Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 20
andira spune:
Ina - e placenta praevia marginala (Diana a avut placenta praevia totala).
Adica e localizata la marginea OI, fara sa-l acopere.
Cum ti-a spus si dr, e foarte posibil sa se declanseze nasterea cu hemoragie, care poate afecta / sau nu, copilul.
Ca sa fiu foarte sincera, sa fiu in locul tau nu as risca, as merge pe cezariana.
Am o cunostinta care a nascut cu praevia marginala, natural, insa a fost tare naspa. Asta s-a intamplat anul trecut la Elias, unde pana s-au decis medicii reuniti de urgenta in jurul ei, daca e praevia sau nu, ea a nascut. Nu mi-a dat detalii atunci, dar era destul de afectata, insa bb a fost ok. Norocul ei ca nu era centrala, ci marginala.
Ce vreau sa-ti spun este ca foarte posibil sa nasti si natural, insa sunt si riscuri. Decizia e a ta, daca ti le asumi pt tine si pt bb.
si bafta sa fie totul ok!
32+
honeybaby spune:
Roxana - imi povestea o prietena ca dupa nastere a avut si mai mare pofta de mancare ca in sarcina. Manca in fiecare seara o jumatate de pui la gratar si dulciuri toata ziua
Denisa,
33 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
selina-d spune:
Denisa si Ioana eu nu cred ca mai fac fata si la bebe 3 desi ideea m-ar atrage in sine, dar nu cred ca ma descurc si trebuie neaparat sa imi gasesc si servici la anul 
Oana m-am apucat sa caut poza, dar in asta care e la mine in calc intr-o selectie se vede doar capul si umerii si nu tot cosmonautul, o sa ma uit pe hardul extern imediat 
Erina bine ai venit in Bucuresti
Sedere placuta pana vine bebe David. Ma duc sa caut si eu poze cu Daria 
Yaia tu ce mai zici? ai intrat in concediu? Tudor al tau intelege ca vine bebe? Noi tot vorbim de bebe, dar nu cred ca realizeaza ce se va intampla. Daca il intrebi unde e bebe isi arata burtica lui ![]()
Ella sper sa nu te mai streseze si sa te sperie lumea cu povesti horror. Oricum daca tu esti optimista si deschisa, nasterea nu va fi nici o problema. Chiar asa, e doar cateva ore sau maxim o zi si apoi ramai cu minunea in brate si nu o sa te mai intereseze nimic altceva. daca nasterea ar fi ceva asa de ingrozitor nici o femeie nu ar mai face al doilea copil. Totul va fi minunat 
Child oau ce se apropie si la tine momentul
Iti tin pumnii sa fie bine la eco 
Ina offf ce te mai incurca doctorii astia. Poate te lamuresti mai bine la urmatoarea eco. Nu poti intreba si la spitalul unde vei naste? 
Denisa eu am slabit teribil cand am alaptat. Iti dai seama ca e nevoie de multa grasime pt lapticu ala bun si de unde sa o iei daca nu de la mami de pe solduri si de unde o mai fi pe langa mancare. Eu m-am ingrasat 11 kile data trecuta si dupa nastere am slabit 17 kile fara nici un fel de efort si mancand foarte bine chiar.
Roxana o pozitie mai confortabila de leganat in afara de lustra nu ai gasit
Mami
32+
si Victor (31.08.2007)
babyangel spune:
Dianami am vazut si eu pozicile cu Alex..vai dar ce s-a schimbat
si a crescut
Bravo voua!! sa aveti multe luni cumintele si grasunele inainte![]()

ramy asteptam sa vedem pozici, acum ca deja v-ati acomodat si cu casa, da??
Anca

cu
Codrin Fabian in 37 saptamani
AMR 3+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Roxana - imi povestea o prietena ca dupa nastere a avut si mai mare pofta de mancare ca in sarcina. Manca in fiecare seara o jumatate de pui la gratar si dulciuri toata ziua ![]() Denisa, 33 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
denisa da e posibil , dar vreau sa spun ca daca te abtii nu patesti nimic si nici copilul ca atunci cand e in burtica si mi.e pofta daca nu mananc mi se face rau si mi.e sa nu.l afecteze, asa te poti abtine de la dulciuri si faptul ca ai gratar in curte e super! mananci carne la gratar si e foarte hranitor si nu te ingrasa, evident incerci sa mananci fara paine sau cartofi prajiti :)
ce impins carucioare eu la gratar vin :))) ca aici n.am unde sa fac, mai ales cand e vara de obicei majoritatea locurilor sunt interzise doar cand plec la casa, vara la mare
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
selina-d spune:
Eu am avut o noapte super nasoala
Ca nu prea pot dormi, nu e ceva nou, dar azi noapte dupa ce cu greu am atipit m-am trezit vomand
deja era in gura. Fff nasoala senzatia. Nu imi era foarte greata, dar nu imi dau seama ce a fost. M-am si gandit la Rebiana cat a imbratisat ea toaleta sarcina asta
ofof.
ma duc sa imi iau si eu ceva de mancare.
Mami
32+
si Victor (31.08.2007)
Ina_3040 spune:
Dragele mele, va multumesc mult pt tot ce mi-ati raspuns
, imi prinde bine sa aud si alte pareri/idei 
Ella eu am sperat sa pot naste natural insa intr-adevar de asa un caz extrem mi-e cel mai frica, am citit ca la o hemoragie mare care nu poate fi oprita exista riscul sa iti indeparteze de tot uterul, chiar daca acest risc e f mic in ziua de azi. Doctorul mi-a zis ca in cazul unei hemoragii ma transfera rapid in sala de cezariana, dar nu vreau sa ma gandesc ce ma voi stresa in momentele alea.
acum astept sa mai fac ecografia urmatoare pe 26 feb si apoi trebuie sa decidem.
Ina
34+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
honeybaby spune:
Roxana - eu nu ma omor cu carnea deci nici cu gratarul. Paine nu mananc. Cartofi...hmmmm..... daca schimb gratarul pe cartofi e bine ![]()
![]()
???
Te astept la gratar cu salata din gradina proprie atunci. Vara nu e sapt sa nu facem gratar, mai mult pt prieteni care stau la bloc.
Selina - 11 kg zici?? Eu deja am 11 si ceva acum
.
Schimb capitolul si ma duc la treaba ca nu mai tine.
Denisa,
33 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ina_3040 Roxana mi-a scris medicul pe trimiterea la ecograf "placenta marginala 13 mm". ufffff zau ca nu stiu ce sa fac... am citit acuma pe net pe un site englezesc al colegiului ginecologilor si obstetricienilor ca o placenta inserata mai jos de 2 cm necesita o cezariana (risc de hemoragie masiva). doctorul meu nu parea asa de radical din moment ce ne pune sa alegem. mi-e cam frica de o hemoragie mai mare :( Ina 34+ ![]() http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna# |
Ina
am gasit ceva informatii despre problemuta ta, si poate te clarifica si pe tine.
Ce este placenta previa?
Placenta previa reprezinta o situatie in care placenta este atasata aproape de sau acopera cervixul (deschiderea uterului).
Exista 3 tipuri de placenta previa:
# placenta previa totala - placenta acopera total cervixul;
# placenta previa partiala - placenta acopera partial cervixul;
# placenta previa marginala - placenta se afla foarte aproape de cervix. Marginea inferioara a plancentei ia contact cu orificiul cervical, insa nu il acopera, iar copilul se poate naste natural;
Pentru a lua decizia , trebuie sa ai multe informatii despre ceza.
Eu vorbeam cu o prietena , medic anestezist in Paris, si mi-a spus ca acolo sunt sanctiionati medicii care fac cezariene fara argumente solide si motive ce tin de "viata si de moarte". Se pare ca riscurile sunt mult mai mari decat ne sant prezentate noua pe net, si mi-a recomandat sa nu cumva sa fac cezariana la cerere.
Anca

cu
Codrin Fabian in 37 saptamaniAMR 3+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca