Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!
Intru timid, ca sunt cu sufletul in gat ca am dus-o pe Dami la gradi. Asta er insemna ca in 3 zile s-o iau iarasi bolnava, asa ca sunt tare neputincioasa.

ANDIRA - Am mers la Ion Creanga sambata si cu toate ca multi copilasi se plictisisera la un moment dat, Dami asta cu ochii lipiti de scena si daca puneam mana pe ea mi-o dadea la o parte asa concentrata era.
I-a placut tare mult, desi noi nu i-am simtit hazul cum o fac copiii. Acuma am revervat bilete pentru sambata la Tandarica. Sper numai sa nu se imbolnaveasca pana atunci.
Asa ca, voi ridica biletul abia joi sau vineri casa fiu sinura ca nu-mi face vreo surpriza.

Deci si ale tare fatuci au fost incantate?!

Saracii copii! Intr-o sala rece, plina de egrasie, in care niste actori incearca sa-i faca sa rada, copiii vin cu toata inocenta si ii vezi ca sunt fericiti.

Pe mine, una, tare m-a intristat.

Cristina +28 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

ELLANIKO - Se pare ca noi comunicam empatic, fato.
Si eu ma gandeam intens la tine zilele astea, dar cu un scop, fireste.
Mai zi-mi, rogu-te, unde ai facut contractul pentru celulele Stem?

Ca noi ne-am interesat si mi se par cam scumpi astia pe care ii stim.

Si restul fetelor, care recolteaza celule Stem, poate imi spuneti cu ce firme ati luat legatura ca sa imi pot face o idee ca prea mult timp nu mai am, desi stau un in nepararea mea pe mare liniste.

Cristina +28 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata si de la noi!

Incep cu felicitarile:
La multe lunite, Alex de Diana!!!
Sa fii sanatos si sa te bucuri de familia ta frumoasa!

Noi am dormit ciudat azi noapte, agitati amandoi, abia am recuperat acum. Cred ca mi se trage de la faptul ca azi merg la dr si ca de obicei am emotii.

Merg sa recuperez ce s-a scris ieri ca dupa activitatile mele prin casa am cazut lata in pat cu tot felul de dureri.

Oana 38+ Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui atb

Ioanact, esti sigura de faza cu indemnizatia? Eu stiam ca iau dupa Nicholas indemnizatie pana face 2 ani, dar in cele 4 luni in care se va suprapune cu Denis (ca va fi diferenta de 1 an si 8 luni intre ei), dupa Denis nu voi lua decat alocatia, nu si indemnizatia. Bine ar fi sa fie cum zici tu, dar eu stiu ca indemnizatia e una singura, indiferent de cati copii ai, alocatia e doar cea care se da pt fiecare copil in parte.

Adriana 35+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Eu iti zic ca acea prietena asa a luat, si indemnizatia chiar daca s-a suprapus..si logic asa ar fi normal. Poti intreba la biroul Indemnizatie din cadrul primariei (sau cum e la voi)..am fost si eu sa intreb ce documente imi tb (dupa ce am ramas ) avand in vd ca eu de pe 11 Ian tb sa incep serviciul, deci cererea de inceperea activ., in cazul meu..
La mine e altceva ca Ioana a implinit 2 ani (deci am terminat cu indemnizatia), voi primi o alocatie de 45 lei (parca) iar dupa ce voi naste, indemnizatie pt al doilea copil.
Eu sper sa fie asa, sa poti lua indemnizatie chiar daca bb1 nu a implinit 2 ani si in acelas timp se naste si bb2.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 31+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dianami
Lumina in camera la bebe: eu cred ca e mai bine fara ea. Primii copii au dormit in camera lor, fara lumina. N-au nicio problema, niciunul. Alex doarme cu noi in camera, dar tot nu am lumina aprinsa. La alaptat m-am descurcat pe intuneric (doar nu e bezna absoluta ), iar daca e cazul de schimbat, aprind un bec slab pe hol. E important ca ei sa stie care e ziua si care e noaptea. De aceea noaptea papam, ne schimbam si nani, fara joaca si giugiuleli.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Noi stand la casa, e 'bezna' (intuneric) in camera, mai ales daca tragem si jaluzelele (ca de' , tb sa tragem sa nu se vada, de-afara), dar avem un sistem cu 3-4 becuri mici si nu lumineaza f puternic (acum mi-am adus aminte, ca sa nu m aprind veioza), si asa voi proceda.
La multe lunite si anisori, Alexandru
Sa fii sanatos si voios!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multe luni, Alexandru de mami Dianami! Si toate pline de sanatate si voiosie!

Uau, eu mai am pana la nascare si primul iepuras are deja 1 luna!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Child ce vesti ai de la TNS???

Samariaimi pare rau ca medicul tau nu va fi o perioada alaturi de tine, dar poate de data asta bebe vine la termen si nu mai e nevoie sa mergi la altul.

Selina nu ne arati poza cu Victor in cosmonaut si scaun de masina. Is curioasa cum se vede.

Delia glumeam. Eu nu pap miel deloc.Nu suport gustul.
Ma bucur ca v-a placut asa mult la Avatar.

Andra ma mir de AMR-ul Catalinei ca ea stie o data cand va naste, iar eu nu. Tare mi-e teama sa nu depasesc mult termenul, ca nu mai am rabdare. Mai ales ca toata lumea ma intreaba cat mai am???
Abia astept sa vad poze noi cu bebe scump si cuminte.

Alina am o chestie la patut care vrea sa semene a carusel, dar nu imi place. E un plastic ordinar care nu face nimic. Vreau carusel care se invarte si canta.

Adriana are numai rame metalice deci am de ce sa il prin, cred. O sa iau unul mai ieftin intai sa nu arunc banii degeaba, si daca sta bine, poate mai iau unul. Cand mai pui poze cu tine si Nicholas?

Erina sa va fie de bine mutarea in Bucuresti pentru o perioada.

Silvia esti tare draguta, dar stai linistita. Nu vreau sa deranjez pe nimeni pentru un moft de al meu. Oricum trebuie sa ajung in Bucuresti anul asta, cred ca prin toamna sa imi iau diploma de la facultate si atunci o sa imi iau sigur.

M-ati innebunit cu fructele de mare.Am gustat si eu o data si mi s-a facut rau.

Ella vzi ca trebuie sa nasti in martie ca sa fii fe fata la predarea stafetei. Tare as vrea sa le raspunzi tu fetelor de la Pufuleti asa in stilul tau caracteristic sa fim sigure ca le merge bine la scutece.

Annya tare frumusica esti si ai o burtica micuta.

Niki vazut si pozele tale. Wow ce fain e sa ai soare, sa fie cald la voi. Iar tu esti o graviduta frumusica.

Diana felicitari pentru bebe Alex grasun. Eu zic ca a luat f bine in greutate. Informatii, sfaturi, eu sorb postarile tale. Esti o mamica extraordinara, calma si de un mare ajutor.
Am vazut si pozele cu Alez, tare scumpic este, iar tu radiezi de fericire.
Eu nu stiu ce sunt alea "papiloame" dar am observat ca se "iau".Dupa dus, dupa ce m-am dat cu creme m-am trezit cu una pe mana, deci cred ca sunt din alea care cad. Sper si eu.

Bluekidoo si pe mine ma dor sfarcurile, chiar tare cateodata si simt uneori fierbinti sanii, iar daca ii masez iese colostru galben.

Oana 38+ Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe

Bebe mic

Mergi la inceput

DIANA, FETELOR nu am inca nimic!

Va pup! Tineti-mi pumnii cand va fi sa fie. Eu sper prin aprilie. Acuma sunt mare si fara aer suficient, dar inca functionez asa.

Hai, ca mi-ati facut o super surpriza!

Merita sa nu intru cateva zile ca sa fiu incurajata asa.

Cristina +29 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Alina am o chestie la patut care vrea sa semene a carusel, dar nu imi place. E un plastic ordinar care nu face nimic. Vreau carusel care se invarte si canta.

Oana 38+ Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe

Bebe mic

Am inteles!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Servus,fetelor!
Iar am "furat"accesul la voi pt. un scurt timp,am profitat de bunavointa colegei de la servici si m-am infiintat sa va multumesc din suflet pentru ganduri si sfaturi
La multe lunitze si ani,Alex mic de Dianami!
Diana,multumesc mult de sfaturi si ganduri,sper din suflet sa se aseze "pe pozitie" si tare as vrea sa stea 39 de saptamani la caldurica,ca as naste cu doctorul pe care-l cunosc si in care am incredere...Inlocuitorul,o sa-l caut saptamana viitoare,dar din cele auzite,e un pensionar de 73 de ani...care practica si acum fiindca e lipsa de personal la spitalul din Gheorgheni...uffffffffff!
Va multumesc tuturor ca v-ati gandit la mine,nu nominalizez,ca neuronul e foarte gravid si afectatsi nu vreau sa uit pe cineva,sa va dea DD numai sanatate,ca restul nu-s asa de importante!
Denisa,parca tu ma intrebai,nu mai lucrez de la 1 feb,sunt in concediu prenatal,banii de concediu nu i-am primit inca,noroc ca am avut de primit un rest de plata...ce sa mai zic,patronii astia is de toata coma,de-abia astept acum sa ma "bucure" cu banii de concediu...
In fine...am luat nr de tel al catorva dintre voi,o sa va trimit mesaje de pe tel,ca nu stiu sigur cand mai am acces la net...Va pup cu mare drag,va multumesc inca odata pentru gandurile bune si sprijinul moral pe care mi le-ati dat,sa citim numai de bine!tuturor!!!

Maria 35+
Mami de Sammy si de

Mergi la inceput