Locul fetelor Nou-Venite (69) Felicitari arianna!
Raspunsuri - Pagina 5

trutzi spune:
trutzi spune:
 dragaica Ma bucur pentru tine  

Poate ar trebui sa o chemi pe mama ta macar o luna pana iti mai revii si inveti "mersul" lucrurilor 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Dragaica spune:
Dragaica spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui trutzi dragaica Ma bucur pentru tine    Poate ar trebui sa o chemi pe mama ta macar o luna pana iti mai revii si inveti "mersul" lucrurilor  Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica  | 
Aici barbatii au 7 saptamani concediu de paternitate, asa ca o sa ave ceva timp sa veddem cum ne descurcam noi 2, daca vad ca nu facem fata am sa-i chem pe-ai mei.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de

13+
 13+  

trutzi spune:
trutzi spune:
  Nu mai trebuia
 Nu mai trebuia 
| citat din mesajul lui cora79 Trutzi ti-am indeplinit dorinta   "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" | 

nike974 spune:
nike974 spune:
 vomit.slabesc.vomit.slabesc.
gatesc.
trutzi,
fii atenta
3-4 cartofi, 250 gr mazare, 3 morcovi medii, 1 pastarnac, 1 patrunjel radacina, 500 de grame ciuperci.
fierbi legumele inainte, apoi ciupercutele, separat.
legumele le tai feliute si pui alternativ, un strat de legume, unul de ciupercute.pui ulei de masline, cimbru, piper si dai la cuptor cca 20 de min.servesti cu crutoane si slata de varza sau salata verde.o nebunie.

nike974 spune:
nike974 spune:
 cartofi fierti,  morcov fiert, pastarnc fiert, toate belduite. le amesteci cu pesmet f fin(se gaseste la punca transparenta,de zici ca-i faina) sau faina, sare, piper, cimbru, le dai prin pesmet si le prajesti.
daca vrei sa fie si mai fain, pui olecuta de drojdie de bere si le lasi o tara la crescut inainte sa le dai prin pesmet.
le prajesti in ulei incis. super faine.

trutzi spune:
trutzi spune:
  7 saptamani. Credeam ca e ca la noi 5 zile
 7 saptamani. Credeam ca e ca la noi 5 zile 
Plus ca poate sa isi mai ia si concediu de odihna. Desi cred ca o sa vrea sa se intoarca la munca 
| citat din mesajul lui Dragaica Aici barbatii au 7 saptamani concediu de paternitate, asa ca o sa ave ceva timp sa veddem cum ne descurcam noi 2, daca vad ca nu facem fata am sa-i chem pe-ai mei. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de      13+ | 

violab spune:
violab spune:
 trutzi hai sa-ti spun una buna. Ma duc eu azi la farmacia de unde am luat Inofolicul sa mai iau una alta. Il intreb printre altele daca mai au Inofolic si el imi zice cu mandrie 'Cite doriti doamna?" Pai eu zic "Pai cite aveti", stiind ca de obicei farmaciile nu tin mai mult de o cutie in stoc.Imi zice tot cu mandrie "pai avem". Eu zic "bine atunci dati-mi 3 cutii. Se duce el in spate si vine doar cu 2. Zice "nu stiu ce s-a intimplat ca mai deunazi aveam un box intreg dar au disparut. La care eu i-am zis "le-am cumparat eu pe toate". 
 A ramas ala masca. Socara-mea se tavalea de ras cind am iesit din farmacie.
A ramas ala masca. Socara-mea se tavalea de ras cind am iesit din farmacie.

trutzi spune:
trutzi spune:
  Eu vreau sa fac putina ordine
Eu vreau sa fac putina ordine 

| citat din mesajul lui violab Ola fete cucuiete. Ce mai faceti voi? |