Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 21
nike974 spune:
intreaba si dr.paracetamolul nu e rau daca il iei putin timp si eviti si complicatiile racelii.
ariciu80 spune:
Sarumana.
O sa incerc cu citrice, ceai de tei si o sa iau o jumatate de paracetamol simplu cand ajung acasa. Acum sunt la servici. Mai am de stat pana pe la 7 jumate si simt ca ma ia febra.
Ariciu
in 6+ si mamica de
de 3 ani
LoraG76 spune:
ariciu, multa sanatate!
Asa cum zice si nike, poti lua cate un paracetamol din cand in cand, daca faci febra, dar sa fie paracetamol simplu, nu sinus. Sinus e interzis in sarcina. Nu e voie sa iei mai mult de 3 paracetamol/zi - stiu pentru ca am intrebat-o pe dr. ce sa fac in caz de raceala. Poti lua si vitamina C.
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
madutza_bra spune:
Ariciu, poti lua Osciloccinum, e din plante si este permis gravidelor, pti intreba si la farmacie. Ceai cu multa lamaie sau orice are vit C.: portocala, grapefruit... Stiu ca nu ai voie sa iei nimic ce contine aspirina. Ai sunat dr? El ce spune?
Edit: Fetele au dreptate si eu am azit ca se poate lua paracetamol simplu - 1-2 pastie/zi(dar nu stiu daca contine aspirina...)
Mada
6+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
lyvy spune:
Ariciu, eu sunt mama virozelor in sarcina
, la prima sarcina am avut 3, acuma sunt virusata rau de vineri, si ma tratez.
In sarcina merg destule medicamente, nu trebuie sa fim panicoase.
De ex, eu iau Oscilococcinum (homeopat), 3 capsule pe zi sublingual inainte de masa, paracetamol, se poate lua cu siguranta ( eu am luat si nurofen forte pentru ca situatia o impunea, dar la asta trebuie cu precautie ), vitamina C cata vrei, iar pentru gat sunt multe : Homeogene, Homeovox, Propolis C, Hexoraletten, Trachisept, Dr,mom...etc.
Pentru tuse de orice fel, merge Stodal (homeopat), Plantusin, Sirop de muguri de pin, Patlagina, Dr.Mom.
Daca se agreaveaza, sunt destule antibiotice acceptate in sarcina.
Imi pun gatul jos pentru ce am scris mai sus.Ai incredere.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+6 sapt
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Madutza, paracetamolul e paracetamol, n-are cum sa contina aspirina, si cel simplu merge pe taoata perioada sarcinii.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+7 sapt
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
A, si am uitat, ca si picaturi de nas se pot folosi : Pinosol pic (combinatie de uleiuri volatile ), Aquamaris spray, Nazomer spray...etc.
Si multe ceaiuri, mai ales daca apare febra, hidratarea e cea mai importanta in astfel de cazuri.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+7 sapt
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Moaaaaama, da eu vorbesc singura aici 

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+7 sapt
Pozele mele
Povestea nasterii
nike974 spune:
lyvy,nu esti solo.eram la o repriza de vomitat.trebuie sa ajung acasa,dar sotul e in delegatie si dorm singura 
si trebuie sa plec de la job, adica 2 km pe jos, prin zapada.

subscriu pt picaturile de nas.
NU olint, Bixtonim, dau dependenta.
excelent Sterymar.
lyvy spune:
Hai mah nu plange, ca nu-i bine, da ia un taxi ceva, sau cizme de guma![]()

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+7 sapt
Pozele mele
Povestea nasterii