BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (128)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Multumesc Cristies.
Eu mi-am propus sa-i dau exclusiv lapte de san pana la 6 luni.
Sper sa ma ajute dumnezeu sa si reusesc.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Si eu la fel. Toate emisiunile pe care le vad si tot ce citesc asta recomanda. Dar am avut o surpriza in persoana unei prietene care a inceput diversificarea la 3 luni la recomandarea medicului PEDIATRU! Si cu explicatia "o sa uite bebe sa manance". Dar stia bebe in burtica sa manance sau de unde? Dintr-o viata anterioara? Eu nu mai inteleg cum sta treaba asta cu diversificarea neam. Tre' sa ma pun pe studiat...

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TATI DE LOREX!

LA MULTI ANI LUCA ALEXANDRU DE LYLLYK!!!

LA MULTI ANI NICHOLAS DE SIMONETTE!!!

LA MULTI ANI REBECCA MARIA DE MARIA11MARIA!!!

Mergi la inceput

Fetele, mi-am adus aminte cum de am eu gauri in urechi.

Bunicii mei locuiesc foarte aproape de vechiul nostru apartament si parintii ma lasau la ei cand plecau la serviciu. Intr-o dimineata trece o tiganca pe strada (eu eram mica, sa zic vreo doua-trei luni) si o striga pe bunica-mea, ca a venit sa-mi puna cercei, ca s-a intalnit cu mama in statia de autobuz, ca mama a ales cerceii si ea a venit sa-i puna. Cum nu erau telefoane mobile (pe vremea mea maica...) bunica-mea a lasat-o i-a dat banii cat a vrut si dusa a fost tiganca. Cand a venit mama de la serviciu sa lesine si alta nu. Faza tare e ca desi a fost facuta in conditii mai mult decat precare si mi-a pus in urechi niste gablonturi nu numai ca nu m-am infectat dar nici macar n-am plans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Cristies pediatra mea este de acord cu mine.
Bunicile bebelusului nu prea sunt dar nici ca-mi pasa
Pe vremea lor era alta poveste. Zic ele ca vezi doamne nu mai invata sa mestece daca nu ii dau devreme mancare.
Uite ca eu sunt capoasa si daca ma ajuta dumnezeu nu am sa-i dau.

Mergi la inceput

Bea cica daca alaptezi exclusiv, sansele sa ramai gravi sunt de 2%.

Dar sa fiu in locul tau n-as risca, mai ales dupa cezariana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Bebe al meu papa cam rar (i-am dat la 11 sa pape si acum am incercat sa-l trezesc ca sa-i dau din nou, dar nu vrea sub nici o forma ) Mie mi se pare ca nu suge prea bine (in plus, am si niste dureri infioratoare cand il pun la san), asa ca il las un pic sa suga, dupa care ma mulg cu pompa si-i dau sa pape cu bibe... Oare fac bine asa?

Eu cred ca mai bine il lasi pe bb sa suga ... incearca cu mameloane de silicon. Nici cea mai buna pompa din lume nu poate sa scoata lapticul precum o face bb.

Citat:

O alta problema ar fi cu scaunele (vineri nu a avut nici unul de cand am plecat de la spital, ieri a avut doua, iar azi inca nimic) si cu pipi (azi nu a facut decat de 2 ori pipi pana la ora asta) Oare sa fie din cauza ca papa prea putin? Dar daca papa prea putin, de ce nu se trezeste sa pape mai des? Ce sa-i fac?

Nu cred ca e ok cu pipi asha de putzin. Si la bb-i asha de mici cica trebuie sa-i trezesti la 3 ore sa pape daca singuri nu o fac. Vorbeste mai bine cu un medic. La noi bb-linele faceau kk aproape la fiecare masa in primele 2-3 saptamani, apoi cam 2-3 pe zi, pt ca acum sa faca unul la 2-3 zile, dar pipi fac la greu. Aproape ca tot schimb pampersii de la o masa la alta (cam din 3 in 3 ore ziua si cam la 4-5 ore noaptea dar nu chiar tot timpul)... in ritmul asta o sa ajung la sapa de lemn... pana acum cred ca deja am cumparat un camion de pampersi.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5).............Target 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Si apropo, ca am vazut postul lui Nikole legat de sangerari,eu deja nu mai sangerez decat foarte putin (am doar 4 zile de la nastere)... Cat dureaza treaba asta cu sangeratul si cat de mult trebuie sa sangeram?

fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

Teoretic perioada de lauzie cu tot ce implica ea (lohii, depresii, balonari etc) expira la 40 de zile de la nashtere.

Si la mine sangerarea abundenta s-a oprit relativ repede dar tot am mai avut niste scurgeri rozalii sau incolore.

amr tot 7 kile (din 23.5).............Target 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Fetele eu nu mai stiu ce sa mai mananc.
Nu am voie fructe si legume in stare naturala, nu am voie prajeli, nimic prajit.
Deci ce mai ramane?
Ca eu m-am saturat de gratare.
Si nici nu merg asa goale fara o salata, ceva.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Eu mananc aproape orice... fara varza, fasole, mazare, acidulat. Evit cruditatile, dar totushi vreo 2-3 fructe pe zi mai merg. Mai rau eu incalc cu dulciurile... cioco, eugenii, bombo etc... nu pot sa ma abtzin pt ca din ele imi iau energie, altfel sunt chiauna, mai ales ca inca ma incapatzanez sa nu beau cafea. Eu chiar am incalcat drastic restrictziile si am mancat usturoi (cu peshte), dar fetele nu au fost prea afectate... au strambat un pic din nas dar au mancat si asha. Cica daca le obishnuiesti din sarcina cu unele gusturi in perioada alaptarii poti sa mananci linishtita chestiile alea (de ex. in cazul meu usturoiul). Totushi nu fac abuz.

amr tot 7 kile (din 23.5)...........Target 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

dam de baut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pe scurt repede azi facem o luna.........................
wow cand a trecut????????????????????

deci imi dai liber mai cris d?
lasa ca am sa incerc asa ca....................doamne ajuta
vin cu rezultatul maine.........

v-am pupat pe mamici pe copilici si pe burtici.......

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

La mai multe lunitze? Poze de 1 luna nu ne pui?

amr tot 7 kile (din 23.5)...........Target 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

hy

am scapat si eu de musafiri...ieri fff tarziu...si azi am fost in vizita la soacra

azinoapte am stat de panda...a stat linistita numai la mn pe burta...off...nu am inchis un ochi,st franta
Bea la mai multe lunite necolicoase si cat mai frumoase si sanatoase

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Trebuie musai sa te odihnesti ca sa ai laptic bun pt bb. Mai zi-le la musafiri sa o lase mai moale cu vizitele .

amr tot 7 kile (din 23.5)............Target 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput