Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 18
child spune:
MIRIA, vad ca ELLA a fost mai rapida ca mine legat de celule stem, noi am facut cu cbc de la Cluj, daca vrei informatii, iti trimit cu placere, dar sa stii ca instructajul tot ELLA mi l-a facut.
37+ 
Ina_3040 spune:
Neata fetelor.
Am fost si eu la ginecolog ieri si m-am intors cu o mare dilema![]()
Bebe e bine, cu capul in jos, dezvoltat normal. Insa placenta e doar la 13 milimetrii de col si doctorul mi-a zis ca e cam "la limita". Acuma ne pune pe noi parintii sa hotaram daca mergem pe o cezariana sau pe o tentativa de nastere naturala. La nasterea naturala mi-a zis ca e un risc cam de 20% sa apara o hemoragie si sa ajung de urgenta tot pe masa de cezariana...
Doctorul a zis ca el nu ne poate zice ce sa facem si ca nu ne poate sugera cea mai buna optiune. astia aici iti prezinta optiunile si apoi te lasa sa decizi singur, cred ca e si o modalitate prin care se protejeaza.
Nu stiu ce sa fac, mi-am facut programare peste 10 zile sa mai fac o ecografie sa masoare iarasi distanta fata de col. eu parca acuma nu mi-as asuma riscul si as merge pe cezariana, sotul inclina spre naturala (asa e el optimist incurabil), greu de hotarat.
Ina
34+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
dayanara spune:
ina dar ce inseamna ca placenta e asa jos? previa?
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
babyangel spune:
oana, tinem pumnii si sa vii cu vesti bune de la monitorizare
Child Doamne ajuta...stii cumva date exacta ca sa fie trecuta pe prima pagina??Ce norocoasa esti ca il vei cunoaste pe bebe asa repede
Noi avem cam acelasi DPN , insa la mine daca nu mai e caz de cezariana, trebuie sa astept sa se declanseze natural...si avand experienta unei sarcini cu termen depasit, ma gandesc ca si de data asta va fi la fel![]()
Miria fetele glumeau pe aici de la visul cu tine...Dar e mult prea repede pentru tine sa-l lasi pe bebe sa iasa
Asa ca , nici nu ne mai gandoim la asta, si stai cumintica si ocupa-te mult de Dami in perioada asta...dupa aceea va sta mai mult cu tati, nu?
Anca

cu
Codrin Fabian in 37 saptamani
AMR 3+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
Ina_3040 spune:
Diana multumim pt toate informatiile si sa iti traiasca feciorul, l-am vazut in poze e frumusel foc si deja are falcute 
Child felicitari pt rezultatele bune si sa vina bebe la termen!
Ina
34+ 
honeybaby spune:
Ella - ieri au spus ca o pun la posta. Acum astept avizul. Maine sau poimaine ar trebui sa vina...
Daca nu vine sapt asta ma duc si o iau eu ce sa fac. Asa am zis si ieri dar dupa ce am plecat la 10.30 si am venit la 3 mi-a cam trecut cheful.
Pompa de bicicleta nu e buna. Tie iti trebuie sa scoata nu sa bage
. Vb cu tati de bbGeo sa fac pe pompa manuala pana vine cea de la avent.
Despre nastere si pe mine ma intereseaza rezultatul final logc dar vreau sa stiu in cat mai mult amanunte, cum stau lucrurile ca sa stiu la ce sa ma astept. Daca cineva imi spune ca nu simti nimic iar pe mine la doare o sapt o dau in depresie, zic ca sunt eu defecta si cine stie de ce ma doare.
Plus ca vreau sa stiu cat timp am nevoie de ajutor. Cat timp nu pot sa fac aia, nu pot sa ridic nu stiu ce ...etc.
Eu daca nu am un plan dinainte nu ma descurc. Nu pot sa fac din mers ceva si nici sa astept sa vad cum va fi si ma descurc de acolo. Imi trebuie un back up pt orice situatie.
Roxana - offf si eu speram ca pot sa alaptez si sa slabesc. Daca vi in vara bat eu nu ies balena cu tine la impins de carucioare
.
Denisa,
33 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
ellanik spune:
Child eu in zilele alea ma atarn de lustra cu capul in jos si duda in sus ca sa nu fortez colul.Oricum eu am eco maine si mai am cu o zi inainte de plecarea dr ca sa vedem cum stam.
+37 cu
George-Theodor
AMR +2 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
dayanara spune:
denisa slabesti de la alaptat oricum, chiar daca mananci
cat despre nasteri , vezi , asta iti poate face rau, sa crezi ca ai tu ceva, dar tocmai ca nu sunt 2 oameni la fel si 2 sarcini la fel asa nici nasterile sau recuperarile nu sunt la fel, daca ar fi un leac sigur pt o anumita durere s.ar sti sau pt colici, dar la fiecare functioneaza altceva
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ina_3040 spune:
Roxana mi-a scris medicul pe trimiterea la ecograf "placenta marginala 13 mm". ufffff zau ca nu stiu ce sa fac...
am citit acuma pe net pe un site englezesc al colegiului ginecologilor si obstetricienilor ca o placenta inserata mai jos de 2 cm necesita o cezariana (risc de hemoragie masiva). doctorul meu nu parea asa de radical din moment ce ne pune sa alegem. mi-e cam frica de o hemoragie mai mare :(
Ina
34+ 
dayanara spune:
ina intr.adevar e greu sa te decizi mai ales ca nu ne pricepem la termenii astia si daca si doctorul nu ne lamureste...te cred ca instinctul tau te indruma spre cezariana crezand ca riscurile sunt mici
ella de lustra ma agat eu dupa ce nasc, sa nu planga bebelusul, asa il legan daca vrea :)
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE