*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (372)
Raspunsuri - Pagina 10
luny spune:
gudinde tot fara net?? hai sa ma lamuresti cu sms-ul dubios
asa...pana la urma, maine duc Muffy la mama, si noi mergem la cumparaturi linistiti, prin hipermarketuri si mall-uri, si mai vedem noi
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
sovietica spune:
Luny ce mi-au placut serenadele! dementiale
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Nicoleta spune:
Ce trebuie sa fac sa ma apuc si eu de o dieta ceva?? Adica ce-mi mai trebuie? Grasa sunt deja... De unde iau putina vointa????
Bubu, 1 kg dupa cate zile? Stiu sigur ca daca trec primele 4-5 zile rezist. Dar cum sa ma apuc??? CUUUMMM?
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
sovietica spune:
Nico, daca tineretea ar sti... :)))
tu dupa ce ai intarcat nu ai slabit deloc? am auzit ca se slabeste putin dupa intarcare. eu nu am experimentat, ca am ramas gravi in timp ce alaptam
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
luny spune:
eu din experienta stiu ca imi trebuie curaj si ambitie, sa maq apuc de slabit, ca nu preapot...si cand ai zis 'gata!', pai 'gata sa fie!..eu sunt mare pofticioasa, mancacioasa, si mai ales cu dulciurile stau tare prost mi-e extreeeem de greu sa ma abtin, dar daca-i musai..vad eu..am tinut doar o data, dupa ce am nascut..
Nicoleta spune:
No, creca de luni ma apuc si eu de slabit...
Nicoleta spune:
Sovi, ba chiar am slabit. Nu stiu cat, dar eram binisor. Si apoi de Craciun am zis sa fiu si eu gospodina, si am facut una-alta si s-a dus tot!!! Si eu cum nu pot tine regimuri... ca mi-s asa de pohticioasa... La mine a fost mereu aia cu "daca batranetea ar putea". Ca de regimuri am auzit, am conspectat toata cartea lui Montignac... si degeaba. Asta din copilarie mi se trage, dar mai ales din adolescenta... am stat in liceu la camin si cum mancarea era nesatioasa, mancai mult, sa-ti ajunga si sa nu lesini de atata invatat... Am slabit apoi cand invatam pentru facultate, lucram si mai si muream de dorul iubitului... Ce vremuri... Apuse.
luny spune:
..eu zic ca ma apuc si de sport..ca Mufa e piece of cake deja
..dar cine vrea slabit, il imprumut o ora-doua prin parc..ca mai mult nu's cata lume i-ar face fata
luny spune:
...acum tipa, srae, danseza in pat cu ta-su,numai d esomn nu-i arde..desi a alergat de aici pana la Unirii si inapoi..
nicol_conte spune:
Mai da greu va mai prinde omu din urma, cata limbarita aveti!ntz, ntz...
Deci:
Am vazut Inaintas Marc de Blanka dulce foc si haios de numa ,
fratii Barosanei si familie fericita de Simo,
burtica mica de Mihutza,
de asemenea am dat o tura in noua locuinta a Sufletelului blond pe care il felicit pt kk repetat la oala , am poftit la gogoselele cu trandafiri ale Zozelinei
am admirat pe domnisoara Becca in halat loz cu ochi mari si gene intoarse , am primit cu placere invitatia-vom face tot posibilul sa venim si noi
am plans si am trait fiecare cuvintel din experienta Stelei la doctor cu Tea - ai incredere ca va fi bine
mi-e draga tare Mimo cum face ea haz de necaz - numai ea poate in stilul asta si tare mi-as dori s-o intalnesc pe viu cat mai curand
m-am amuzat cu serenadele lui Luny si bancurile Mihutzei, ca sa nu mai zic de faza cu chilotii lui Geko
ma bucur ca Laly s-a linistit si ca a vazut acolo un samburica mic , mic, dar e
felicitari Bubu pentru -1kg!tine- o tot asa!
....si nu mai stiu...dar am citit tot
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)