, crestem, cresc si ei creste si burtica
. Ma simt super, greturile alea sunt o amintire la fel si noptile nedormite 
pap de toate,ce mai ma simt bine , ma simt sexy. Mi-am cumparat rochite scurte, colanti, eu care-mi detestam picioarele ca-s prea nu stiu cum, ca-s prea slaba, acum mi se pare ca-s frumoasa, sotu e cu ochii pe mine toata ziua, sta cu mana pe burtica, imi spune ca-s mai frumoasa ca nicioadata 

Ce mai profitam acum ca dupa nastere......

nu o sa dormim noptile.
Inca ma gandesc daca sa o aduc pe mama aici sa ma ajute
pentru moment ne simtim de neinvins nu stiu cum o sa ne simtim atunci dupa cateve nopti nedormite ![]()
![]()
![]()
Cam atat despre noi, nu stiu daca v-am spus c-a facut testele pentru trizomie 21, 13 , 18, totul e normal, bebei se dezvolta normal.
Bebe1 are 6,00cmm, bebe2 are 6,8 cm., risc scazut de sindrom Down.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
13+
