Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Diana - foarte dragut bb Alex. S-a schimbat mult, nu mai are fata de non nascut. Si tu arati foarte bine in ultima poza.

Ina- daca iti doresti nastere naturala eu zic ca 20% nu e risc mare.
Poate Diana iti poate spune mai multe.

Denisa, 33 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

BABY nu stiu inca data, eventual vineri aflu, dar cum spuneam, poate reusim sa o intindem pana in martie. Eu sunt nascuta in martie si mi-ar placea si bebe sa vina tot in martie.

INA grea decizie . Oricum mai ai timp sa te gandesti, nu luati hotarari pripite, dar nici prea analizate. Mergi pe intuitie, la mine functioneaza de minune

Fetelor, am uitat sa va pun ca am visat acum 2 nopti ca ne-am intalnit cu toate la un restaurant . Era o atmosfera asa de destinsa...

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Honey eventual pe tata de bebeGeo sa-l pun cu pompa orala/bucala la treburi.Dar mi-e ca se lasa cu orgii asa ca...astept bebeshop.

+37 cuGeorge-Theodor

AMR +2 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Buna dimineata la pranz

ma pun sa citesc si eu acuma ce ati mai scris. Am dus dimineata copilul la gradi agitat rau ca azi e carnaval. Se tot admira in oglinda ca avea o caciula in forma de leu tare draguta.
Am fost si la doctor si am stat la monitorizare. Bebe totdeauna are atunci ora de gimnastica si pocneste si baraie aparatul de ma dor urechile cand da el picioare in senzori. In rest toate bune.

Am apucat sa citesc doar ce a scris Dianami si am vazut poze cu frumosul Alexandru se vede ca a crescut bine. Imi pare rau ca te chinuie hemoroizii si eu m-am luptat cu ei multa vreme, dar nu am patit sa mi se rupa Cred ca e foarte dureros. Pe mine creme si bai la sezut cu ceaiuri nu m-au prea ajutat. Singurul lucru ce a functionat a fost gheata in degete de manusi chirurgicale taiate si legate puse cu apa la congelator. (Am umplut manusa intreaga cu apa si am legat degetele pe rand, dupa care le-am taiat) Sper sa iti treaca repede

Mami 32+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

oana bafta la monitorizare azi!

child ce bine ca ai vesti bune, tinem pumnii pentru vineri!

Ina e greu de decis, ce inseamna hemoragie mare? adica iti pune tie viata in pericol? sau lui bebe? se poate trece pe cezariana daca vad ca apare hemoragia?

Diana sa va traiasca bebe Alex, sa fie sanatos si sa creasca mare si frumos!

38+ Petru Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana- toate prietenele cu copii, dar absolut toate au slabit dupa ce au intarcat copii. Au slabit si cat au alaptat dar nu mult, mai toate au ramas cu 5-8 kg care le-au dat jos dupa ce au terminat cu alaptatul.

Stiu ca fiecare organism e unic si reactioneaza diferit ( mai ales al meu), cu atat mai mult vreau sa stiu toate remediile pt ca la mine probabil 70 % nu fuctioneaza.
De ex: de craciun cand eram cu gripa, am ascultat sfatul cu sosete imbibate cu otet. Buunn in 20 de min de la 38,5 mi-a crescut temp la 39,5 si frisoaneeee.

Denisa, 33 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

noi am facut contract pentru celule stem tot cu cei de la cbc din cluj.

38+ Petru Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ina, hai sa-ti povestesc o faza.Nu vreau sa te sperii.O verisoara a nascut in sept.Dr ei cam beleuza de fel i-a zis ca mai bine sa nasca prn ceza ca e bebe mare ...chiar daca ea are bazinul destul de lat...bla bla.Ea s-a incapatanat sa nasca natural.S-a rupt apa pe 31 august si a fugit la spital evident.Acolo dai si lupta si nu avea dilatatie .Cand s-au suit pe burta ei sa impinga copilul afara, a tzasnit sangele din ea si i-au facut ceza de urgenta.Faza cea mai nasoala e ca biata fata si-a pierdut uterul din cauza acestei hemoragii (banuiesc ca a fost si alta complicatie despre care din discretie nu am intrebat).Daca dr tau a zis ca poti naste si natural eu zic sa incerci.Daca era ceva grav ti-ar fi zis categoric NU la aceasta nastere naturala.Ma gandesc ca medicii sunt categorici cu o chestie cand e suta la suta imposibila alta varianta.Parerea mea.la fel mi-a zis si mie a mea ca nu merge 100% pe natural sau ceza.vedem atunci ce si cum.Hai nu te speria si incearca cum iti dicteaza tie sufletzelul fara sa iei in seama alte sftauri.

+37 cuGeorge-Theodor

AMR +2 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ELLA cred ca iau modelul cu atarnatul de lustra

Si eu nu mi-am luat pompa de muls, l-am informat pe sotul meu ca o sa aiba o noua ocupatie, va dati seama ce ochi a facut , dar daca-i musai...cu placere! Lui ii este frica sa nu ii ia mancarea de la gura bebeului

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa cand alaptam nu se pune problema de pofte ca acum in sarcina, asa ca ne putem abtine de la dulciuri sau prajeli, si ca sa fie ok cu laptele, tre sa mancam multe proteine, supe care nu ingrasa si sunt hranitoare chestii din astea de care eu nu ma ating :)))
si cand alaptezi uterul se reface mai repede, o sa vezi cand suge bebeluna o sa simti cum se contracta uterul si cateodata la inceput, elimini lohii in timpul asta

ina daca vrei sa incerci natural, intreaba.l in caz de vreun risc in momentul ala daca poate sa intervina cu cezariana, eu cred ca da, aici asa se procedeaza si nu doar aici

roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput