BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (128)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Poze cu jucaria in manuta!

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Ce precoce e? Maine-poimaine o sa-l vedem ... felicitari!

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5)...........Target 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Citat:

Fetele, mi-am adus aminte cum de am eu gauri in urechi.

Bunicii mei locuiesc foarte aproape de vechiul nostru apartament si parintii ma lasau la ei cand plecau la serviciu. Intr-o dimineata trece o tiganca pe strada (eu eram mica, sa zic vreo doua-trei luni) si o striga pe bunica-mea, ca a venit sa-mi puna cercei, ca s-a intalnit cu mama in statia de autobuz, ca mama a ales cerceii si ea a venit sa-i puna. Cum nu erau telefoane mobile (pe vremea mea maica...) bunica-mea a lasat-o i-a dat banii cat a vrut si dusa a fost tiganca. Cand a venit mama de la serviciu sa lesine si alta nu. Faza tare e ca desi a fost facuta in conditii mai mult decat precare si mi-a pus in urechi niste gablonturi nu numai ca nu m-am infectat dar nici macar n-am plans.

Dar noi nu facem la fel nu?

amr tot 7 kile (din 23.5)............Target 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Se pare ca mamicile "nascute" au monopolizat discutzia si cele "nenascute" s-au pitit. Haideti iesiti la apel! Sau petreceti romantic VD???

amr tot 7 kile (din 23.5)............Target 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Buna seara,dragele mele,acum am reusit sa ajung la zi,vineri am fost la control,col inchis si cam dur,maine dimineata ma duc la spital sa ma mai vada dr,eu presimt ca nu raman,dar va anunt daca va fi ceva,oricum saptamana asta va avea loc marea intalnire.

Off,toate s-au strans acum,eu NU AM TIMP sa nasc

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si 38+Andrei Casian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

larisel la mine scrie ca nu am voie fasole uscata, de mazare nu stiam nimic si ammancat saptamana trecuta cred sau acu 2 sapt...nu a parut bb afectat, de ce nu e bine? si si eu mananc ceapa si usturoi iar bebe nu mai pleaca de la tzitzi so...cred ca si al mu e obisnuit din sarcina

lucia nu stiu ce au bunicile cu tine
eu asa stiu ca e regula la carte, daca dai LP ii diversifici la 4 luni si daca dai exclusiv san diversifici la 6 luni. Eu am o prietena care a alaptat pana la 8luni si nu a mai uitat nimeni sa mestece sau sa manance so.... go for it , te admir si te invidiez, dar eu nu rezist presiunii cu a mancat oare? cat? cat a luat? de ce plange? asa ca bag si LP la 2-3 mese din 5-6 pe zi

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

Buna seara,dragele mele,acum am reusit sa ajung la zi,vineri am fost la control,col inchis si cam dur,maine dimineata ma duc la spital sa ma mai vada dr,eu presimt ca nu raman,dar va anunt daca va fi ceva,oricum saptamana asta va avea loc marea intalnire.

Bafta, spor! sa fie intr-un ceas bun si sa fi asa cum iti doresti! O sa vezi ce frumos o sa fie!

de Yannis

Mergi la inceput

Pe cine pot suna in caz de ceva?Am luat niste nr de pe contul comun dar nu stiu pe cine sa deranjez

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Bafta, spor! sa fie intr-un ceas bun si sa fi asa cum iti doresti! O sa vezi ce frumos o sa fie!

de Yannis

Da,stiu ca va fi frumos,dar acum Sonia e destul de bolnavioara numai cand vad cate medicamente are de luat imi creste tensiunea,sotul e pe picior de plecare....eu totusi sper sa nasc joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:

Poze cu jucaria in manuta!

Ce precoce e? Maine-poimaine o sa-l vedem ... felicitari!

amr tot 7 kile (din 23.5)...........Target 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

De multa vreme ne rugam de el cu jucariile. S-a mai jucat cu ele dar nu stia sa le dea drumul, de-abia azi a invatat cand se plictiseste sa le dea drumul.

Ieri i-am facut cunostinta cu florile. I-am dat sa miroasa o frezie si o zambila si s-a strambat la zambila si si-a lins buzele la frezie. M-am distrat copios si neavand alte flori i-am dat lumanari parfumate cu diverse arome si pe marea majoritate le-ar fi mancat.

Si bineinteles ca voi n-o sa faceti asa cu cerceii... eu am fost victima unui concurs de imprejurari. Dar ar trebui sa-i multumesc pentru ca sunt perfect simetrice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:

Pe cine pot suna in caz de ceva?Am luat niste nr de pe contul comun dar nu stiu pe cine sa deranjez

La mine poti da sms fara probleme oricand. In cel mult trei ore ajung oricum la telefon.

Sa ne tii la curent sa scoatem majoretele!

Sanatate Soniei si drum bun taticului (eu cred ca am ratat partea cu plecarea lui).

Mergi la inceput