*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (372)
Raspunsuri - Pagina 9
Clabuc spune:
Am intrat repede sa va spun cum a fost la doctor. De-abia acum am ajuns acasa ca am fost si pe la mama s-o iau pe Clarinda. M-a primit de cum am ajuns, adica cu jumatate de ora mai devreme decat aveam programarea. MI-a facut echo endovaginala si mi-a aratat sacul si pe BEBE (micut, dar e acolo), dupa care mi-a facut si controlul si mi-a zis ca am o "bubita" nevindecata pe col, deci, nicidecum ditamai rana cum m-a speriat doctorita aia. Mi-a dat sa iau Elevit si Utrogestan (2 pastile/zi). Mi-a spus sa vin la control peste o luna.
Stela, imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva si nici macar nu v-au lamurit. Te inteleg perfect, eu i-am facut Clarindei cand avea cateva luni la Medlife un fel de echografie la cap din cauza unor hematoame mari de la nastere care se retrageau greu. Si i-a pus lichid pe caput si ii umbla cu un aparat sa vada daca are ceva. Si noua ne-a fost greu s-o tinem, dar macar era mai mica si am reusit s-o tinem. Sper sa aveti rezultate foarte bune maine. Va tinem pumnii!
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) SI 6+
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
numeioana spune:
Fetelor, multumesc pentru raspunsuri!
Stela, imi pare rau ca ati trecut prin clipe ingrozitoare! Sper sa fie bine si sa se rezolve totul!
Laly, vezi ca e totul ok? Felicitari pt sarcina si sa fie bine pana la capat!
Ce dragut ca faceti petrecerile copiilor impreuna! Din pacate n-o sa venim nici atunci, motivul principal va fi ca si noi ne vom serba tot in acea zi. Dar ne gandim la voi si speram sa va distrati!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bubu05 spune:
Vezi,mai, Laly???? Felicitari, bravo Nici nu trebuia sa te duci prima data acolo
Ms, Luny, de luni iti fac si eu tie galerie
mimonix spune:
Laly, Doamne ajuta , bine ca te-ai linistit
Bubulina, crap de ciuda pe cele doua kiwiuri ale tale Imi vine sa ma calc in picioare Ma duc sa mai iau o pastila
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
bubu05 spune:
Ce pastila, soro ??? sper ca nu din alea de slabit???
Am mai papt un iaurt si gata. Am trisat cu o lingurita de pilaf de la astia mici, muream efectiv de pofta dar nu se pune
zozela spune:
Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
luny spune:
lalyyyy, ce ma bucur!! ai vazut?? bine samburica!
mimo ce pastile soro?? sper ca zici cu ghilimele, nu?..
zoze esti ZEN vad, si loza!! s-a intamplat ceva ?..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
mimo ia d-aci, te rog sa vizionezi pana la capat!
nici acum nu razi???
mai ia d-aici
normal, Uiii e gasitoarea
luny spune:
pe mine ma termina!! bestiali!
sovietica spune:
Clabucica, felicitari!
gata, de acum numai optimism pana la nastere si dupa, daaa?
Gecko, i-am dat azi 150 de lapte lui Sasa cu... pipeta de la infacol si cu paiul, alternat isi spune ceva?... hranit cu pipeta? in prag de gradi?...
s-ar putea ca eu sa fiu mai incapatanata decat copiii mei.
ma duc sa modific niste pantaloni, ca sa ii pot incheia pe burtoiu-mi fara limite
Bubu -astea-s pentru weekend, sa nu cedezi la mascari (la mancare ma refer, la altele poti sa cedezi )
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara