Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 17
dayanara spune:
Multe luni inainte , alexandru!
diana am vazut pozele si mie imi pare ca seamana cu tine asa ca toate sansele sa ramana cu ochii albastri, daca cei din partea ta sunt asa, oricum nu conteaza prea mult , tot e frumusel foc
denisa eu am alaptat mix, eu eram pe post de suzeta mai mult
freedelia ne potrivim si aici, nu.mi plac bijuteriile , nu le suport, am cerceii de la mama, dar i.am scos ca nici pe astia nu prea ii agreez
oana bafta la medic
mie imi place sa dorm cu o veioza mica aprinsa, asa ca nu o sa.mi schimb obiceiul
denisa ai dreptate nu doar pe net apar info din astea , si cartile sunt acelasi lucru, pot fi utile sau nu, ca si netul, acum fiecare ia ce.i place si ce i se potriveste
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ellanik spune:
Miru, nu ma innebuni cu Nordsee ca acushica ma sui in masina si vin la voi.Noi la Cta nu avem asa ceva dar am mancat la Viena tot ce se putea manca de acolo.Ma gandeam sa ma cazez in restaurant data viitoare ca sa stiu o treaba.Baga mare cu fructele de mare ca nu ingrasa si acolo chiar sunt super gatite.Cat despre efort, stai cuminte.
Miria ai PM.
Honey stiu ca-s belea!De pompa aia mai ai vreo veste?Eu cred ca voi apela la aia de biciclete.Cred ca scot lapte de-o cafea,ai?
Oana e simplu.Te duci la magazinele de copii , ceri un carusel si ceri sa iti arate cum se monteaza pe patutul asemanator cu al tau ca doar ele au asa ceva in magazin.Eu asa am facut cu scoica de masina.Iar in ceea ce priveste nascarea lui bebeGeo in martie nici nu ma gandesc sa fie altfel ca ii rup buculitzele alea mici si pamponate .
Freedelia eu sunt o mare amatoare de primit cadouri de la sot mai ales ca se pricepe sa mi le cumpere.Oricum de multe ori prefera o bijuterie ca spune el "niciodata nu pot spune ca am suficiente".La fel si cu parfumurile, ceasurile sau gadgeturile.![]()
Pif ,Galactogil sau Galactofor sunt parca niste granule pt stimularea lactatiei.Dar nu stiu modul de administrare.ce face Ema?
Acum vin si eu cu o rugaminte .Poate o sa vi se para deplasat sau....poate veti intelege adevaratul motiv al acestei rugaminti .Daca e deplasat va rog sa ignorati postarea mea.Nu vreti sa nu mai vorbim despre nastere fie ea naturala sau prin cezariana?Oricum nasterea la fiecare va fi altfel,dureri oricum vor fi.Pt mine nasterea se rezuma la simplul fapt ca in sfarsit voi avea un copil pe care l-am asteptat cu sufletul la gura.Sincer , pe mine nu ma intereseaza unde/cum/daca doare epiziotomia, nu ma intereseaza cat de mare va fi cezariana,daca doare daca nu.Pe mine ma intereseaza rezultatul .A fost misto treaba cu ingrosatul cuvintelor cheie de catre fetele care au scris .Astfel am putut evita usor acele postari.Nu ma intelegeti gresit.Gasesc zilnic persoane care sa-mi zica de dureri, de "linistea" noastra dusa pe apa sambetei ca si cuplu atunci cand va veni bebe,de multe alte grozavenii de parca un copil nu ar fi o bucurie ci o povara si o sursa de nervi.Nu ma injurati dar asta e parerea mea.
+37 cu
George-Theodor
AMR +2 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
child spune:
Buna fetelor!
Din fericire tot de acasa va citesc, se pare ca tns-ul de ieri a iesit bine, deci mai asteptam pana vineri, cand il repetam.
Oricum, din ce am inteles, saptamana viitoare va fi marea intalnire cu bebe, pentru ca din 26 doctorita pleaca la o conferinta si vrea sa ne lase in siguranta. Adevarul este ca ea imi stie tot istoricul medical, pe care nu cred ca l-ar intelege vreun medic de garda.
Poate ca vineri repetam si eco, sa vedem cat a mai crescut bebe ca si asta poate fi un indicator.
Ma bucur ca saptamana asta stau acasa si mai pregatesc si eu camera pentru bebe, poate pana ma internez vine si dulapiorul, sa aranjez hainutele, ca acum stau, spalate si calcate, in pungi.
Si azi ma apuc de bagaje, cred ca sunt ultima de pe aici care nu si-a facut bagajele de spital.
37+ 
child spune:
DIANA, multumim pentru sfaturi, foarte utile, in special pentru noi, cele aflate la prima sarcina. LA MULTI ANI pentru ALEX!
Cred ca ai dreptate, nu sunt alunite ci papiloame, sunt exact asa cum le descrii tu, vad ca undele deja cad. Nu stiam ca toti suntem purtatori sanatosi de papiloma virus 
OANA tinem pumnii pentru monitorizare, o sa vezi ca o sa fie bine 
37+ 
oanaiacovita spune:
Child, ma bucur ca a iesit bine TNS-ul.
Spor la amenajat camera bebelui.
Ella si eu incerc sa dau skip la mesajele despre nastere si nici nu am citit foarte multe. La fel, pentru mine, rezultatul conteaza, pe care l-am asteptat atat.
Oana
38+
Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ellanik spune:
Child si dr ta pleaca la conferinta aia afurisita?
+37 cu
George-Theodor
Doamne ajuta!
dayanara spune:
ella pe mine nu ma intereseaza nici cezariana nici epizotomie, din partea mea sa nu se mai scrie , oricum nu mi.e frica de nici.una si pe undeva tot tre sa iasa
ce conferinta e? afara din tara?
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ellanik spune:
Conferinta e la Sibiu si e 25,26,27 si e axata pe reproducere asistata(FIV).
+37 cu
George-Theodor
Doamne ajuta!
nibi_niki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui child Si azi ma apuc de bagaje, cred ca sunt ultima de pe aici care nu si-a facut bagajele de spital. 37+ ![]() |
Felicitari pentru rezultatele la TNS.
Nu esti ultima,stai linistita.Eu nu m-am apucat nici macar sa spal hainutele.O sa ma apuc de treaba dupa ce inchei 38 de saptamani
. Asta daca nu imi da doctorul planul peste cap sambata.Acum am sosit si noi de la analize..mergem joi sa luam rezultatul.
Oana, bafta azi la doctor.
35+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
child spune:
ELLA cu siguranta e aceeasi conferinta, ca dr. mea e specializata pe fiv, de aceea am si ajuns la ea. Deci conferinta e la Sibiu. Mie mi-a fost jena sa intreb, dar parca 3 zile nu sunt asa multe, poate o conving si pe ea si pe bebe sa mai asteptam.
Doar sa nu-si prelungeasca dr. plecarea 
37+