Locul fetelor Nou-Venite (69) Felicitari arianna!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Of iubitele mele. Ma faceti sa rid cu lacrimi. Lasa ca o sa fiu prima cind ramin gravida. O sa vedeti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inbox

Ftelor vin si eu cu o ...neliniste, ca sa zic asa, in ziua 22 de la ultimul CM am avut o sangerare neobisnuita, am crezut initial ca mi-a venit CM ( mi s-a intamplat sa-mi vina si la 21 de zile), dar aceasta sangerare a fost redusa cantitativ si nu a durat nici o zi, acum sunt in ziua 26 si astept sa apara rushii ca am simptome ...totodata imi este si foarte somn si imi este greata ( cred ca astea mi le autoinduc :)). E posibil ca sangerarea din ziua 22 sa fie sangerare de nidare? sau o fi altceva! S-a mai confruntat cineva cu problema asta? Sunt tare nerabdatoare sa vad daca vin rushii, dar totodata am o neliniste ca ceva e in neregula !

Da, da...E posibil sa fie spottingul de nidare.Sa vezi tu ca esti gravida!!!De ce nu-ti faci un test de sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Citat:
citat din mesajul lui violab

Citat:

Ftelor vin si eu cu o ...neliniste, ca sa zic asa, in ziua 22 de la ultimul CM am avut o sangerare neobisnuita, am crezut initial ca mi-a venit CM ( mi s-a intamplat sa-mi vina si la 21 de zile), dar aceasta sangerare a fost redusa cantitativ si nu a durat nici o zi, acum sunt in ziua 26 si astept sa apara rushii ca am simptome ...totodata imi este si foarte somn si imi este greata ( cred ca astea mi le autoinduc :)). E posibil ca sangerarea din ziua 22 sa fie sangerare de nidare? sau o fi altceva! S-a mai confruntat cineva cu problema asta? Sunt tare nerabdatoare sa vad daca vin rushii, dar totodata am o neliniste ca ceva e in neregula !

Da, da...E posibil sa fie spottingul de nidare.Sa vezi tu ca esti gravida!!!De ce nu-ti faci un test de sarcina?

Crezi ca e relevant in ziua 26 de la ultimul CM? CM la mine vine cam la 23-25 de zile foarte rar mi-a venit si la 28, dar s-a mai intamplat! Astept cu sufletul la gura sa treaca macar yiua de maine si poimaine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Am uitat sa precizez ca la mine perioada fertila este in jurul celei de a 10-11 zi de la CM!

oricum ma gandesc la toate tampeniile, la rana pe col ( am avut probleme mai demult dar s-au rezolvat)- la rana pe col stiu ca apare sangerarea dupa contact ori la mine nu a fost cazul-trecusera 3 yile de la ultimul!

Mergi la inceput

Citat:

Am uitat sa precizez ca la mine perioada fertila este in jurul celei de a 10-11 zi de la CM!

oricum ma gandesc la toate tampeniile, la rana pe col ( am avut probleme mai demult dar s-au rezolvat)- la rana pe col stiu ca apare sangerarea dupa contact ori la mine nu a fost cazul-trecusera 3 yile de la ultimul!

Ei, Doamna Panica, pai ce-i cu gindurile astea negre? Doamne fereste!!Inca nici nu stii daca esti sau nu si o dai in alte alea. Revino-ti ca vin la tine sa stii. Si nu-mi place sa calatoresc pe vremea asta.Pune mina si fa un test ca pina poimaine cine stie ce iedi iti mai vin. In plus stresul nu face bine la bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Eu zic sa faci un test, mai ales dc zici ca ai cm mai scurt

Citat:

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

neata fete...o saptamana cat mai buna

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Buna dimi .
Pot sa va servesc cu o ?
Ce mai faceti fetelor? ceva gravidute la orizont??
eu nu am mai aflat cand am avut ovulatia , ca m-am enervat ca nu am gasit test de care am vrut eu si nu am mai luat.. Am prestat la intamplare . Poate e cu noroc .

Va doresc o zi buna.

www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata.

JoAnn, multumim de cafea ...yamy...

si noi am trecut de zilele "cu noroc" si asteptam... poate, poate

la toate fetele...

la noi iara ninge

vreau sa vina primavara...

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Buna dimineata!

Si la Bucuresti ninge, e "crima" in oras

lorin, jo ann Doamne ajuta sa fie cu ochisori luna asta!

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput