Copilasi de iulie-august 2004 (39)
Raspunsuri - Pagina 18
BLUE ANGEL spune:
salutare !!!
e soare si e senin ...alta viata !!!
mai Roxi , ce intamplare ..din pacate aud din ce in ce mai des asa ceva ..si-ti dai seama ce disperare daca s-a gandit sa se ia de o femeie in varsta si cu un copil ...cati bani si-a imaginat el ca poate sa fure ...oribil !!!draga de mama ta ..cred ca atras o mare spaima !!!
si pe aici pe la noi ..ne-au avertizat cei de la politia comunitara sa inchidem usile de la terasa ..care pana acum stateau neincuiata ..ca avem post de politie la intrarea in cartioer ..dar sunt multi someri , diperati si sunt in stare de orice , nu-i mai sperie nimik ...nu-mi fac griji ca ar avea ce sa fure ..ca nu au ce ..doar sa plece cu mobila in spinare ..dar de ce se poate intampla cu noi !!!
Doamne fereste!!!
vin si eu pe langa bautura cu o felie de tort facut in wknd ..cu muuuuulta ciocolata si crema de caramel !!!
Olivia , te asteptam cu vesti bune ..si te rog din suflet ai grija de tine !!!
Monica sanatate multa !!! mai de ce tunzi fetili ? scuze dar eu am problema cu treaba asta ..cat am fost mica , facand inot ma tundeau ai mei mereu scurt ..tanjeam dupa codite , pampoane , clamute ...
si am ramas cu sechele ...
Daria , pupam pe sufletel ...dar tu oricum esti o supermami ...ai toata admiratia mea !!!
Alice , ce-ai mai facut cu rochita ? ce filme faine ai mai vazut ?
Ioana , ia si tu niste vitamine /minerale ..bea un ceai verde ..ca este posibil sa fie o anemie ..chiar si niste analize ar fi bine venite
sunt pe aici pana se trezeste coco
pup you
roberta04 spune:
Buna dimineata si de la mine!
Roxi, mama, ce intamplare!
Am trecut si eu sambata printr-o faza urata, din fericire nu s-a intamplat nimic dar m-a pus pe ganduri. Am iesit cu Matei la plimbare prin cartier si chiar langa blocul tatalui meu e o strada candva foarte linistita, cu case si doar cu un bloc de garsoniere, locuit acum doar de personaje dubioase. Strada pustie, eu cu Matei de mana si in fata blocului respectiv 4 tuciurii toti in jur de 40 de ani, am trecut pe langa ei, taceau toti si ne masurau, dupa ce am trecut, unul a zis:"Bai, asta are lovele". am inghetat, mai aveam de mers cam 500 de metri pana la o intersectie si nu se vedea nimeni prin zona...Au mai mers un pic in spatele nostru dar asta a fost tot.
Am ajuns acasa tremurand toata...
Simona, eu ma gandesc serios la sistem de alarma la casa, am auzit si eu ca s-au inmultit spargerile...brrr....
Va pup, mai revin, am alt englez pe cap, e o perioada agitata la mine la job din toate punctele de vedere...
bunny spune:
Neata ...
Mai intru si eu si ce aud ... of Doamne Roxi imi inchipui ce in ce stare de soc ati fost. Aici e o paranoia exagerata - legata de lasat copii de mers si citiva m pina la scoala, nu ai voie pina nu fac 11-12 ani .Mi se pare exagerat, dar cind te gindesti ce de poate intimpla.
Vorba voasta, noi mergeam singuri la scoala cu cheia de git si nimeni nu statea cu sufletul la gura.
Astepam vesti bune de la olivia ... si eu zic sa-l tineti pe Luca acasa pina trec astea. Eu am probleme cu Alex de fiecare data cind ajung acasa in Ro . E laptele, produsele lactate...nu stiu cert e ca ba vomita , ba diaree... dar de fiecare data.
Tinem pumnii!!!!
Noi am terminat vacanta , s-a intors copilul la scoala azi fericit , a avut o saptamina plina cu e toate muzee, circ, party, joaca si tv dar si aventuri 1. a cazut de pe bicicleta - dar mi-a zis ca e numai vina lui si ca si-a invatat lectia sa numai alerge 2. ieri s-a dat jos din metrou ...cind nu trebuia , asa ca l-am tras inapoi in cel mai scurt timp inainte sa inchida usile. Va imaginati ce sperietura am tras...eu ca sotul era tot un zimbet!
V apup si o primavara frumoasa - aici a plouat toata nopatea iar acum e lapovita !!!
cristalina spune:
Filme zici...?!
Eu ieri am vazut Singing in the rain, ce daca e de o seama cu mama...le-am dat drumul prin casa fetelor si lui John si m-am delectat cu ceva usor (de fapt voia Maria sa vada si ea "filme de oameni mari" asa ca l-am pus pentru toti si l-am vazut numai eu Saptamana viitoare am in program "My fair lady"
Ca veni vorba de mama, azi e ziua mamei mele, sa-mi traiasca!
Simona, pai le tund pentru ca le sta in toate partile, Oana e prea mica si nu vocifereaza deloc la tuns asa ca eu cred ca executam brebenel si in vara. Maria sta cu pletele-n ochi si clipeste des asa ca bretonul musai trebuia taiat. E tare mandra de tunsoarea ei ...:)
Mariei ii fac coditze cand vine doamna de pian...sunt mici, dar sunt.
Poza de pe felicitarea de 8 martie era cu ea cu parul valvoi, ii facusem o coditza la spate si nu a aranjat-o nimeni. Am primit felicitarea saptamana trecuta si m-am decis sa le tund in weekend.:)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristalina Filme zici...?! Eu ieri am vazut Singing in the rain, ce daca e de o seama cu mama...le-am dat drumul prin casa fetelor si lui John si m-am delectat cu ceva usor (de fapt voia Maria sa vada si ea "filme de oameni mari" asa ca l-am pus pentru toti si l-am vazut numai eu Saptamana viitoare am in program "My fair lady" Ca veni vorba de mama, azi e ziua mamei mele, sa-mi traiasca! Simona, pai le tund pentru ca le sta in toate partile, Oana e prea mica si nu vocifereaza deloc la tuns asa ca eu cred ca executam brebenel si in vara. Maria sta cu pletele-n ochi si clipeste des asa ca bretonul musai trebuia taiat. E tare mandra de tunsoarea ei ...:) Mariei ii fac coditze cand vine doamna de pian...sunt mici, dar sunt. Poza de pe felicitarea de 8 martie era cu ea cu parul valvoi, ii facusem o coditza la spate si nu a aranjat-o nimeni. Am primit felicitarea saptamana trecuta si m-am decis sa le tund in weekend.:) Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007) poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi |
...cand le-a facut poze pentru calendar m-am invoit de la servici ca sa-i fac freza...noroc ca maine incep orele de la 11...nu stiu la voi,da' la noi fotograful are niste scoruri de te doare capul
Btw de filme,io am pregatit pentru week-end It's complicated,Printesa si broscoiul si Old dogs...nu am reusit sa vedem nici unul,sambata a fost tare fain afara asa ca ne-am plimbat iar dupa amiaza am facut clatite in echipa,unul facea,unul umplea si unul manca...iar duminica mandra a zis ca daca nu o ducem la carrefour la shoping si la tzopaiala va avea o zi nefericita
Pe mine ma incearca de sambata un fel de gripa,sper sa nu fie porcina...asa ca am interzis pupicii si imbratisarile...aseara mandra la culcare dupa ce am stins lumina declara "of,viatza asta devine din ce in ce mai grea!!"..io cu gura cascata o intreb de ce" pai nu vezi ca nu mai pot face nimik,nu te pot pupa,imbratisa!
szivarvany spune:
La noi maine dupa-masa vin invatatoarele de la cealalta scoala de cartier - sper sa vina si viitoarea noastra invatatoare - si miercuri fotografa. Asta e cea artistica - stiu doar ca sunt 2 tipuri de felicitari cu 3 si 5 lei.
Mai este una care face si breloc, dar ca poze ... toti copiii sunt urati
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
g_ioana spune:
Daria faine activitati aveti la gradi..la noi este 12 lei poza pentru mamica,daca faci si pentru o bunica este 23 de lei ..pentru o mamica si 2 bunici 35 de lei...io fac numa una ca pe urma ma descurc singura sa fericesc si bunicele cu doar 1 leu
roxanaz spune:
i-auzi frate, si io ca fraiera am fost fotograf oficial la serbarea de Craciun, am facut si poze pe hartie si am facut si cd-uri.... pe gratis. buna sunt
roberta04 spune:
Numai eu sunt mama criminala si am refuzat poza de la gradi pentru Martisor.
anul trecut nu ne-a intrebat nimeni daca vrem si ni s-au dat cate 5 poze la fel, cu copilul somnoros si ciufulit, pe un fundal kitschos de ghiocei si trandafiri si am dat cateva sute de mii.
Anul acesta aveau expus un model, o hidosenie A4 plina de flori roz si mov si am spus ca mie nu-mi trebuie...
Am si eu o intrebare off topic pentru fetele care si-au facut casa: eu vreau semineu rustic, fara focar, cu foc deschis. Am gasit cine sa il faca dar mi-a spus cineva ca va scoate tot timpul fum. Aveti idee de asta? Multumesc!!!