Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Nike,

Am citit mesajul tau cu patrunjelul si mi-am cam pierdut rabdarea. Eu sunt un om direct si iti spun aici, fara ocolisuri ca TREBUIE SA AI GRIJA CE SCRII PE DC.
Poti sa-mi spui si mie numele doctorului tau care iti da voie sa mananci patrunjel. Pe bune. Hai ca deja mi-a sarit tandara... PATRUNJELUL SE DA PENTRU PROVOCAREA AVORTULUI SPONTAN IN SARCINI NEDORITE. Iar pe internet daca stii pe ce site-uri sa cauti(si anume site-uri medicale consacrate) gasesti informatii utile.
Te rog eu mult, nu mai sfatui fetele sa manance patrunjel. Ti s-a mai spus deja. Nu te juca cu sanatatea altora.
Daca vrei sa dai pagini intregi de retete de mancare, nu ai decat. Cel mult odiseea noastra va avea 500 decapitole...
dar gandeste-te bine si tu ce scri pe un forum public.
Eu m-am abtinut capitol dupa capitol sa comentez la povestile tale, pentru simplul motiv ca fiecare e liber sa-si creeze o telenovela a lui...si chiar s-o publice. Dar cand sfaturile tale AFECTEAZA alti oameni, nu pot si cred ca nu trebuie sa raman neutra.
Daca esti fata desteapta ia mesajul asta ca pe un sfat prietenesc. Cu totii gresim. Totul este sa admitem ca am gresit si sa nu repetam aceiasi gresala.

Mergi la inceput