*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (372)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Gecko eti mortala cu triplu lutz!

noi suntem prea stresate
uite cu Eric saracul nu am avut timp sa ma gandesc de ce nu
se intoarce sau de ce nu se pune in fund
eram prea ocupati cu spitalele

dar asa e ca fiecare vrea ce e mai bine pt. copilul lui

va pusi

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

blanka stii ca si Muf a fost precoc motric si facea d-astea si el, asa ca eu zic ca e ok, nu am facut eeg, nici nu stiu ce e.La 5 luni jumate statea in manute si picioare cu buca in sus, am si poze, ca eram in Grecia, si la fel se tara in fata...noi avem Daisy box, cuburi

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

monix, poate totusi incerci . Imi pare rau ca ti-e asa greu :(

Clau, cum sa nu te las la zmoto :)
Ramo :)
Zoze cu Mihaiu asa mumos, iti dai seama cum o fi o titza de a ta? Casca aia de pompier e de o larga inspiratie cum ii sta :)

Gecko, imi amimtesc si acum mesajul tau in care scriai simplu: "s-a intors!! " ramasesem zen... cine s-a intors si de unde! pana m-am prins... Ana s-a intors pe burta la 4 luni si 20 de zile ca mi-am pus ambitia si am invatat-o. Acum se arunca pe burta din orice pozitie. In seara asta incep campania pentru intorsul pe spate. Daca ne lasa sasa.
Multam pentru consolare, oricum

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

blanka m-am uitat in agenda si am gasit asa: '14 sept- Mufa merge de-a busilea!'adica la 6 luni! si pe 22 s-a ridicat singur in fund! toate astea el le-a facut fara NICIUN FEL de ajutor de la noi, niciodata, ci exact cand a putut el.. stiu ca rostogolirile le facuse deja de ceva timp..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

si io vleau la party

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+6 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Tulai Doamne, ma ia cu tremuratul, citesc la odisee tot despre vesti proaste, astazi 2 fete au zis de sarcina oprita in evolutie si sangerari, zau ca ma ia cu o frica, de ma pe mine.Nu stiu cum as primi o astfel de veste.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+6 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am facut nani cu Stef, am adormit langa el

Clau si Olgu, am vazut anuntul minunat si veniiiim daca nu apare ceva neprevazut O sa-l aiba Razvanici pe Vlad ca partener de joaca

Simo, mi-au dat lacrimile vazandu-va in poze, sunteti o familie minunata, poza aia cand baietii il pupa pe Micu e minunata Si e asa de scump si grasanel puiul mic Abia astept sa ne povestesti cum a fost

Stela, nu pot decat sa Nici nu vreau sa-mi inchipui prin ce ati trecut si voi si mititica Chiar era necesara analiza aia????offfff....iar faza ca ati plecat cu ea inca adormita cu metroul Nu trebuia sa asteptati acolo sa se trezesca? doamne, chiar groaznic...

Clau, Becca e o dulce, o grasunica, abia astept s-o pupacesc si eu nitel

Sovi, pup ochiosii

Eu am mancat 2 kiwi, gata cu masa pe ziua de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am uitat sa-l laud pe Mihaita, blondinul scump, cat imi place de el Zoze, m-ai omorat cu amorezatele si dulceata de trandafir

Sa va zic ca am -1 kg ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Valentina cu Matei si Luca;

Mergi la inceput

gooo, Bubu, da jos kilele..hai ca ma bag si eu zilele astea la cura, intai tre sa ma aprovizionez cu ce trebuie
a, si am uitat!! Bravo, Mihai blond, ptr caca la oala!!

Mergi la inceput