Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
Anca Micaela spune:
Uraaa! Bravo, Viss! E cea mai buna veste pe care o puteai primi - ca sacul e la locul lui! Succes maine, sa il innebunesti pe dr cu succes! 

Anca Micaela, mama Emei Ioana si
7+
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
goldi spune:
Viss, stiu cat e de greu sa astepti, dar dupa simptome NU a fost avort, asa ca maine o sa auzi numai lucruri si mai bune, fii fara grija.Poate si inimioara lui bb
.
Eu cred (sigur, asa ca Mafalda
) ca este totusi un hematom de implantare, de aici si durerile pe care le-ai avut in primele zile de sarcina si care incet, cu repaus si progesteron va trece. Apropo, daca, colul este usor deschis nu mai folosesti ovule, nu ?
Anca este o superbitate fetita ta! Mi-au dat lacrimile de drag, atata inocenta si dragalasenie te lasa intr-adevar fara replica ![]()
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
ariciu80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Karin25 La fel ma enerveaza si treaba cu animalele... Toata lumea are o problema: " Pai si cand apare bebe cu cainele ce faci? Ma gandesc ca il dai! " Cand aud chestia asta imi creste brusc tensiunea!!! Eu am un labrador ADORABIL pe care il iubesc enorm si pe care nu l-as dea nici in ruptul capului! CUm sa il dau??? e al MEA! E un suflet! Si inca unul bland si mult m,ai sncer decat majoritatea oamenilor din jurul nostru. El te iubeste neconditionat! Toata lumea are inoculata idiotenia cum ca de la parul de caine se pot face nu stiu ce la pl;amani si ca transmite toxoplasmoza. GRESIT!!! Cainele nu poate fi putrtator de toxoplasmoza; doar pisica. Iar cu treaba cu parul e iar o prostie; Parul de caine nu se depune pe plamani pt ca nu e suficient de subtire. El, odata inghitit trece prin tubul digestiv si se elimina odata cu rezidurile fecale. Asa ca nu pricep caqre e problema! Eu nu oblig s nu sfatuiesc pe nimeni sa aiba sau sa nu aiba animale dar sa faca bine si restiul lumii sa nu ma judece pt ca eu am! NA ca mi-am spus ofurile! Is curoasa voi ce parere aveti! Va pup dulce si sa aveti o noapte frumoasa! ![]() Edith 5+ |
Karin, si eu am catel. Si am si copil de 3 ani si acum sunt gravida cu al doilea. Am auzit si eu replica asta de n ori la prima sarcina. Acum au tacut toti. Copilul meu e extraordinar de sanatos, nu are niciun fel de alergie, alearga cu catelul toata ziua in curte (cand permite vremea), nu-i este frica de animale, pt ca e crescuta cu caine in casa. O mangaie, ii da de mancare, iar cand era mica si plangea, catelul latra sa ma avertizeze inainte sa aud eu. E o relatie deosebita intre ele, iar Ada iubeste toti catezii si vb si se poarta foarte frumos cu animalele.
Neonatologul mi-a zis sa o feresc pana la un an de par. Si asa am facut. Catelul nu avea ce cauta in camera copilului. Dar atat. Acum... sunt cele mai bune prietene si repet. Am un copil extraordinar de sanatos si rezistent pt care ii multumesc lui Dumnezeu din suflet.
Nu te lua dupa altii. Catzelul e chiar benefic in dezvoltarea copilului. Intreaba ce dr vrei. Cu pisicile insa e o problema...
Ariciu
in 6+ si mamica de
de 3 ani
crina-s spune:
bravo VISS! maine ne aduci vesti extraordinare presimt eu. ....si maine dai de baut ![]()

iti tin pumnii!
ma omori cu retetele astea....
7+
crina 
Pity27 spune:
viss, ma bucur enorm ca esti bine, eram mai mult ca sigura ca nu a patit nimic bebe, stateam pe forum doar ca sa aflu cum a fost la eco
uite, ca sa te mai linistesti, in situatia ta a fost si sora mea care a avut mai multe amenintari de avort, ce au implicat internari in spital si tot felul de perfuzii si injectii, insa la finalul celor 40 de saptamani a adus pe lume o fetita superba, pt mine e cel mai frumos copil din lume.
acum avand in vedere faptul ca ai problemuta asta nu ai voie sa te misti din pat, sa faci efort, sa iesi in frig, sa stai in picioare
iar cu privire la intoarcerea la spital sa-ti faci garzile, eu zic sa nu te stresezi prea tare ca gasesc ei pe cineva sa le faca, si daca duci concediu medical, din punct de vedere legal nu au ce sa-ti faca.
stai in pat si nu te mai gandi la datoria ta de medic, acum ai o alta misiune: sa duci la capat aceasta sarcina, lasa ca nu moare nimeni daca mai face o garda in plus.
anaalina spune:
Buna ,
Sunt o mamica de albinuta de martie 2007 . Si se pare ca vine si bebe 2 -ultima menstruatie a fost 25.12.2009 si data nasterii 1 octombrie 2010.
Am vazut ca si voi va vaitati de dureri de burtica , eu una nu mai pot , as sta numai in pat dar nu se poate ca mai trebuie mers si la servici.
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
alinatxxx spune:
buna! am intrat in 10saptamani:) am fost la eco mi am schoimbat medicul(care era...nu ma dumirea cu nimic si lua si tratament ca nebuna dupa el 4 pastile de nospa si 4 de duphaston pe zi) acum bebe e bine, ii bate inimioara, si merg peste inca 2 sapt la eco pt masurarea pliului fetal sau ceva de genu. iau acum acid folic si doar seara la culcare o ovula de utrogestan...nu mai am dureri mari de burtica dar greturile sunt prezente si amatelile normal:) eu chiar daca am acut U.M pe 14.11.2010 sunt acum in 10 sapt de sarcina pt ca aveam ciclul fff dereglat si ovulatia tarzie:) bebe sapt trecuta avea 2.05 cm si se va naste cu aproximatie pe 9.09.2010 v am pupat
luminita42 spune:
Buna fetelor,
Bun venit noilor fete si felicitari celor care si-au primit confirmarile de la ecografii!
Marcella regret nespus ca nu mai sunt sperante.Imi pare rau, te inteleg, nici eu nu as vrea sa speri degeaba, doar ma gandeam de ce erau medicii asa rezervati..Bine ca nu a fost vorba de o extrauterina, te-a ferit D-zeu, ca astea sunt extrem de periculoase pentru femei, stii si tu ca afecteaza fertilitatea ireversibil. sa dea D-zeu sa iesi sanatoasa din povestea asta si sa te refaci repede. 
Viss sunt vesti minunate! Doamne -ajuta! Ma bucur mult de tot !
Eu ma simt obosita azi parca am mers kilometri. Dureri de burta am in continuare, azi mai putzinel, depinde ce treburi fac prin casa..Sunt o handicapata, obosesc si daca urc 3 scari sau ma aplec sa iau ceva de jos.
Ieri a nins aici, dar azi este o zi insorita, imi place ca mai vine soarele si in tara asta..:-) "Bebeatza" mea de 21 de ani si-a luat boyfriendul si s-au carat la carnaval! Si aici este obiceiul asta, lumea se costumeaza, bea si se distreaza pe strazi!..
Fetele azi fac un pilaf cu ciuperci si piept de pui, nu ma atrage deloc, dar ma tin de program. Ieri sotu' a gatit o mancare olandezeasca de-o facea maica-sa cand era el mic: piure amestecat cu o specie de varza verde (parca ar fi urzici!) si cu afumatura inauntru. Se serveste cu carnati treaba asta, trebuie sa recunosc ca e buna, mananci de crapi!..in schimb nu prea e dietetic! deh... n-as vrea sa ma ingras cat un tanc!..:-)
Hai fetele ca ma duc la 'trebi'!

UM 25.12.2009
7+
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaalina Buna , Sunt o mamica de albinuta de martie 2007 . Si se pare ca vine si bebe 2 -ultima menstruatie a fost 25.12.2009 si data nasterii 1 octombrie 2010. Am vazut ca si voi va vaitati de dureri de burtica , eu una nu mai pot , as sta numai in pat dar nu se poate ca mai trebuie mers si la servici. Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007) |
Si eu la fel Anaalina, ma doare burta/uterul in majoritatea timpului, numai noaptea ma mai lasa si la..caldura. La sarcini anterioare nu am patit asa ceva , bine eram mult mai tanara, dar se pare ca nu are nici un fel de legatura cu varsta. Ieri LilianaR a redat explicatia doctorului ei asupra cauzei durerilor de burta! Extrem de explicit. Imi place doctorul ei!.. :-)
Ana vroiam sa te intreb si pe tine daca tu ai greturi , eu nu prea am deloc. Mi se mai apleaca daca mananc ceva mai greu, dar este ceva foarte vag, iarasi diferit de sarcinile anterioare, cand imi era greata mereu.

Lumi 7+
UM 25.12.2009