Dragoste neinchipuita.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluiRalph spune:

Pentru ca suntem din nou in spital Timon si eu a venit astazi si Ralph in vizita si spre deosebire de data trecuta se pare ca intelege mai mult ca mami si bebe trebui sa ramana in spital pentru ca bebe este bonlavior si nu putem veni acass.
Suntem de joi internati si cand au venit bunici miercuri seara sa ramana cu Ralph fiind si el cu temperatura 40.4 din fericire a durat doar o zi, cand ia vazut a inteles ca noi trebui sa plecam timon si eu, a inceput sa planga si nu vroia sa ii pupe ceea ce normal este inebunit cu bunici.
Joi trebuia sa fim la spital pe la ora 12:00 ii promisesem lui Ralph cu o zi inainte ca il plimb cu masina dar ca mama nu poate miercuri ca atare joi dimineata m-a baziit tot timpul cu auto mama auto...
Atunci am vazut ocazia sa incerc sa vorbesc cu el poate intelege mai bine si nu mai sufera asa de mult ca data trecuta, am plecat cu AUTOOOsi pe dum veselie pana am inceput sa vorbesc despre plecarea noastra nici nu pot sa imi imaginez ce este in capusorul lui de 2 ani si 6 sptamani, il intrebam daca intelege si spunea DA suspinad si curgandu-i niste lacrimi de mi-a rupt inima.
Dar se pare ca chear a inteles ceva si se joaca cu papa si bunici merg mult pe afara si cu bicicletele.
Noi mai avem de stat ca nu se stie ce are Timon si tot ii fac analize peste analize si presupuneri dar concret nu stiu ce are.
Mai multe despre el scriu la DOLAFANELUL MEU TIMON (asa nu se supara Ralph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluiRalph spune:

Imi aduc aminte dupa ce a venit Ralph pe lume ca gandeam daca voi mai avea un alt copiil voi putea iubi asa de mult ca pe Ralph si credeam ca nu, pentru ca simteam asa de multa dragoste pentru el (asa simt si acum)incat credeam ca este maximul cata dragoste pot avea il iubesc pe Ralph cu toata finta mea il iubesc asa de mult ca nu credeam nu imi inchipuiam ca poate exista asa o dragoste ma simt asa cuprinsa intr-ul totul de iubirea de mama pe care o am pentru Ralph, si totusi cand a venit pe lume Timon am simtit la fel de mult ca si la Ralph si simt asa de mult si pentru amandoi la fel si cred ca nu conteaza cati copii ai ii vei iubi pe toti la fel cu aceeasi intensitate.
Pe Ralph il am in situatia in care trebui sa il las mai mult deoparte penru ca acum Timon are foarte multa nevoie de mine si trebui sa ii fiu alaturi la toate prin cate trece micutul meu luptator, si sper ca Ralph in capusorul lui sa inteleaga ca mami il iubeste la fel de mult ca si inainte si ca si pe Timon si ca mamai nu l-a abandonat.
Am citit povestea la o colega de aici inainte sa nasc si a avut o fraza cu baietelul ei cel mare care mi-a ramas in cap si care m-a facut atunci sa plang si plang de cate ori ma gandesc la ea si la Ralph al meu, vorbesc despre Monalac si baietelul Cris care a intrebat un tantar de ce este trists tantarul, raspunzandu-si singur a spus ,,si pe tine te-a parasit mami a ta"Cris fiind atunci cu bunica lui si mami a lui trebuiind sa mearga pentru a nustiu cata oara in spital avand probleme cu sarcina aceeas problema pe care a avut-o si cu Cris.

Ieri a fost Ralph impreuna cu papa ca sa ne luam ramas bun pana pe 10 cand il vom vedea din nou pe papa si vom fi din nou impreuna toti 4. De data aceeasta a vrut sa il pupe pe Timon chear de doua ori am fost mirati amandoi pt ca ultimele 2 dati cand a fost aici nici nu sa uitat la timon nu a facut nici un gest pentru el.
Si noi credem ca in capusorul lui toata vina ii apartine lui fratiorul sau, noi mami si papa nu stim cum sa procedam sa nu il afecteze situatia asta foarte mult si inorice caz sa nu lase urme mai tarziu.
Dupa o jumatate de ora am inceput sa sarim ca broscuta ca aici am ras ne mai facand-o de mult,(Timon este la zilele de reglare a facut ieri 6 saptamani si a stat 2 zile mai mereu la san deci a marit productia)si acum nu vrea Ralph decat cu mami sa sara ca broscuta si mami cu sani ca doi pepeni simteam ca am 10 kg la un san si imi sareau cand in sus cand in jos si durere ma tineam eu de ei dar totusi, Robert radea Ralph a avut asa o bucurie sa simtit foarte bine si cand au trebuit sa plece bineinteles ca nu se desfacea de la gatul meu dar ne-am imbratisat toti trei si ne-am pupat foarte mult ne-a luat si pe mine si pe papa de gad si ne-a strans cat a putut el la pieptul lui

Vacanta noastra a trebuit sa o amanam sfatuiti de pediatra totusi mai bine mai asteptati asa ne-a sfatuit, dar gasim noi ceva frumos pt Ralph.

P.S Daca aveti sugesti cum asi putea sau ce ar trebui sa facem cu Ralph cum sa il facem sa uite perioada asta si sa se simta din nou in siguranta astept sugesti si sfaturi.

Multumesc anticipat.

Mergi la inceput