Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

karin, ariciu, la fel ca voi sunt si eu.nu spun ce sa nu citeasca careva.dar si mie mi-era teama ca sunt singura.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Intru si io in "clubul" asta

Mada 6+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Si eu la fel . Ai dreptate tu ariciu, dar parca atunci cand ma intreaba lumea, mi asa rusine sa spun ca da, cu toate ca am redus foarte mult, si am consultat si un medic, nu m-am putut lasa eram foarte nervoasa si plangeam din orice si mi-am dat seama de la ce, asa ca am intrebat medicul si mi-a dat voie pentru ca ajunsesem rau cu stresul, asa ca acum macar una pe zi si ma simt excelent.

Va

Ioana, 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaelena spune:

Buburuza - si eu am parul alb de la 18 ani si ma tot vopsesc la 2 luni. Dar acum sincer mi-e frica. O sa amin pina cind o sa implinesc 3 -4 luni si apoi o sa ma mai retusez. Nu stiu cit e de periculos dar e mai bine sa previ decit sa tratezi.
Viss - succes miine la doctor. Azi poate te-ai mai linistit un pic dupa ce ai vb cu medicul acela. Noi toate iti tinem pumnii si speram sa fie de bine!
Aydam - felicitari sa dea domnul sa fie totul bine
Luminita - eu am avut niste dureri f mari, ca la menstruatie dupa ce am ramas si medicul m-a sfatuit sa folosesc utrogestan si apoi mi-a fost mult mai bine. Dar durerile erau destul de intense si zilnice, trebuie sa recunosc ca ma cam speriasem.
Evelin - stai linistita draga mea am acelasi greturi ca si tine, de aproape 2 sapt nu am mincat nimic altceva decit covrigi si orice miros sau gind spre mancare ma face sa vars. Eram o pofticioasa incurabila si acum cu greu pot bea macar apa. Este nasol dpdv al digestiei dar va trece sper. Am si slabit deja vreo 4 kg. Oricum doctorul mi-a spus ca atita timp cit mie mi-e rau copilului ii este f bine. Deci nu pot decit sa ma bucur.
Nike - imi pare rau ca esti atit de slabita si nu te simti bine. Sper sa iti fie mai bine pe viitor. Imi pare rau dar nu pot citi niuna din retetele pe care le propui ..... mi-e rau de tot doar la gindul de mincare.
Pt toate fumatoarele feteleor nu va mai invinovatiti atit, asta este viata. Am 2 3 prietene care au fumat toata sarcina si au cite 2 copii sanatosi tun. Doctorul le-a zis ca e mai grav pt organism sa te lasi in timp ce esti gravida decit sa fumezi din cind in cind cite o tigare. incercati sa nu exagerati si totul va fi bine.
Cit pt iubitoarele de animale: eu sunt medic veterinar si am luat contact cu mii si mii de animale, si inca iau in fiecare zi. NU am nici toxoplasmoza si nici nici o alta boala. Atit timp cit nu le pupam in bot de 10 ori pe zi nu ne face nici un rau convietuirea cu animalele. Eu am acasa 3 caini si 5 pisici si la servici 2000 vaci si nu am absolut nimic. Deci nu mai fiti stresate.

Mai ma si eu o intrebare: Avem voie sa facem masaj la picioare? Nu ma refer la cel anticelulitic dar un masaj de o ora pe saptamana la miini si la picioare ne poate face rau? Ma gindesc ca ar face bine sa putem circulatia in miscare in zona respectiva plus drenajul limfatic, sper sa nu ni se umfle picioarele f tare.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Viss, ma bucur mult de tot pentru tine!!! Sunt sigura ca maine ti se va confima ca totul e ok si ca bebe e sanatos, frumos si voios! Te asteptam din nou cu vesti bune!!! De acum, te rog eu mult sa stai linistita, sa nu te mai stresezi pentru nimic si sa stai cat mai mult in patutz! Bebe rules!!!

10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Multumesc fetelor ptr primirea calda
Viss sunt alaturi de tine.Doamne ajuta sa fie totul bine
Bells iti voi tine pumnii ptr sapt viitoare analize
si eu voi merge tot sapt viitoare sa-mi fac analize asa ca tineti-mi si mie pumnii
O Duminica placuta va doresc fetelor

Ionela 6+

Multa bafta Iony am deja pumnii stransi. Eu am fost azi la o parte din ele, "Culturi din col" si astept rezultatele lunea viitoare, maine ma duc la sange si urina si joi la secretie si BPN.

Ioana, 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Andreea 82 felicitari pentru inimioara si bafta la urmatorul control.
nike deja se vede burtica? Ce frumos! In cate sapt esti acum?
Anca Micaela , fetita ta e o dulceata, iar replicile sunt de notat intr-un caietel si recitit peste ani.
Buburuza trebuie sa reusim pana la urma. La prima sarcina mi-a fost la fel de greu ca acum sa ma las. Am poftit toata sarcina la tigara. Singura perioada in care nu mi-a trebuit a fost cat timp am alaptat - nu imi venea sa cred ca ..chiar nu imi trebuie. Din pacate m-am reapucat dupa ce am intarcat.
Viss iti tin pumnii pentru maine la eco, si vorba Ancai: " sa il innebunesti pe dr cu succes! "
anaalina, bine ai venit! Ce fetita frumoasa si carliontata ai! Sa-ti traiasca!
simonaelena daca vrei sa te duci la masaj, exista un masaj special pentru gravide. Se zice ca te ajuta sa ai o nastere mai usoara. Se face in special pe spate si se lucreaza pe niste puncte semsbile. Intereseaza-te daca au asa ceva la centrul unde te duci tu.

Pup si restul fetelor! Mai este cineva care nu si-a vazut inca puiul la eco?

Mada 6+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

am intrat in saptamana 9.

vomit non stop.
din pacate reactiile alergice sunt f intense,la fel si starea de rau.
daca nu mai pot si scad sub 40 de kg,ma voi duce la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Viss, ma bucur ca te-ai mai linistit. O sa fie bine.

Eu tot nu m-am lamurit cu costul analizelor alora (Hbr, HCV, IgG, Igm, etc). Nu ma poate ajuta nimeni?

La fel si cu suvitele mele blonde facute cu casca fara sa atinga pielea capului. Sa le fac sau nu? Voi ce ma sfatuiti?

Ariciu in 6+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Simonaelena, cate kg ai slabit tu, tot cu atatea m-am ingrasat eu!

Chiar azi calculam ca peste vreo 2 saptamani ma pot vopsi(maine schimb semnatura din 10+ in 11+)! Iuhuuuuuuuuuuuu! De abia astept!!! Sotul meu, dragutul de el, mi-a spus zilele trecute ca lui chiar ii place cum imi sta asa cu putin alb in par... Sunt convinsa ca doar vrea sa ma incurajeze! Din pacate sau poate din fericire, mie imi creste parul f repede si in mod normal ma vopsesc la 3 saptamani - 1 luna.

10+

Mergi la inceput

Viss, BRAVO, ma bucur mult ca tu esti bine si bebiciul este acolo unde trebuie sa fie. Maine o sa fie o zi extraordinara, cand vei asculta inimioara la bebic. Te si multa baftaaaa maine !

Ioana, 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Referitor la kg, eu nu am luat deloc. 53 de revelion, tot 53 si la consultul de vineri. Data trecuta am luat vreo 14 kg, dar le-am dat jos urgent. Nu va stresati. Se dau jos dupa cu putina vointa. Important acum e sa fie bine la bb-ici.

Ariciu in 6+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput