Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Daca nu am avut timp de recuperat ziua trec la rucuperat noaptea..

Samaria- tu nu intri in prenatal. De ce esti inca la munca ? Ai grija de tine

Selina – la anul poti sa pui si de o fetita

Delia- asta e prea de tot . Acum si camera s-a stricat ??? Offf si noi tot fara poze cu tine…

Happyjoy – asta mai lipsea. Si de ce mai ma duc acolo ?? sa ma asiste ei cand stau cracita pe masa si ii mai si platesc pt asta. Vb ta mai bine la particular…
Deja mi s-a urcat sangele la cap

Ella- eu am citit intr-o carte de crestere a bebecilor cum ca apa trebuie fiarta pt baita. Daca citeam pe net nu ma agitam…. Daca si cei avizati sa scrie asfel de carti scriu chestii de genul ...
Si eu pap fruncte de mare. Te invidiez ca pt midiile alea multe si ieftine.
Rebiana- am rezolvat cu pompa. Au pus-o la posta. Sper sa vina sapt asta.

Andira –uite cum pap eu lychee la 2 noaptea..

Annya – wow , foarte frumoase pozele si mamica cu burtica din ele. Si tu ai oglinda defecta ???

Niki- frumoase poze . Iti sta bine in rosu.
Eu camalarii ii dau printr-un amertec de faina cu ou si apa/bere si in ulei cu ei. Ii scot pe servetele sa absoarba uleiul si ii papam cu “sos” facut din avocado, iaurt/smantana lamaie si usturoi ( optional)
Caracatita as manca si eu pe gratar, dar nu la pretul de aici

Roxana- cum ai reusit sa mananci putin sa slabesti si sa mai si alaptezi?

ATb- nu ma speria cu nascutul la 37 de sapt din cauza stresului. Eu sunt super stresata ca nu mai termin baia si vine bebluna. Sper sa stea pana pe 30 martie cel putin.

Bluekidoo- pe mine ca dor pana curge colostrul. Adica daca ma doare si strang un pic iese o picatura dupa care gata durere

Gata... am recuperat tot.
Dupa ce m-a durut capul infernal toata ziua acum vad ca ma ia iar.
Ma duc in pat ca nu mai tine

Denisa, 33 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza fetele -- azi am dormit pana la 11!!! Ce bine e sa ai copii mari, s-au trezit, si-au pus un film, si-au luat biscuiti (ei, mai merge si cate un mic dejun din asta cateodata) si nu am stiut ca am copii.

Ella -- nu stiu daca sotul tau e norocos sau nu ca iti plac bijuteriile. Pe de o parte mereu am zis ce norocos e al meu ca nu imi plac (dar deloc, nu le suport, port numai verigheta si inelul de logodna, atat), insa faza e ca e aproape imposibil sa imi cumpere un cadou care sa imi placa. Nu-mi place nimic -- hainele imi placeau inainte, dar acum de cand m-am ingrasat, cumpar numai asa, sa am cu ce ma imbraca, nimic nu imi place cum imi vine. Electronicele nu ma pasioneaza deloc, chestiile decorative nici atat -- foarte greu sa imi ia cineva un cadou...

Andira -- da, nici mie nu mi-ar fi trecut prin cap ce nivel ridicat de trai este in China (in orasele mari, ca in cele mici si la tara e saracie inca) si tin minte cand am aterizat aici prima data ce shock am avut sa vad zgarie-nori si lumini de neon ca in America, unde eu ma asteptam la ceva cum era la noi in comunism.

Erina -- voi de ce v-ati intors din Japonia? Si eu tot salivez pe aici pe tastatura la sea food, insa nu stiu cand o sa apuc sa mananc, ca la noi in familie nimeni nu o suporta in afara de mine si nu mergem niciodata la restaurante de sea food. Ma duc eu cu fetele, dar acum toata lumea e plecata si cand se intorc ele, eu nasc, asa ca...

Niki -- ce fatza de pustoaica de liceu ai... arati excelent. EU am mai zis ca nu pot vedea pozele pe care le puenti majoritatea, dar astea de pe flickr le vad si, cum zicea cineva mai sus, imi bag unghia in gat... hahah

Diana -- ce bine a luat bebe in greutate, de acum greul a trecut, bravo voua!

Honey -- am poze, ca pot baga direct in calculator cardul cu poe si am facut. Am promis ca in saptamana asta, cat e vacanta, le pun. Mai am timp sa ma tin de promisiune...

Azi nu vreau sa fac nimic -- de mult ce a dormit, vreau sa ma culc la loc hahaha. Maine vine femeia, o astept ca pe painea calda, nu stiu ce m-as face fara ea...

Va pup si astept sa va treziti.

37+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

bancuri:

Prinsi de o ploaie torentiala,doi prieteni se refugiaza intr-o carciuma.Isi beau berea in liniste,cand unul zice:
-Ploaia asta e binevenita pentru pamant.Acum totul va renaste.
-Vai,nu ma speria,spuse celalalt.Tocmai mi-am inmormantat soacra.

Doi pui de sarpe unul in spatele celuilalt.
-Costele noi suntem veninosi?
-Nu da` de ce?
-Mi-am muscat limba.

Ion striga la etajul patru:
-Ajutor!Domnule administrator,veniti repede,ca soacra-mea vrea sa se arunce pe geam!
-Si eu ce sa fac?intreaba omul mirat.
-Pai,sa i-l deschideti!

Tipuri de salarii:
Salariul Ceapa: il vezi, il iei in mana si iti dau lacrimile.
Salariul Nenorocit: nu te ajuta la nimic, doar te face sa suferi, insa nu poti trai fara el.
Salariul Dietetic: te face sa mananci din ce in ce mai putin. Salariul Ateu: te indoiesti de existenta lui.
Salariul Magic: face cateva miscari si dispare.
Salariul Furtuna: nu stii cand o sa apara si nici cat o sa tina.
Salariul Umor Negru: razi ca sa nu plangi.
Salariul Prezervativ: iti taie pofta.
Salariul Impotent: atunci cand ai mai multa nevoie te dezamageste.
Salariul Menstruatie: vine o data pe luna si tine 4 zile

Bulisor, tu ce vrei sa faci cand vei fi mare ?
- Visez sa fiu miliardar, ca tatal meu.
- Pai ce, tatal tau e miliardar ?
- Nu, e un visator.

O blonda cu masina e oprita de politist:
-Permisaul tau te rog.
-Ce este ala?
Cartela aceea cu poza ta.
Blonda se uita in geanta si gaseste oglinda,se uita in ea si i-o da politustului.Acesta priveste in oglinda si la randul sau spune.
-Ma scuzati,dar nu stiam ca lucrati in politie.

doi politisti gasesc 3 grenade pe un camp. Unul Zice:
-Hai se le ducem la sectie!!!
-Si daca explodeaza una???
-spunem ca am gasit doar doua.

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 36+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata,

Fetele, poftiti la cafeluta, sau pt cine nu bea cafeluta, ofer un ceai sau un capucino

Eu am visat asta noapte ca m-am internat si ca am nascut un bebel de 3670 grameCe m-a distrat e ca dr era cam prea "grijuliu" cu mine si nu prea ii venea sa ma externeze, ca parca stia ca nu o sa ma mai vada niciodata...Si aveam o rezerva superba..mai draguta decat este ea in realitate. Si parca mi-a facut dr mie cadou de nastere un parfum..deci nu i-am dat eu lui bani Ciudat, nu?

Bluekidoo chiar m-am bine dispus de la prima ora...Ultimele poante au fost super cool

Anca

cu Codrin Fabian in 37 saptamani
AMR 3+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Neata fetelor!

Am dormit groaznic sau mai bine zis...n-am prea dormit. Bebe a fost cam neastamparat si m-a cam inghiontit. Mai intai in splina sau prin zona, iar acum in zona apendicelui... Nici nu stiu cum sa stau, ca de mers...nu se prea pune problema. Nu stiu ce sa fac...

29 Radu Alexandru
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neatza mamici!
Va salut si eu de la un ness, un ceai cu lamaie si un strudel cu mere.
De 2 zile dorm tare prost noaptea, ma doare spatele si visez urat, de ex aseara am visat ca nascusem un copil fara nas
Am burta maaare, seara am usoare contractii si intrucat simt ca se apropie momentul (adica mai e o luna care mi se pare ca va zbura rapid) am tot felul de emotii.
Dar dupa cum spuneti voi aici, organismul femeii e facut pt asta, asa ca trebuie sa ma descurc si am incredere in Doamne Doamne ca va fi ok!

35+ Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

annya, ce frumu poze...si mamica... bravo sotiorului ca ti le face. arati excelent...ca o graviduta
nibi niki, tu zau ca esti o fetiscana cu burticuta..tare dulce
DianaMi, puiul mic...adica mare!!! ma bucur ca sunteti bine si creste...deja are o luna !!
Multumim de informatii, foarte utile, si ai tu un fel special de a spune..., pt mine esti o super mamica

Am dormit si eu ceva mai bine...doar ca pe la pranz deja o sa fiu deja obosita Azi vine mama, dar tot n-o sa stau eu prea linistita ca pana la urma tot eu stiu ce si cum trebuie facut si asezat. Dar totusi e un ajutor.asta daca o lasa Alex, cum se vad rar, el ar vrea doar sa se joace impreuna.
pupici la burtici... sa aveti o zi frumoasa

Ioana, 36+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

dianami! bravo! mare noroc au fetele cu tine! jos palaria! te admir! (o fi poate si din relaxarea care ti-o da un fel de deja-vu avand 3 copii)

babykidoo, grozaaaaaaaaaaaaaaaaave bancurile! i-l zic lu barbatu-meu pe ala cu serpishorii:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIF_pif spune:

Salutari burtici si din oartea mea!
In primul rand
Kossir felicitari!! Bun venit pe lume micutei Sofia!
Sa fie sanatoasa si norocoasa! Si tie mami multa sanatate si laptic mult si bun!
Ella tu intrebai de Galactogil. Este cumva pt stimularea lactatiei sau ce este? Si unde se gaseste?

Diana ma bucur ca puiul tau e bine si creste sanatos! A trecut deja o luna! Numai bine in continuare! Si multumim ca iti faci timp sa ne ai si noua sfaturi!

burticilor si mamicilor!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Neata neata, noi suntem bine tot in formula 2 in 1, am avut contractii azi nopate cum ma intorceam de pe o parte pe alta, am luat nospa si acu e totu ok.
M-ati inebunit cu fructele de mare , eu sunt inebunita dupa peste si fructele de mare, la cat mi a plouat in gura ieri va spun ce am facut , langa mine s-a deschis un mall de curand care are un restaurant numit nordsee si are numai peste si fructe de mare , mi am trimis sotu si mi a luat calmari prajiti si creveti la gratar, acu n-o fi sanatoase ca cele facute in casa dar eu acu ma rasfat de fapt imi e un picut frica sa se intample momentu repede si incerc sa urmez sfatu drului sa nu fac mari eforturi odihna in pat cu nospa pana saptamana viitoare intre 22-24.
pup toate fetele

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 38+ Daniel
AMR aprox. o saptamana
BEBE

Mergi la inceput