BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (128)
Raspunsuri - Pagina 10
Eleysa spune:
Lucia, mie din spital mi-au spus ca fructe pot sa mananc banane, mere, kiwi si pepene rosu
...asa ca eu am papat din cele mai sus mentionate ...si ca sa fie treba treaba am mai bagat si cate un snitel de pui din cand in cand ... ca parca numai gratar mi se ia. Pana acum am observat ca e destul de ok ...adica crizele de colici pe care le-a avut pana acum nu au avut legatura chestiile "interzise".
Elena,
fericita de matzulina Maria Isabela
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic, Primele poze, Primele poze acasa, Prima baitza
Beatrice1982 spune:
dam de baut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pe scurt repede azi facem o luna.........................
wow cand a trecut????????????????????
deci imi dai liber mai cris d?![]()
lasa ca am sa incerc asa ca....................doamne ajuta
vin cu rezultatul maine.........![]()
v-am pupat pe mamici pe copilici si pe burtici.......
Bea
de
bebe roz Ivan Matei
Doamne ajuta !!!!!!!!!!
Poze Ivan
cris.dogarel spune:
daaa, chiar
LA MULTE LUNITE FRUMOASE SI NRCOLICOASE, IVAN!!

gooo, bea, aveti 2 motive: Sf. Valentin si 1 luna..

Cris, mami de
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
AMR: 8,5 kile!![]()
poze
povestea noastra
cris_mario spune:
hy 
am scapat si eu de musafiri...ieri fff tarziu...
si azi am fost in vizita la soacra ![]()
azinoapte am stat de panda...a stat linistita numai la mn pe burta...off...nu am inchis un ochi,st franta 
Bea la mai multe lunite necolicoase si cat mai frumoase si sanatoase 

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
nikole
...
nu am gasit povestea ta 
bn ati revenit onitza si vivi 
rani la sani am avut si eu,dar au trecut singurele...fff repede ![]()
lucia...wow!!! si video..super tare piticul tau 
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gratiana77 Am vorbit aseara cu OFE si e bine. La fel si bb Bogdan. O felicit pt ca a avut taria de a naste fara epidurala. Oricum nu avea cine sa i-o faca in ziua respectiva. Practic nu a avut de ales. Oricum, a fost o curajoasa si o felicit pt asta. ![]() ![]() ![]() de buburuza Amaris-Stefaniapoze |
ms de vesti
...ii asteptam cu poze 
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cristies spune:
Buna!!!
Am citit oarecum tot dar mi-a fost lene sa mai deschid o pagina asa ca, ce mi-oi aminti ramane de vazut.
Elefantica, Evyme bine ati revenit.
Elefantica, nu mai repeta proba laptelui. Daca va iesi aiurea (cum zice toata lumea) familia iti va recomanda sa treci pe lp pentru ca tu nu ai
. Daca e sa iei hotararea asta, nu pe acest test trebuie sa te bazezi ci pe cresterea intr-o saptamana cel putin.
Evyme, du-l la medic pentru bubite. Nu e neaparat grav, si noi ne-am tot plans de ele dar erau doar pe fata si pe piept... Pediatrul... mie mi-a zis medicul de familie ca daca e nevoie ma trimite el.
LA MULTE LUNITE IVAN DE BEA!!!
(si go, go, go, go BEA!!!!)
Alexutzzza, tu de fapt ce culoare vrei sa aiba Yannis ochii? Ca voi sau ca matusa?
Vi4i, super operatia ta, la doar doi cm
.
Floricel si eu vreau reteta de paste, pls!!1
Larisel, felicitari ca te-ai apucat de job!
Lucia, tu de ce nu mananci decat gratar? Alaptezi?
Cris.dogarel, ai o saptamana fara Ana? Poate te mai odihnesti desi sigur iti va fi dor de ea...
Vi4i, nu stiu sa-ti zic cat trebuie sa doarma bebe... al meu la aproape 6 saptamani nu mai doarme decat cate jumatate de ora ziua (sa zic ca se aduna doua ore in total). Azi a fost smecher. S-a jucat cu jucariile. Va pun poze mai tarziu, acum ma bag sa fac un chec ca i-am promis sotului
.
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui elefantica Lucia, mie din spital mi-au spus ca fructe pot sa mananc banane, mere, kiwi si pepene rosu Elena, fericita de matzulina Maria IsabelaBurtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic, Primele poze, Primele poze acasa, Prima baitza |
sorry ca ma repet dar eu mananc absolut orice in afara de carne cruda, alcool tarie, branza cu mucegai, fasole uscata. Asa mi-au zis in spital
Nu mananc supe, ciorbe, mananc carne tocata, chiftele carnati prajiti, cartofi prajiti paste cu varii sosuri cu varii condimente, bbe sufera de foame si rasfatz, dar nu colici, cel putin nu deocamdata....
de
Yannis
Rebiana27 spune:
Cris.m uite AICI povestea nasterii lui Nik0le!
Bea la multe lunitze grasunului! 
Mami de Luca
again ~
Diana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui cristies Buna!!! Alexutzzza, tu de fapt ce culoare vrei sa aiba Yannis ochii? Ca voi sau ca matusa? Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
Ca matuuusaaaaaa

vreau sa ramana asa, albastriiiii 

.Doamne ce tare e gargaritzu tau

se joacaaaa 

pai si daca doarme asa putin ziua tu cand mai faci ale tale/ ale casei??
de
Yannis