BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (128)
Raspunsuri - Pagina 11
cristies spune:
Marse, de ce te duci la control la Caritas? Mie mi-a zis sa vina medicul de fam. acasa.
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Ca matuuusaaaaaa ![]() ![]() ![]() vreau sa ramana asa, albastriiiii ![]() ![]() .Doamne ce tare e gargaritzu tau ![]() ![]() se joacaaaa ![]() ![]() ![]() pai si daca doarme asa putin ziua tu cand mai faci ale tale/ ale casei?? de Yannis |
In bucatarie il iau cu mine in balansoar. A inteles ca trebuie sa se miste el ca sa se balanseze ala si e cumintel. In rest il mai pun in patutul lui, in canapea, in scoica si mai fur cate douazeci de minute...
Si eu as vrea sa-i ramana ochisorii albastri.

Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
Mamidepuiuti si Ayanna_xem, sa va traiasca crestinii!
Azi implineste Alexis 40 de zile. Oficial nu mai sunt lauza!!! Uraaa!!! Trebuie sa descopar o biserica prin apropiere sa ne citeasca.
Asadar, dau de baut in completare la Bea! Fiecare ce-si doreste!
Cristina,
de gargaritz Alexis.
cristies spune:
Poze cu jucaria in manuta!
Cristina,
de gargaritz Alexis.
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Poze cu jucaria in manuta! Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
ff tare

ana vine maine, nu pot sta atat fara ea... nici ea fara ema/noi...
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)AMR: 8,5 kile!
poze
povestea noastra
lucia2000 spune:
| citat din mesajul lui cristies Buna!!! Am citit oarecum tot dar mi-a fost lene sa mai deschid o pagina asa ca, ce mi-oi aminti ramane de vazut. Elefantica, Evyme bine ati revenit. ![]() Elefantica, nu mai repeta proba laptelui. Daca va iesi aiurea (cum zice toata lumea) familia iti va recomanda sa treci pe lp pentru ca tu nu ai . Daca e sa iei hotararea asta, nu pe acest test trebuie sa te bazezi ci pe cresterea intr-o saptamana cel putin. Evyme, du-l la medic pentru bubite. Nu e neaparat grav, si noi ne-am tot plans de ele dar erau doar pe fata si pe piept... Pediatrul... mie mi-a zis medicul de familie ca daca e nevoie ma trimite el. LA MULTE LUNITE IVAN DE BEA!!! (si go, go, go, go BEA!!!!) Alexutzzza, tu de fapt ce culoare vrei sa aiba Yannis ochii? Ca voi sau ca matusa? Vi4i, super operatia ta, la doar doi cm .Floricel si eu vreau reteta de paste, pls!!1 Larisel, felicitari ca te-ai apucat de job! Lucia, tu de ce nu mananci decat gratar? Alaptezi? Cris.dogarel, ai o saptamana fara Ana? Poate te mai odihnesti desi sigur iti va fi dor de ea... Vi4i, nu stiu sa-ti zic cat trebuie sa doarma bebe... al meu la aproape 6 saptamani nu mai doarme decat cate jumatate de ora ziua (sa zic ca se aduna doua ore in total). Azi a fost smecher. S-a jucat cu jucariile. Va pun poze mai tarziu, acum ma bag sa fac un chec ca i-am promis sotului .Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
Dap, bebelusul meu mananca exclusiv lapte de san.
Beatrice1982 spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel daaa, chiar LA MULTE LUNITE FRUMOASE SI NRCOLICOASE, IVAN!!![]() ![]() gooo, bea, aveti 2 motive: Sf. Valentin si 1 luna.. ![]() ![]() Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 8,5 kile! poze povestea noastra |
mersi da n-am prezervativ acasa..........
coitul intrerupt merge, sau ma aleg cu vreo fetita...........

Bea
de
bebe roz Ivan Matei Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan
Beatrice1982 spune:
mersi cris mario. cristies si rebiana..sper sa fie tot asa necolicoase ca si pana acum...............
eu am perne amri 80X80 si am descoperitca doarme tare bine in el...........
cristies nu mai esti lauza????
superrrrrr
Bea
de
bebe roz Ivan Matei
Doamne ajuta !!!!!!!!!!
Poze Ivan
cristies spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Dap, bebelusul meu mananca exclusiv lapte de san. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Felicitari si multe

de la mine! Eu incerc sa mananc sanatos, dar scap in porumb in ciocolata si alte dulciuri. Si laptic cu biscuiti nu mai zic...
.Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
lucia2000 spune:
Multumesc Cristies.
Eu mi-am propus sa-i dau exclusiv lapte de san pana la 6 luni.
Sper sa ma ajute dumnezeu sa si reusesc.

Yannis
. Daca e sa iei hotararea asta, nu pe acest test trebuie sa te bazezi ci pe cresterea intr-o saptamana cel putin.