Locul fetelor Nou-Venite (69) Felicitari arianna!
Raspunsuri - Pagina 4
nike974 spune:
dragaica,
bravo!!!!!!!!!!!!!!
la mine testele populare zic ca e bebe baiat si am deja un contract de incuscrire cu Andreea,daca are fetita.
cora79 spune:
Draga,Nike sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ele

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui nike974![]() ![]() ![]() ![]() pt fetele negravidoase. |

cora79 spune:
Trutzi,sorry,abia acum am citit PM,se mai poate face ceva,sau e tarziu?
trutzi spune:
Doamne ajuta sa fie cu II 
| citat din mesajul lui inbox nu au venit rushii nici azi...deja nu mai am simptome de CM, nu ma mai doare nimic si am o stare de liniste ( deobicei sunt nervoasa si ma doare tot corpul)! Daca nu vin pana diseara cand plec de la serviciu cumpar un test! Daca e sa-mi vina sau sa iasa negativ testul, sa va pregatiti... |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
nike974 spune:
hai fetele! inca una cu doua liniute ! ca sunt singurica d ela inceputul anului!!!!!!!!!!!!!!!!!!

trutzi spune:
Ca sa treaca 
Poate ca a fost din cauza emotiei. Iti dai seama daca statea mai mult ce pateai 
Bine ca sunteti impreuna acum ![]()
| citat din mesajul lui aleesicoo ola dragele mele ![]() ce sa zic intalnirea cu sotulache a fost minunata, ii era frica sa ma stranga in brate sa nu o deranjeze pe fiica-sa, dar in schimb ieri mie mi-a fost fff rau , am avut o stare letargica , nu puteam sta cu ochii deschisi, si am varsat toata ziua, si de la o gura de apa varsam nici in primele luni de sarcina nu am avut asa stari,bebelina insa era ff activa nu dadea semne ca ar fi afectat-o pe ea cu ceva ![]() si azi vad ca ma mai simt asa un pic ametita, dar nu am mai varsat...o sa merg mai tarziu sa o iau pe mama de la serv si imi iau si o tensiune asa stare tampita nu doresc nimanui, sa stau in pat toata ziulica ca o leguma ![]() ![]() asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 24 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
trutzi spune:
nike Ai grija de tine
si da-ne si retete de post 

cu printesa Karina Florentina in 24 sapt