*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (372)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo,

Sovi, super ca veniti in formatie de 4! Cu atat mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo eu o stiu pe Mari din parc, acu' ne stie si ea pe noi, ca o abordam de cate ori vad Dudelul, si sigur se va simti bine si ea si fi-tu!
nicoleta daca-s avea vreun raspuns la ce zici tu, ti-as spune!
zoze f misto cortul, vad ca-i place la blond! m-ai terminoiu cu dulceata de trandafiri
nu mai stiu cine ma intreba dre cuburi..blanka? sunt de la Quercetti, le adora fi-miu

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Sovi parca nici nu ma mai bucur ca e asa precoce
si stii de ce?
imi spune o dr. ca nu e bine ce face ,ar trebui la 7 luni sa faca
treaba asta
e prea agitat ,sta cu pumnii inchisi,mereu in miscare
imi spune ca ar fi bine sa ii fac un EEG
SI M-A INGROZIT STELA!

na spuneti si voi!
nicicum nu e bine
daca se intoarce prea repede nu e bine .daca nu se intoarce
iarasi nu e bine

Luny i-ai facut vreodata lui Muffy eeg?
cuburile alea de unde le-ai luat?

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

wouuu ce anunt frumos..cred ca o sa fie o supeerrr petrecere..ce as veni si eu

am vazut bacca tica tica ,am vazut puiutzii lui sovi calarindu-l pe tati

baietel mare blondanet pt alt kkutza la olita si pishu la wc

ariel felicitari pentru inscierea la scoala,mama ce emotii si bafta la expo...

mstela imi pare rau si parca am simtit fiecare cuvintel scris de tine...doamne ajuta sa fie bine

simo si sa-ti traiasca cei 3 flacai superbiiiiii... mare ca meriti mamic-o !!!!

zoze ti-am vazut blondanetul studios si sportiv tu esti supi pe mine ca nu prea ma bagi in seama?

mimo e tare frumos sa ai frati ..eu mai am inca 3 si pot spune ca e supeeerbbb..deasta imi doresc sa-i fac lui andru un fratior sau o surioara,sa nu-l privez de acest sentiment...e minunat!!!!

blankaracum ti-am vazut si eu broscuta mica

in rest va pe toate....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mai oameni buni,ce-aveti cu mine Sovi fata la quintalul meu cata tona de ceai de sunatoare crezi ca trebuie eu sa beau sa-si faca efectul ??? Sunt rasu'-plansu' rau de tot,zilele trecute nu ma mai opream din jelit...cred ca trebuie sa ma duc sa verific tiroida ca demult n-am mai facut-o si doar ce m-a trimis doctorita sa ma caut pentru ca cica asta ar putea fi 99% si cauza dereglarilor de CM. O sa ajung eu intr-o zi cu soare , pana atunci o pastiluta mica si de la capat: apapapa, cucubau, nu mi-ai vazut ciorapii,nu stii unde mi-e tricoul,n-avem paine... Iaca am citit ca mai sunt si alte mamici disperate :Zoze s-a mutat la cort si Cleme nu stiu, poate baga sunatoare d-aia
In tot cazul vreau sa stii ca magazinul ala minunat cu jucarii Melissa& Doug e chiar lamine in cartier (langa Bila) e plin de nebunii si au niste preturi fara concurenta .Te pup inca o data pentru pont!
Blanka sportiv baiat ai

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Stela , oofff saracuta Tea. Poate nu e ceva grav, ma gandesc ca ar tb sa faca vit D injectabila, am auzit de mai multi copii care nu asimileaza vingatolul (inclusiv fii-mea).
Simo sa-ti traiasca baietii!!!! ce frumoasa e poza cu fratii si Micu ce mic eeee!!!
Blanka nici Diana n-a avut si nu are nici acum stare. Ea de cand era mica mica dadea continuu din maini si picioare, iar acum sta maxim 5 min jos. Nici macar la masa nu sta cuminte, e intr-o continua miscare... asa ca nu cred ca e cazul sa-ti faci griji.
Zoze frumoasa viata la cort parca va si vad pe toti inghesuiti acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cleme, ce faci? O aduci pe Diana la party, da? Pleaseeee!

Sovi, ma lasi s-o zmotocesc putin pe Anuska? Ce falcute poate sa aiba!

Blanka, ce tare e puiul tau mic!

Ramo, hai si tu cu Andru scump!

Zoze, super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Mimo nu are efect sunatoarea, cateodata mai bocesc, cateodata mai bag cate o , asta e viata merge inainte. Lucian ma intreba azi daca ii mai fac si lui un baiat faza misto ar fi ca baiatul sa iasa cum tb sa fie fata (stiti cum se spune ca al doilea e diferit de primul, deci ar tb sa fie cuminte).
Clau, in principiu venim, inca nu stiu unde este gradinita respectiva dar sper sa aflam. Si sa vedem cum ne impartim pt ca in ziua respectiva mai este ziua unei prietene de-a Dianei, la care tb sa ajungem neaparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Luny care jucarie ai ,castelul?

fetelor in ce depozitati jucariile ca noi acusi ne sufocam
nu mai am loc de ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Blankar, nici nu se pune problema. E delicios broscoiul.

Stela,

Simo, bine ati sosit acasa. Sunt minunati baietii tai.

Sovi, consolare pentru grasunica ta...Patrick s-a intors prima data la 6 luni si 10 zile (si pentru aia nimeni nu ne-a trimis la EEG sau alte investigatii neurologice)...asa ca rabdare...la shuncosi merge mai greu triplu lutz...

am plecat la nani

sa aveti un weekend linistit

Mergi la inceput