Copilasi de iulie-august 2004 (39)
Raspunsuri - Pagina 16
alice2004 spune:
Olivia, !!
La Bucuresti a iesit soarele e o zi minunata, iti trimit numai ginduri bune si de sanatate maxima !! Pupici mii baietilor tai !
Si stiu ca tu cunosti deja drill-ul, orice analiza fa-o de doua ori cel putin in locuri diferite !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
BLUE ANGEL spune:
salutare !!!
multa sanatate si la mici si la mari !!!
Olivia , pup dulce si sunt sigura ca va fi bine ..mai vorbim
azi am iesit si noi din barlog ..ba chiar din cartier ...cu masina ..mare greseala ...eu nu am vazut niciodata strazile in halul asta ...eu nu stiu cum se mai repara dezastrul asta ...parca a nins cu bombe nu cu fulgi de nea ...
Andries , bafta la evaluare !!! no , la noi evaluarile astea au devenit ceva obisnuit si clar demonstrat ca sunt facute ptr bani ...
pai au dat la un moment dat anunt ca nu se va lua bonus in urma evaluarii ..rezultatul ? evaluari facute in lehamite cu procente mici !!! dupa ce s-a incheiat procesul au anuntat ca se da bonus ..si banii au fost pe masura !!! nu mai este entuziasmul de la inceput ...parca nici oamenii !!!
Gabi , deja te apuci de plantat ..eu inca am zapada in curte iar unde s-a topit o mare balta ..
dar am vazut azi ca au aparut fel de fel de rasaduri !!!
am vazut aseara it's complicated ...frumos film ..Meryl Streep senzationala ..si ce mi-a placut mult ..casa aceea si gradina ...
ca-n vise !!!!
vine wknd-ul si nu avem niciun plan
va pupizez
philip spune:
noi lasam copiii cu bunica si o stergem intr-un orasel mai mare de pe aici. asa am facut si sambata trecuta, abia astept.
sinzi_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 Ieri nu am reusit sa vedem pediatrul oncolog/hematolog dorit pt ca pleca la Buc.Asa ca acesta tipa ne-a trimis la o colega, pediatru din spital. S-a facut o internare de o zi, s-a refacut hemoleucograma care a iesit mai bine in sensul ca leucocitele au crescut, dar tot putine sint..in rest a aparut si anemie (care ieri nu era!)si indicii legati de acesta treaba modificati..pt ca noi s ane gindim iar la afectiuni mai grave. Pediatra pune totul in cotext viral (adica Luca care a nu a fost bolnav..are totusi un virus care nu se manifesta..decit la ggl mezenterici). In plus cica ea vede si herpangina..care iar fara febra si durere in git eu nu am mai auzit..Iar durerea de burtica este de 2 saptamini..deci nu se leaga.Luni repetam hemoleucograma. Tot saptamana viitoare incercam sa vedem oncoloaga. pina atunci ramane ca pana acum...nu se stie ce are sau poate avea Luca |
Scuze ca ma bag la subiectul vostru...vreau doar sa o incurajez pe Olivia si sa ii urez sanatate lui Luca...
Olivia, dar daca e ceva viral, are limfocitele crescute? Are si limfocite reactive? I-au evaluat si o lama din sange? Sa observe celulele albe daca reactioneaza si pe cele rosii pt anemie? Ce fel de anemie are? (nu stiu ce simptome a avut, dar daca l-a durut burta, ati incercat sa vedeti daca are paraziti intestinali? are cumva crescute si eosinofilele? Oricum, daca numarul de celule albe creste , cel mai probabil nu e nimic grav Sanatate va uram, si numai bine!!!!
kim222 spune:
Sinzi prima data au fost 2700 leucocite (5500 este minimul admis) cu limfocite putine si neutrofile la fel si monocite crescute), eozinofile 0% deci fara dovada de paraziti intestinali (ca si proba coproparazitologica care a iesit normala). Ieri i-am facut antigen pt Giardia ca sa nu mai toto stau sa duc probe de fecale din 7 in 7 zile. Si -am inceput tratament cu Giardynofit (pt orice eventualitate).
La a doua recoltare leucocitele au iesit 3700 si cu frotiu (lama) am inteles ok,,zic am inteles ca nu am vazut eu rezultatele. A aparut in schimb hemoglobina scazuta si toti indicii legati de aceasta modificati. Sideremia este ok deci nu este anemie feripriva..asta in cazul in care este anemie.
Mai vedem luni ce iese..
Io cind aud ..ma doare burtica mi "se stringe inima"...si aud zilnic
szivarvany spune:
Kim, sper din suflet sa fie totul ok luni si sa dati de capat problemelor si sa le rezolvati usor si rapid, numai ganduri bune spre voi si sa treaca durerile de burtica la Luca
Cred si eu ca-t vine sa innebunesti sa-l auzi ca-l doare ceva si sa nu-l poti ajuta :(
Noi suntem la servici, aici a plouat, Giulik a terminat treaba, apoi a unit puncte ... acum asteapta sa ne caram, azi avem party la prietena ei
Eu am o stare d`aia, ca pe vreme ploioasa mi-a lasat iar un gust amar telefonul lui taxu` ... l-am rugat de fiecare data sa ne anunte cu o zi inainte daca vrea sa iasa, a sunat acu` 10 minute, i-am explicat ca noi azi chiar avem program, Giuli a zis ca nu vrea sa mearga nicaieri, si l-am rugat frumos sa o "programeze" pe maine ... a zis ca vede daca poate ...
Giulia evident nu da importanta evenimentelor ... insa eu fac cu nervii asa pe ascuns
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
alice2004 spune:
Bonjour !
La Bucuresti e o vreme superba, poate ca intr-adevar vine primavara (oahh, ce bine ar fi !!), doar ca s-au topit zapezile si pe trotuare e o mizerie de nedescris, parca esti intr-o toaleta publica de la cuca macaii !!
Olivia, ! Tin pumnii sa iasa bine rezultatele luni, sa stii ca m-ai bagat in sperieti, ca si andreiushu se plinge diminetile de dureri de burta, io le-am pus pe seama trezitului pina acum, (alte simptome nu ar fi !).
Te imbratisez cu drag si iti trimit mie de ginduri bune si de sustinere !
Daria, multe si pentru tine ! Nu pot spune ca stiu cum te simti exactamente, dar mai lasa si tu gindurile negre, ma bucur ca ati avut o zi linistita la job ! Pupici lui Giuli, cum se mai simte, mai bine, nu ??
O dupaamiaza faina sa aveti !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Ce weekend primavaratic...a avut dreptate mama Gabrielei...a tinut iarna pana pe 20 februarie...:)))
Olivia, ma tot gandesc la voi, sper sa fie bine si sa ramaneti numai cu sperietura.
Acum, m-am tot gandit daca e cazul sa ma bag in seama, tinand cont de faptul ca voi sunteti medici si stiti mai bine ce si cum. Dar pana la urma nu dau cu parul si povestesc si eu aici...
Noi (eu si John) am avut o experienta tare neplacuta cu medicamentele de giardia pe fondul unui organism slabit.
Aveam toxoplasmoza, medicii nu stiau ce avem, ganglioni mariti si manifestari neurologice (toate au debutat cu dureri de burta si vome). A iesit giardia la analize si medicul de familie ne-a tratat de giardia. Eu am ajuns sa stau 6 luni in concediu medical din care 3 luni la pat. Mi-am amanat doctoratul un an...a iesit nasol.
Si sunt aproape convinsa ca daca nu luam medicamentele alea de giardia nu se ajungea acolo.
Acu' e drept ca Luca vine din alta tara si poate acolo Giardia nu e endemica, dar medicamentele astea de giardia sunt tare pacatoase.
Eu m-as gandi si ca Luca s-a jucat in ultimul timp cu pisicuta aceea...(drept e ca am uitat cate zile au trecut de cand nu o mai aveti). Poate peste un organism slabit de iarna si o anemie un bug din asta sa faca ravagii...?!
Aaa...eu am ramas cu ganglionii mariti de atunci. Pe gat, la subrat, inghinal...si pe unde or mai fi ei, ca nu ma mai caut...:))
Scuze ca m-am bagat in seama! Ne gandim la voi
Daria, nu le mai pune la inima. Sper ca v-ati distrat frumos la petrecere.
Philip, frumos! Vreau si eu (nu in oraselul din state..pe undeva mai pe aproape de satul nostru...hihihi)
O duminica exceptionala sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
carmenp spune:
olivia, , gindeste pozitiv, sunt sigura ca o sa fie bine cu luca (citeodata nu-i bine sa stii prea multa medicina)
si cu intirziere da` din suflet, la multi ani doamnelor care s-au sarbatorit, sa fiti sanatoase, fericite, iubite si dorintele sa devina realitate
mac sa citesc mai din urma
alice2004 spune:
Tututor gagicilor mele dragi multe !!
Si pentru Olivia in mod special !!
O duminica linistita tuturor !
Alice si Andrei