Copilasi de iulie-august 2004 (39)
Raspunsuri - Pagina 17
szivarvany spune:
Pumnii stransi pt maine, Kim
Noi stem - evident - acasa Giulik doarme , Sela idem Eu mananc prajitura caramel cu foi de napolitane
Mi-a mai trecut supararaea, ca nu avem ce face. Din pacate. Pt unii e complicat sa si vada copilul o ora. Trist, foarte trist.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
alice2004 spune:
Daria, ma bucur ca esti mai bine cu psihicu ! Pentru unii multe sint grele si complicate, crede-ma !!
Olivia, si de la mine multe ginduri de sustinere si o zi de luni plina de vesti bune pentru voi !
O noapte buna tuturor !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
buna dimineata!
vineri am disparut in ceata, am avut o intamplare nasoala, care sincera sa fiu m-am cam speriat. mama plecase cu Pupu la plimbare si o luasera pe strada, prin centru (pe langa spitalul mare deci) sa se intalneasca cu tata si Patrick care veneau de la gradi. ei bine, la un mom dat se apropie de ele un tip, maxim 30 de ani, care pune mana pe mama si ii spune "cucoana sa imi dai banii sau iti iau copilul". mama, care e tare din fire, il ignora, dar asta se tot tine de ele, tot spune ca vrea bani, la un moment dat chair zice "chiar daca imi dai banii tot iti iau copilul". nu era agresiv.... dar insistent. apoi a reusit sa mareasca pasul si sa il depaseasca, a venit si tata... in fine. cert e ca a cam fost sub soc toata ziua, am fugit si eu de la servici cand am auzit.... eu nu am avut frici din astea nici cand am fost singura cu amandoi... dar am hotarat ca e mai bine sa nu mai iasa singura cu ei amandoi... macar o perioada.
nu vreau sa va intristez din prima luni dimineata asa.... dar o cam aveam pe suflet pe asta.
va doresc o zi super buna.
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Kim, sa vii cu vestile cele mai bune,
Rox, ce a fost in sufletele voastre
sunt fara cuvinte. cred ca stiti cat sunt de panicoasa si paranoia.
sa ne apere pe toti Bunul Dumnezeu si sa ne ocroteasca mai ales copiii
cristalina spune:
Neata!
Roxi, ce spaima ati tras!!!
Neica, o iau ca babele dar...pe vremea noastra nu era asha! Ma lasa mama cu cheia de gat de la gradinita, ca nu avea incotro saraca. Ma rog, ne faceau instructajul ca nu face aia, nu pleca, nu vorbi cu ala, dar in mare cred ca nu erau asa multi dezaxati.
Olivia te asteptam cu vesti bune!
Daria, la unii oameni instinctul asta nu prea exista. E trist dar asta e...Giulia e norocoasa, oricum faci cat doi!
Io's stramba rau, azi ma duc la doctorul de familie si apoi la fizioterapeut...
Am tuns fetele, Maria a fost incantata (a iesit o varza, sa-i las si un pic de plete dar sa aiba bretonul mic mic...) Oana de cum a vazut coafeza a sarit pe ea "am venit sa ma tunzi la chelie!!" Dar e cam frig asa ca am tuns-o numai scurt, scurt de tot. E tare haioasa cand isi ia pletele la pieptanat...hihihi
Suntem in faza de desenat inimioare...care arata intr-un mare fel
Maria a inceput sa fie tare patrunsa de ziua mamei/martisor. Face inimioare si flori si scrie MARIA inimoara MAMA. "Mami, ti-am pregatit o surpriza...vezi, scrie maria o iubeste pe mama" E haioasa.
(si eu ca o mama aiurita ce sunt i-am pierdut poezia pe care trebuia sa o invete pentru serbare...sper sa o invete in timpul scurt care a ramas, ca mie mi s-a parut tare tare incalcita)
O saptamana frumoasa sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
g_ioana spune:
Neatza
A venit si la noi putin de primavaravorba mandrei(io nu stiu ce am dar sunt tare ametita,cand ma ridic de pe scaun vad negru in fatza ochilor si am ore pan la 5)
Vivia tinem pumnii pentru azi!
Roxi doamne ce intamplare,te cred si eu ca ramai marcat de o chestie din asta!
Dariaacu nu stiu ce-i mai rau un tata indiferent sau unu inconstient(nepotica mea are cinci luni si de trei luni tacsu nu a venit sa o vada..iar la divort a cerut ca dupa ce face fata un an si jumatate sa ia cupilu odata la doua saptamani de vineri pana duminica,3 saptamani vara,de paste si de craciun)
Cristalina musai sa pui poze cu tunsulicele....si pe mina ma bate un gand sa ne tundem...maine face poze pentru felicitare de 8 martie asa ca mai amanam putin...la noi nu cred ca se face serbare
o zi buna si pupicei
roxanaz spune:
multumesc de gandurile bune. eu is ok. mama a fost putin cam zguduita dupa aceea, iar la hipertensiunea ei... nu vreau sa ma gandesc la consecinte. deci, is pozitiva.
szivarvany spune:
Dau de baut ce vreti voi, eu personal vreau Pepsi cu gheata
Restul doamnelor, ce doriti ?
Eu o astept pe Olivia sa dea de baut in cinstea vestilor bune Doamne ajuta !
Vreti sa vedeti artista-crizata-a-casei ?
roxanaz spune:
artista nu e crizata, e ff misto!
Oliv se duce dupa pranz la analize si la dr, asa c asteptam vesti dupa 3, sa zic asa.