Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Luminita42, te rog din sufletul meu sa ne dai reteta sotului tau de piure cu varza!!! Mi-a lasat gura apa numai cand am citit!!! Te rooooooog!!!

Eu azi am gatit supa crema de ciuperci cu carnita de pui si bruschette cu rosii!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui nike974

am intrat in saptamana 9.

vomit non stop.
din pacate reactiile alergice sunt f intense,la fel si starea de rau.
daca nu mai pot si scad sub 40 de kg,ma voi duce la spital.

Off, imi pare rau ca nu te simti bine. Esti un exeplu de vointa pentru noi! Chiar nu reusesti sa mananci nici macar covrigei, cum spuneau unele fete? Am mai citit ca ghimbirul ar fi bun pentru greata. Incearca-l.
Iti doresc sanatate si putere in continuare!

Mada 6+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

SIMONAELENA buna
eu fac masaj o data pe saptamana o ora, dar nu anticelulitic, ci mai mult de relaxare. e o asistenta de la un centru medical f bun din oras care vine acasa. ii dau 30 ron.
imi face pe picioare, nu pe burta ca nu e voie, pe spate dar de la jumatatea spatelui in sus, mai mult la umeri si apoi la cap
eu am probleme cu durerile de cap, cu migrenele, aveam si inainte de a ramane gravida, iar masajul ma ajuta.
chiar voi aveti migrene?

7+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

pt vopsit:daca se da cu spray de interior, e la fel sau aproape la fel de toxic.
deci te poti zugravi linistita.
eu una m-am zugravit pe ca sunt alba.

cu analizele, medicul de familie mi-a dat trimitere catre Institutul National de Hematologie cu suspect de mastocitoza(s-a confirmat),dar poate trece orice altceva..........si am facut toate analizele scrise de tine absolut gratis, de la HPV la HIV, de la HVC la HVB si biochimie.

multam de incurajari, dar de la covrigei vomit mult.............plus ca sunt facuti cu grasimi hidrogenate(margarina) sau vegetale(ca sa nu scrie margarina) la care sunt alergica si care sunt si cancerigene.daca e doar ulei simplu, atunci scrie ulei d efloarea soarelui,de masline etc.dar nu ai sa vezi.scrie grasimi vegetale sau hidrogenate, adica denumirea comerciala a margarinei.verisoara mea lucreaza in chimie alimentara.

vreau reteta de piure cu varza!

Mergi la inceput

Retete de post de mine incercate

cartofi fierti, morcov fiert, pastarnc fiert, toate belduite. le amesteci cu pesmet f fin(se gaseste la punca transparenta,de zici ca-i faina) sau faina, sare, piper, cimbru, le dai prin pesmet si le prajesti.
daca vrei sa fie si mai fain, pui olecuta de drojdie de bere si le lasi o tara la crescut inainte sa le dai prin pesmet.
le prajesti in ulei incis. super faine.

-4 cartofi, 250 gr mazare, 3 morcovi medii, 1 pastarnac, 1 patrunjel radacina, 500 de grame ciuperci.
fierbi legumele inainte, apoi ciupercutele, separat.
legumele le tai feliute si pui alternativ, un strat de legume, unul de ciupercute.pui ulei de masline, cimbru, piper si dai la cuptor cca 20 de min.servesti cu crutoane si slata de varza sau salata verde.o nebunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Feteleeeeeeeeeee!!! Ajutoooooooooooor!!! AM RACIT!!!!

Ma doare gatul, ma ustura nasul si am o stare febrila. Cu ce sa ma tratez. N-am mai fost pana acum insarcinata si racita si sunt putin cam panicata. Daca fac febra afecteaza bb? Cum scad febra? Ce pot sa iau pt gat? Ce picaturi sa-mi pun in nas? Idei, ceva?....

Ariciu in 6+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

fara medicamente.
eu am luat salata de patrunjel.
pe forum mi s-a spus c aprovoaca contractii.am intrebat medicul care s-a uitat la mine ca la ozn:cum sa provoace avort ceva ce stimuleaza fertilitate?????eu stiu ca scrie pe net,dar am auzit tot felul de traznai.
mananc patrunjel o data la doua zile si nu am mai racit, nu am avut sangerari sau contractii.patrunjel roamanesc, 2 leg cu o jumatate de lamaie si 2 linguri de ulei de masline si sare.
rept, pe net scrie altceva, dar pt Dumnezeu, internetul nu este dr si dac aunul scrie ceva, 20 preiau.
eu am intrebat, am verificat.
mai este usturoiul.
poti sa faci si salata de ceapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Nike, sarumana de tips. Eu insa vomit de la patrunjel. Nu acum ca sunt gravida, ci dintotdeauna.

Ceaiuri pot sa beau? La mine are efect ceaiul Hapciu, dar nu cred ca am voie in perioada asta... :((

Ariciu in 6+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Ariciule, stai asa, nu te pierde cu firea! Bea multe multe lichide, fa-ti acasa suc de portocale si grapefruit, ceai cu lamaie si miere, supica fierbinte de puiutz! Stai in patuc sa transpiri si cam atat. Daca se ingroasa treaba, fugi la doctor! Multa sanatate!!!

10+

Mergi la inceput

ariciu,
evita ceaiurile combinate.
incearca lapte fierbinte cu miere.
salata de ceapa( o ceapa rosie taiata julienne,o jumatate de lamaie, ulei, sare).citrice stoarse.au vitamina C.
ceai fierbinte cu almaie sau ceaid e lamaie.tai 2 lamai cubulete, le pui in apa clocotita, inchizi focul si lasi cana acoperita cca 5 min.strecori si bei.

super retete salate
1 mar ras, o telina roamaneasca mica rasa, un morcov ras, o jumatate de lamaie, 2 linguri de ulei de masline.(se poate inlocui morcovul cu sfecla rosie rasa).
sfecla fiarta rasa, hrean ras, lamaie, ulei,sare.

o telina, un morcov, un mar, o gulie, un patrunjel radacina, rase toate, adauga nuca zdrobita, lamaie, cimbru, ulei, sare.

Mergi la inceput