Dragoste neinchipuita.

Dragoste neinchipuita. | Autor: mamaluiRalph

Link direct la acest mesaj

Eram de putin timp impreuna eu intr-o noua tara Robert din todeauna aici, problema cu limba(nu este prea usoara) am hotarat sa mai asteptam pana vom avea un bebe.
Insa bebele nostru a avut alte planuri pentru noi, asa ca pe 21 mai 2007 am avut ultima menstruatie. Am stiut cu 3 zile inainte de ,,urmatoarea"menstruatie ca sunt insarcinata pentru ca aveam tot timpul aceelasi simtome ceea ce acum nu mai veneau. Asa a aflat Robert ca sunt insarcinata cu o zi inainte de data la care trebuia sa imi vina.normal a avut o stare de soc(inca mai rad cand imi aduc aminte)nici atunci nu m-am putut abtine. A doua zi am facut testul pozitiv papa ia trebuit cateva ore sa realizeze ca de fapt este cel mai important eveniment din viata noastra. De atunci am inceput sa il iubim pe bebe.
Am avut o sarcina de cosmar, vomitam de cand ma trezeam pana adormeam m-am umflat , am avut dureri ingrozitoare, ma dureau degetele, incheieturile, nu puteam sa respir, aveam arsuri si totusi ma bucuram ca simt miscarile acelea in burtica care cu timpul deveneau din ce in ce mai puternice.Bebe (Ralph Gabriel) era calculat pe 25 februarie 2008, pe 06 februarie 2008 am avut dureri suportabile de burta peste noapte (am putut dormi)dar simteam ca trebui sa merg sa fac pipi, nu reuseam sa ma intorc sa cobor din pat,nu vroiam sa il trezesc pe Robert si am tot incercat sa imi intorc picioarele cand am reusit la 05:15 m-i sa rupt apa. am simtit ca si cum as avea un balon in burta plin cu ampa si sa rupt o senzatie ciudata. L-am trezit pe Robert eram pregatiti si bine informati pentru asa ceva. Am facut dus apoi am stat in cada sa ma relaxez am avut contracti suportabile pana la 07:15 apoi au inceput asa zisele adevaratele contracti. Eu ma tot gandeam daca astea dor asa sa vezi cand or veni cele adevarate dureroase ce ma asteapta(mai dureroase nu au venit) dar m-am relaxat tot timpul foarte mult asa nu am opus rezistenta la durere si nu am incordat nici un muschi si am incercat sa respir bine, nu stiu daca asta m-a ajutat sau am avut eu pur noroc de contracti nu foarte dureroase. La 08;30 am sunat la moasa a venit in 10 minute dilatatie 3 cm intr-o jumatate de ora sa mai dilatat 1,5cm, moasa hotaraste ca trebui sa mergem la spital.Pe la 10:00 ne-am instalat in camera cu o asistenta,moasa si papa. Pana la 11:00 am respirat primeam apa dintrun pahar cu paiul asistenta ma tinea de mana ma masa si respira odata cu mine la contracti papi la fel moasa imi spunea tot felul de lucruri interesante sa imi distraga atentia si chear reusea foarte bine ca vorbeam cu ea si ii spuneam din cand in cand ca ii spun mai departe dupa ce respir dupa contractie. De la ora 11:00 am inceput sa imping am crezut ca au trecut doar 2 minute pana mi-am tinut marea mea dragoste,iubire,realizare,visul visurilor mele baietelul meu scump Ralph. Trecuse 0 ora si 2 minute Ralph sa nascut la 12:02, papa a fost asa de emotionat ca a uitat sa imi spuna ca este baietel, moasa la fel asa am controlat singura sa vad ce este. L-am primit direct pe piept si nu puteam sa ma opresc din a spune ca este bebele meu.Este asa un sentiment puternic ca uiti de durere imediat, la mine placenta m-a mai dat cateva contracti 4 sau 5 pana a esit. Nu s-a pus nimeni cu coatele pe burta mea ca sa ma,,ajute"sa iasa bebe mai repede(de asta imi era groaza)citind la alte povesti de nastere cum procedeaza in spital in Romania.
Pe Ralph am reusit sa il vad ceva mai tarziu din cauza ochilor mei care se umflase asa de mult de nu puteam vedea decat in tavan asta de la impins. La ora 15:00 sa constatat ca suntem bine amandoi si am primit unda verde de a pleca toti trei acasa. Am fost dusa cu scaun cu rotile pana la masina Ralph era in scaunul de masina dar pe picioarele mele eu eram cu gura pana la urechi si imi venea sa strig in gura mare ca am cea mai mare comoara din lume ca sunt mamica ca am un baietel.

Dupa 2 saptamani Ralph a facut o eruptie pe piele nu am aflat niciodata de la ce dar ne gandim ca de la scutec ca si acum nu suporta decat pempers. Apoi a inceput sa vomite tot ce papa si din cce in ce mai mult, medicul nostru de fam era in vacanta l-au vazut 5 medici si toti au spus ca este normal ca asa mai vomita bebelusi dar el nu mai crestea deloc la o luna avea aceeasi grutate de la nastere 3280g. dumnezeu ne-a ajutat si a venit Dr.nostru de fam la timp si asa am ajuns de urgenta sa il operam si asa i-am salvat viata lui Puiutul meu drag. Inainte de operatie a stat 24 de ore in perfuzi ca nu il puteau opera ca era deshidratat. A avut muschiul din jurul stomacului ca un inel si se strangea deasupra stomacului din ce in ce mai mult asa ca nu putea sa treaca mancarea in stomac decat foarte putin cat sa faca pipi ci caca.De aceea ceeilalti dr nu au putu spun ei realiza cat de grav a fost este o boala rara care apare in general la baietei. Multumesc lui Dumnezeu ca il am ca este sanatos ca topaie si se joaca si ca nu ma asulta foarte mult si daca ii spun ca nu are voie sa faca ceva incearca sa faca mai repede pana vin eu la el.
Asta a fost povestea noastra cu Ralph, acum il asteptam pe cel de al doilea bebelusi sare trebui sa se nasca zilele acestea Eu sunt insarcinata in 39 de saptamani si 4 zile, primesc in fiecare zi pupicuri de la Ralph pe burtica pentru bebe. Ii controleaza camera lui bebe sa vada daca a venit si vrea sa ii dea suzeta lui bebe.
Toate astea nu stiu cum ii vin in capusorul lui micut si drag mie dar cred ca invata foarte mult la gradinita despre fratiori si surioare.

Va multumesc pentru rabdare poate pe cineva va ajuta experienta mea si voi reveni cu cea de a doua nastere si poveste de o noua Dragoste neichipuita.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Felicitari mami! Nastere usoara la bb2.

19+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluiRalph spune:

Multumesc Adriana si tie la fel nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Felicitari!
Nastere usoara si un bebe sanatos si macacios!

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Al doilea bebe se numeste Timon Cristian sa nascut pe 16 februarie la ora 12:01 cu 3975g si 52 cm. Nastere pe cale naturala nici o cusatura travaliu a inceput la 04:15.
Am sa scriu povestea nasteri in curand cand voi avea putin mai mult timp.
Pe scurt a fost o nastere frumoasa si ma bucur din tot sufletul ca sunt mama de doi baieti pe care ii iubesc din tot sufletul si sunt tare mandra de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Felicitari! Sa-ti traiasca baieteii si sa te bucuri alturi de ei!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Timon si eu suntem in spital internati de vineri pt ca se opreste din respirat si se invineteste.
Nu se stie ce are ii se fac analize la sange in fiecare zi si este subobservatie monitorizabila, se presupune de o infectie a sangelui si tuse convulsiva, din fericire pt tuse convulsiva el nu tuseste aproape deloc, deci Doamne ajuta sa nu fie. Asteptam rezultatul analizei laringian normal dureaza o saptamana fiind bebelusi de 3 saptamani este trimisa la urgenta dar si asa dureaza cateva zile.
Daca merge bine il vor lasa fara furtunasul cu oxigen cateva zile pana la o saptamana timp in care il vor monitoriza mai departe sa vada daca poate respira singur deocamdata nu poate decat cam 95%ce ne arata noua monitorul.

Ralph fratele mai mare sufera mult de tot ca mami si bebe nu sunt acasa a fost odata aici si l-a vazut pe bebe cu atatea furtunase si cabluri pe el si s-a cam speriat a fost si o faza hilara ca a vazut borcanasul cu lichid unde se produce oxigenul arata ca si cum ar clocoti apa si Ralph cand trebuia sa plece a mers la oxigen si ia spus La revedere
In dimineata asta mi-a spus Robert ca nu a vrut nimic decat pe noi sa ne gaseasca ne-a cautat prin toate camerele si apoi nu a vrut nici la bunica nici la bunicul (normal este toipt dupa ei) doar la Papa in brate cu suzeta in gurita foarte trist nu a vrut nici sa manace problema incepe sa devina mare si acasasi nu stiu cum sa ma impart sa fiu si cu Timon si cu Ralph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Multa sanatate puiului proaspat venit pe lume, si sa va reintregiti cat mai curand familia va doresc!

Mergi la inceput

Am aflat diagnosticul lui Timon am scris totul la povestea de nastere a lui se numeste ,,Dolafanelul meu Timon"
Ralph are stari diferite joi seara cand a venit la noi m-a tinut numai in tipate si a tras de bluza de pe mine mi-a dat palme in cap si cam peste tot asa nu imi recunosc fiul, in schimb ieri cand a venit a fost foarte dragut cu mine il intrebam daca imi da voie sa il pup venea sa il pup numai ca acum daca are nevoie de ceva sau daca vrea sa ne arate ceva nu ma mai striga pe mine ci pe taicas-o, Asta imi lipseste sa fiu sincera dar in aceelasi timp ma bucur ca este asa de apropiat de Robert.
Soacramea a stat tot timpul asta la noi si mi-a spus ca Ralph este total dezorientat acum nu intelege de ce eu si Timon stam in spital pe o psrte crede ca l-am parasit pt Timon chear ieri nu am mai avut nici o reactie la Fratis-o sa il pupe sau sa il salute cum facea deobicei nu l-a bagat deloc in seama.
Si eu am probleme ca nu mai pot de dorul lui si abia astept sa ajung ACASA SA MA JOC CU EL SA IESIM AFARA SA ne pupacim inainte de culcare de obicei cand il duc la culcare avem un ritual de schimbat pempers spalat pe dintisori pe manute pe fata(daca nu este zi de cada)apoi ne imbracam cu pijamaluta ne luam putin la lupta cu pupaturi si ii manac putin piciorusele si burtica apoi ne luam in brate asa putin pana se linisteste il pun in patut ii dau ursuletul si catelusul si inainte sa plec din camera lui ii iau nasul intre degete si ii spun ,,sa pape mami de nasuc" daca uit asta ma striga sa vin sa ii manac nasucul
Toate astea imi lipsesc asa de mult.
Dar in curand vom merge acas.

Sanatate voua si celor dragi voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirelou spune:

Tare emotionant tot ce citesc aici!!!

Mamica lui Ralph, iti urez putere multa si sananate micutului Timon. Ai rabdare cu Ralph si vorbeste-i cat mai mult despre ce se intampla de fapt, chiar daca ai impresia ca e mic si nu intelege. El pe de o parte moare de dorul tau si pe de o parte vrea sa te "pedepseasca" pentru absenta ta... si a micutului Timon pe care, in mintea lui de copil, il vede "vinovat" ca mami nu e cu el.

Am citit si povestea nasterii lui Timon si a bolii...din pacate. Ce curajos e mititelul tau, prin cate a trecut deja!

Curaj si Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Multumesc Mirelou.
Incerc sa vorbesc cu Ralph despre multe si cateodata pare ca intelege pe de alta parte face tot felul de prostioare sa atraga atentia, acum taicas-o este plecat cu serviciul mai mult de acasa si bineinteles ca ii simte mult lipsa si cu 2 copilasi stim cu tate ca nu este prea usor sa ii impaci pe amandoi la varsta asta. Din fericire pe Timon il alaptez si costa timp in care Ralph se plictiseste si incepe sa se razbune pe bebe incercand sa il ciupeasca sau sa ii rasuceasca mainile sau pur si simplu se arunca pe noi.
Am incredere ca o sa vina si perioade mai bune.

Mergi la inceput